Så fik jeg pustet lidt luft i mit erotiske væsen igen…

sponsor1

Nogen gange går det bare ikke, nogen gange kan jeg bare ikke, og det kan godt vare flere dage – uger – måneder.

Husker tydeligt da jeg ventede mellem musen, f… hvor var Manden negligeret, også i den grad. Og jeg var nok for naiv til at tror at det var et problem, altså den gang. Jeg er blev klogere siden og ikke mindst mere hensyntagen.

Hele sommeren har det handlet meget om bækkenbund i min verden, men fra den ene dag til den anden gad jeg bare ikke mere. Der skulle virkelig meget til for at jeg kunne komme “in The mood” ja gu faen var det stres, det er jeg udmærket klar over, men det er stadig pisse irriterende når det sker. Derfor har bloggen også været temmelig meget på standby de sidste par måneder. Jeg har kun lige kunne overkomme det mest nødvendige og ellers holde stemningen på et rimeligt niveau. Det betyder så også at jeg har en del dimser der ligger og venter på “testdrive”

Se Ola her

M!nna

Jeg kan ikke gå så langt som at sige, at M!nna´s Ola har fremmanet min lyst, det er nok mere en beslutning om at jeg sgu ikke finder mig i manglen på samme. Men det gør det unægtelig sjovere når jeg kan få lov at udforske nyt i samme ombæring. Ola er egentlig bare en ny g-punkts vibrator (silikone naturligvis), men sjov på den måde at du styre hastighed og styrke på “luft/hoppe” puden i den ene ende. Lidt lige som et gas håndtag, wrum wruuum. Men en ret fed feature er at du kan “optage/loope” ved et enkelt tryk, den måde du bedst kan lide den skal gøre.

Altså jeg tænder først, trykker på loop, og gasser så eller derudaf, så snart jeg holder op, gentager Ola min serier til jeg slukker den igen, det er sgi da sjovt.

Ikke så meget visse-vasse, men til at finde ud af for de fleste. Men det allerfedeste, noget mange innovative dimser får minus på, er formen, den er perfekt, eller det er den på mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud