Magic Wand med G-punkts hoved

 

bodywandhoved

Der bør ingen tvivl være om, at jeg helt generelt er kæmpe fan af Magic Wand, men i dette her tilfælde er jeg altså nødt til at se bort fra netop den holdning, men altså kun i dette indlæg. Her handler det nemlig udelukkende om min oplevelse med produktet Body Wand, måske bedre kendt som Magic Wand, som G-punkts vibrator – som apparatet rent faktisk kan benyttes som, uden at man som kvinde, helt alene, skal kæmpe med dimsen lang nede imellem stængerne. Body Wand kan nemlig meget behageligt styres/kontrolleres fra ”mavehøjde” – og det er altså en helt klar fordel. Specielt når man lige netop leger alene.

Min Body Wand og hoved kommer herfra

Magic Wand med G-punkts hoved

Magic Wand/Body Wand, meget kort fortalt, er en Wand (tryllestav) man sætter til stikket i væggen, og den kan bruges til massage mange steder rundt på kroppen – og ja, også til klitoris massage. I dette tilfælde har jeg dog prøvet den med et nyt ”hoved”, udstyret med en lang G-punkts dut, sådan at Wanden hviler på kitoris, mens dutten så skal ramme G-punktet. Her må jeg lige huske at fortælle, at G-punkts dutten er temmelig stor – ikke for at skræmme nogen, men for stimulationen er det særdeles vigtigt, at den netop ER så stor. Rent faktisk kunne jeg godt have ønsket, den vare endnu større og endnu mere krum, for at ramme begge steder på samme tid, var altså lidt vanskeligt, og af en eller anden grund så fungerede det altså bare ikke. Pisse øv, da nu jeg elsker Wands.

Og jeg fatter egentlig heller ikke rigtigt, hvorfor den bare ikke gjorde tricket. Til at begynde med var jeg fuldstændig overbevist om, at den ville fremkalde om ikke andet bare en lille bitte G-punkts orgasme. Men nej, jeg måtte skisme opgive!!!Men Body Wand i sig selv fejler jo ikke noget. Produktet vil fortsat kunne gøre klitoris-tricket for langt de fleste, vil jeg tro. Men forvent nu endelig ikke, at fordi Magic Wand er så orgasme-sikker på klitten, som den nu engang er, er den det nødvendigvis også med et nyt hoved. Sådan hænger det jo heller ikke sammen!!

En dælens stor satan

Lidt fakta til dig: Body Wand (Magic Wand) er en stor satan, intet mindre end 33 centimeter i hele sin længde (uden ledning). Selve hovedet er 20 centimeter i omkreds. (Massage)apparatet kører på strøm fra væggen og skal derfor ikke oplades. G-punkts-hovedet, som skal købes separat, er i silikone og som sagt temmelig stort. Selve indføringsdelen er cirka 11 centimeter. Wanden er ikke vandsikker, end ikke til brug under bruseren.

Body wand kan købes her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud