Fun G-punkt vibrator – lækker svane

delight

sponsor1

 

 

Fun Factorys G-punkt vibrator Delight kårede jeg som testvinder i 2009 – og den holder stadig den dag i dag (2017), hvor “svanen” fortsat også produceres

Fun Factory, en af mine absolutte favorit producenter, mange danskere formentlig kender til, er i min optik suveræne til dildoer, men de er også med på andre og mere aparte formede gadgets. Som fx Delight G-punkt vibrator, der nok mest af alt er formet som svane, eller måske en søhest.

Læs her om andre testvindere på Ekstra Bladet

Min delight er herfra

Første gang, jeg havde Fun’s Delight i test, var for mange år siden i Tidens Kvinder, hvor jeg dengang havde en klumme. Et magasin, der i dag meget desværre er afgået ved magasin-døden, øv også.

Vinder af G-punkt vibrator test

Mindes at jeg dengang var ret rigtig glad for Delight, men at jeg også måtte have en ekstra vibrator til hjælp, hvis jeg skulle opnå klimaks. Delight vandt også en test af G-punkt vibratorer tilbage i 2009. Delight er special-designet til netop at ramme og stimulere G-punktet, hvilket den da også gør, men for mange, inklusive mig selv, så skal der altså lige tanden mere til for at nå helt til dørs. Og det har altså ikke ændret sig siden den gang!

Delight gør manden overflødig

Vibrationerne er for mig ikke helt kraftige nok til at gøre jobbet alene, men hvis jeg kobler en god mini vibrator på, så er lykken gjort. Delight rammer prompte G-punktet, og vil for rigtig mange kunne gøre tricket, og måske endda kunne frembringe squirts ved G-punkts orgasme. Mest fordi den er formet, som den nu engang er, gør den en i stand til at ”trække” i svanen og derved øge trykket på G-punktet. Herved er manden gjort overflødig. Delight vil altid være inden for rækkevidde hos mig – nok mest af alt fordi, hvis mini-vibratoren ikke helt er nok, så kan Delight som regel redde dagen.

Fakta om svanen

Mærke: Fun Factorys Delight. Er lavet af 100 procent medicinsk silikone, er 15 centimeter lang og 10 centimeter i omkreds det tykkeste sted til indføring. Delight har 3 forskellige rytmer og 8 vibrationsstyrker. Er genopladelig med Fun’s clich’n’charge, der er en magnet lader. Kan tåle vandplask, men er ikke 100 procent vandtæt. Benyt kun vandbaseret glidecreme, da andre glidemidler kan skade Delight.

Du kan købe Delight her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud