Sådan får jeg fine sommer fødder

fodJeg både hader og elsker fødder! For at sige det helt ærligt, så kan jeg ikke fordrage fødder, der ikke er velplejede, eller i hvert fald ikke bærer præg af, at de er velplejede. Desuden er en del jo bare så heldige at være født med ”glade” og indbydende fødder. Mens andre, lidt mindre heldige, måske hele livet igennem skal kæmpe en hård kamp for at holde fødderne blot nogenlunde indbydende.

Nu er det jo tæt på igen at være sommer, og lige såvel som bare skuldre, kavalergang osv., så er fødderne for mig en vigtig og væsentlig del af hele pakken at vise frem på den pæne måde. Men egentlig er det først inden for de sidste par år, det sådan for alvor har været nødvendigt for mig at pleje huden på fødderne også – indtil for få år siden, var jeg blandt de meget heldige. Nu er jeg så kommet i kategorien (er jo også blevet ældre), hvor det gælder om med jævne mellemrum at pleje fødderne – og ikke mindst blive ved med at gøre det fremfor bare at lade stå til. Der nok aldrig bliver mig!

pssst – alle mine produkter har jeg fundet hos ladyshop

Fedter fødder ind hver anden dag

Personligt, når det kommer til egne fødder, kan jeg slet ikke have hælrevner, gulnet og/eller hård hud – apropos reklamen for fodsliberen Scholl, IMG_5844der kører i tv i øjeblikket. En fodsliber, der øvrigt er lige så effektiv, som man reklamerer med, har jeg personlig erfaring med, så den kan jeg godt anbefale. Pt. fedter jeg mine fødder ind sådan cirka hver anden dag, i en god og effektiv fodcreme, eller hælcreme, hvis fødderne er lidt tørre i det. Husk dog altid: Almindelig bodylotion til benene er ikke velegnet til fødderne også. Så anskaf derfor en specifik creme til dine fødder.

IMG_5841Når fødderne så er godt fedtet ind, jeg indimellem får Manden til at hjælpe mig med (han nyder og elsker at mine fødder er pæne og velplejede), så tager jeg efterfølgende en blød ”hyggestrømpe” på, jeg så sover med. For simpelthen at holde på fugten hele natten igennem. Næste morgen har fødderne så absorberet cremen – og efter noget tid, når man har gjort det fx hver anden dag (her skal man altså være lidt tålmodig), så føles fødderne ekstra bløde og dejlige. Og syner også derefter, der jo er ret så væsentligt – specielt her henover sommeren, hvor det er vildt dejligt at få frisk luft til tæerne, uden at skulle skamme sig over udseendet af samme.

——–

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud