Så blev busken endeligt trimmet….!!!

Alle der har en ordentlig busk, kender det med garanti – at udyret bare vokser og vokser, uden man får gjort noget seriøst ved problemet. Også selv om det er nok så tydeligt, at den burde trimmes. Dag efter dag bliver den bare en lille smule større og mere…ja, busket.

Saksen

Selv om manden nyder og dyrker synet af busken hver eneste dag, det siger han i hvert fald 🙂 –  så er han dæleme ikke den, der kunne finde på at gøre noget seriøst ved sagen.

Han synes faktisk bare det er helt fint, der er noget stort og mørkt at gemme sig bag, når vi skal hygge på terrassen – vi jo med jævne mellemrum gør hele sommeren igennem.

Lige som alle andre ægtefolk ynder at hygge udendørs, når vejret endelig er til det.   

Men nu fik jeg altså nok af min vildvoksende busk og fandt så den helt store ”saks” frem – fik trimmet dyret godt og grundigt, helt ind til benet – og ingen tvivl om, at den havde godt af det.

Næsten færdig...

Det er sgu heller ikke specielt fedt at invitere fremmede med hjem, når det hele bare vokser vildt.

Man vil jo gerne fremstå præsentabel på alle fronter 😉

…og så til en noget anden busk!

 

Apropos busk, så råder jeg også over en noget mere privat af slagsen 😉

Med denne ”busk” er jeg netop gået i gang med et længerevarende eksperiment for forhåbentlig at finde ud af, om der reelt findes et middel/metode til problemfri hårfjerning.

I den forbindelse har jeg blandt meget andet fået fingre i noget receptpligtigt creme……men meget mere om det senere, når jeg er kommet tanden længere med det noget mere intime busk-projekt.

—————–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud