Familiens hang til hamp

earthly-body-299x185Jeg har været besat af hudpleje lige siden mine helt unge teenageår – og brugte faktisk allerede antirynke cremer, for det ikke skal være løgn, inden jeg rundede de 20 år.

Earthly Body produkterne er fundet her

I rigtig mange år bildte jeg mig da også ind, at var cremen eller olien eller anden form for hudpleje, jeg nu var faldet over, dyr og fancy, så måtte produktet også være rigtig godt, det bedste at det bedste.

Også selv om Manden, efter han var kommet ind i billedet, så langt fra altid, for at udtrykke det lidt mildt, var helt med mig i den betragtning. Men som regel fik jeg alligevel til sidst lov til at købe mine dyre produkter – og Manden fik så til gengæld fred og ro, i hvert fald lige indtil næste gang, jeg faldt over noget ”uundværligt”.

eb_skin_dreamsicle”Den store teenage-datter er specielt blevet glad for skinbutter cremen med hampefrøolie,  (som er til at smøre på kroppen) – og så ikke mindst hendes elskede duftlys, der nu er kommet med op på efterskolen.”

Body Butter kan købes her

Men alle kan blive klogere, og det gælder selvfølgelig også mig – og med hensyn til diverse typer af cremer, olier og hudpleje i det hele taget, må jeg i dag erkende, er dyrt i mange tilfælde ikke lig med bedre, er min helt personlige erfaring. I hvert fald ikke så meget bedre!

Til gengæld har jeg – og resten af familien – de senere år kun fået øjnene mere og mere op for de økologiske og naturlige plejeprodukter, som fx denne serie Earthly Body af olier og cremer med hamp.

Olier fra Earthly Body er fundet her

Der ikke kun dufter godt, der helt specielt betyder rigtig meget for mig selv og teenagedatteren, men som også virker rimeligt godt efter hensigten, altså plejer og blødgør huden.

Desuden betyder det selvfølgelig også en del, at vores hang til hamp ikke koster en bondegård.

Så gør det ikke så dælens ondt på krop, sjæl eller pengepung når der næste gang skal hamp-handles.

Ikke-navngivet-2Min pudsige mand

En lille pudsighed må her tilføjes – nemlig at min mand, Manden, der er lidt af et vanedyr hvad de fleste ting angår, i begyndelsen havde lidt svært ved hamp-tanken – naturligvis afledt af, hampeplanten ikke har det bedste ry.

Men dette er han altså kommet sig over nu – ved bogstaveligt talt på egen krop at have fundet ud af, at brugen af produkter indeholdende hampefrøolie (hampeolie) er både lækkert og sundt for kroppen. Blandt andet benytter han, når han ikke er inde i en ”skægget” periode, ”Dare to Bare Shave cream” – og er søreme også hoppet med på min ”Bath & Shower Gel med hampeolie” – en lækker måde at rengøre og blødgøre huden i badet på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud