Mandens lille stress hjælper mod Rosacea

rosaceaMandens lille stress-hjælper lægger et visuelt låg på hans problemer med tør og irriteret hud i området omkring næsen, når opgavebunken bliver lidt for stor.  

Heldigvis er jeg ikke en af dem, der døjer ekstremt meget med stress, men det sker da, med jævne mellemrum, når der er lidt for mange opgaver og deadlines på programmet, at jeg bliver en smule stresset. Og ud over at stressen går i hovedet og kroppen, som de fleste nok har prøvet, så påvirker det specielt også mine øjne (der bliver tørre) og huden lige omkring næsen og videre op i panden på mig, der bliver tør og rød og begynder at klø og skalle.

Pisse irriterende – og generende!

Skinception Rosacea serum er fundet her

Igennem årene har jeg forsøgt mig med mange typer af cremer og salver for at komme dette tilbagevendende irritationsproblem til livs, der under udbrud ikke kun generer mig fysisk, men også en smule mentalt. For det er altså ikke specielt fedt at rende omkring i det offentlige rum med irriterende rødmen i bærret.

Prøv dette, skat!

Men så var det at Joan kom på banen med endnu et produkt, og denne gang et serum, jeg burde forsøge mig med – og nærmest for at få fred for hende, så gav jeg til sidst altså også Skinception Rosacea Serum chancen – der nu har fået sin faste plads på hylden i badeværelset.

Jeg bruger ikke min creme/serum til hverdag, men kun i de perioder, hvor jeg seriøst blusser op – og allerbedst for mig, har jeg fundet ud af, virker den, hvis jeg får taget ”udbruddet” i opløbet.

Når jeg kan mærke – og se, at den sædvanlige rødmen er på vej, bruger jeg Skinception, hvorpå jeg i langt de fleste tilfælde kan holde ”den røde tud” stangen. Og slipper så samtidig for at blive kun endnu mere stresset over, at jeg mest af alt, når udslettet er værst, ligner en kvartalsdranker.

Området omkring næsen og i panden får også en omgang, hvis jeg fx har cyklet eller løbet mig en tur i regnvejr (jo, jeg motionerer skam – i hvert fald en gang imellem), regn og/eller sved kombineret med fysisk anstrengelse kan nemlig også sætte gang i udslettet. Men så er det jo kun godt, at jeg har min lille hjælper ved hånden!

 

—————-

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud