Interview med manden bag L’AMOURBOX konceptet

 


Mange har det sidste års tid spurgt mig om den danske L’AMOURBOX koncept, der så dagens lys i december 2017 – og hvor der hver anden måned sendes en ny romantisk boks med erotiske produkter og sexlegetøj på gaden.

Derfor har jeg nu lavet et lille interview med manden bag konceptet, Kristoffer, der herunder fortæller om ideen bag, opstarten og lidt og fremtidsudsigterne for det nye koncept – samt – naturligvis – fortæller lidt mere indgående om, hvad du og din partner får ud af jeres L’AMOURBOX.

Du kan finde L’AMOUR BOX her

L’AMOURBOX bygger på stor erfaring

Hvor kom ideen til konceptet fra – og hvor lang tid gik der fra ide til at den første box var på markedet?

”Ideen bag L’AMOURBOX kommer fra vores erfaring med sexlegetøj de sidste syv år i branchen. Her oplevede vi at rigtig mange førstegangskøbere havde svært ved at overskue de mange tusinde produkter, som der findes. Og samtidig, hvis man endelig fandt (og fik mandet sig op til det) noget, kunne det jo være, at ens partner ikke var til det – og så kunne en fredag aften gå hen og blive lidt af en fuser.

Derfor gik vi i gang med at arbejde på et koncept, hvor man som nybegynder nemt kan bliver inspireret med forskellige temaer, og så herfra finde ud af, om man er til bondage, klitoris vibratorer, massage eller lignende.

Ideen opstod tilbage i 2015-16, men det var først i 2017, vi besluttede for at gå videre med det. Det meste af 2017 gik med at udvikle det, indtil vi sendte den første boks i december 2017.”

Læs anmeldelse af en L’AMOUR BOX her

Romantisk medlemsklub

Hvad får parret ud af en box fremfor at selv vælge for 200 kroner sexlegetøj/erotiske produkter?

”I vores verden er det to lidt forskellige ting. Hvis man er en del af L’AMOURBOX, så er man en del af en romantisk medlemsklub, hvor man gerne vil inspireres og være en del af vores univers. Dog er der selvfølgelig også nogle direkte fordele, og de primære er nok inspiration og value for money!

Som udgangspunkt vil man som medlem få meget mere værdi for pengene, da vi heldigvis har mange søde medlemmer, som gør det muligt at vi sammen kan bestille stort ind – og derfor kan vi få produkterne lidt billigere, som så også afspejler sig i prisen på boksen.”

Hvorfor lige 199 kroner – og ikke 299 kroner eller 399 kroner, eller noget helt fjerde? – og hvorfor hver anden måned?

”Ideen med L’AMOURBOX har hele tiden været at introducere og inspirere, og derfor skulle det være tilgængeligt for alle som er nysgerrige. Men på sigt vil der også være Limited Edition bokse, som vil være lidt dyrere og med større produkter.”

Par i alderen 20 – 40 år

Hvem er primært målgruppen – og kan personer, efter din mening, der ikke lige er i målgruppen, også få noget ud af bokskonceptet?

”Vores primære målgruppe lige nu er par i alderen 20-40 år, men vi har også singler og oplever også stor interesse for, at vi lave andre bokse. Eksempelvis en gay boks, en single boks, og vi håber, vi kan arbejdere videre med disse senere på året!”

Er der altid en dybere mening/ide med boksindholdet – taler vi tema, genre – og er der sexlegetøj/erotiske produkter, man i hvert fald aldrig finder i en boks fra jer?

”Som udgangspunkt ja. Vi prøver at skabe en ekstra dimension til L’AMOURBOX. For det handler ikke kun om produkterne, men om at skabe den intimitet, som vi alle søger med vores partner. Derfor gør vi rigtig meget ud af hvert tema og hele oplevelsen omkring det.

Dertil har det siden begyndelsen været vigtigt at det havde et andet “look and feel” end, hvad man ellers forbinder med sexlegetøj, så det fik et nyt perspektiv på tingene. Eksempelvis har hver boks et nyt design, nogle produkter er ikke nødvendigvis sexlegetøj, og generelt ser vi os som en romantisk boks og ikke en sexlegetøjs boks.”

Læs mere om L’AMOUR BOX konceptet her

Værdi på over 600 kroner

Hvordan kan det lade sig gøre og løbe rundt, at der i boksen er for minimum 600 kroner – når boksen kun koster 199 kroner?

”Det kunne det heller ikke starten, men takket være vores søde medlemmer kan vi i dag sammen købe billigere ind og bygge spændende boks med værdi på over 600 kr.”

Hvis man nu løbende får bokse, året rundt, er man så sikret, at man ikke får mere af det samme?

”Som udgangspunkt ja. Da vi udviklede konceptet var det vigtigt at have stor variation, så man fx ikke får to ens vibratorer lige efter hinanden.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud