Lamourbox – Bedre sexliv, Bedre parforhold

 


Bedre parforhold med sexlegetøjsboks: Flere og flere par i alle aldre abonnerer på danske Lamourbox.dk, der hver anden måned, året rundt, kommer med en ny boks med en vifte af forskellige erotiske produkter.

Lamourbox har nu lavet en undersøgelse blandt egne brugere, der viser og understreger, at de frække bokse øger lysten til at dyrke sex.

Nederst i blogindlægget fortæller jeg mere uddybende om undersøgelsens resultater, der bygger på svarskemaer fra 1000 danske par, der har erfaring med det erotiske bokskoncept.

L’Amourbox kan bestilles her

Bedre parforhold via et mere spændende sexliv

For mig personligt er resultaterne af Lamourbox undersøgelsen blandt egne abonnenter, danske par i alle aldersgrupper, ikke specielt overraskende. For via mit intensive arbejde med at teste og skrive om sexlegetøj igennem de sidste snart 20 år, har jeg kun igen og igen hørt og erfaret, at brugen af sexlegetøj i parforholdet uden øger lysten til at dyrke sex sammen.

Lige som forskellige typer af sexlegetøj hjælper til at sparke døre ind til mange nye former for sex, der kun booster lysten yderligere. Desuden kan en del former for sex simpelthen bare ikke kan lade sig gøre, uden netop brugen af et eller flere stykker sexlegetøj.

Derfor, som sagt, kommer det heller ikke som en stor overraskelse for mig, at man som par helt generelt får mere lyst til sex og opnår et bedre og mere spændende sexliv, når forholdet med jævne mellemrum beriges med en sexlegetøjs indsprøjtning via at abonnere på Lamourbox.

Få et bedre parforhold – prøv L’Amourbox – bestil den her

Frække fantasier og gnisten tilbage i sexlivet

Inden vi når til resultaterne af Lamourbox undersøgelsen, kommer her en lille håndfuld af de kommenterer, en del af parrene skrev ud fra spørgsmålet: Hvorfor er sexlivet blevet bedre?

”Fordi det har været spændende at afprøve de forskellige produkter, og derfor har vi været meget bedre til at finde tid til hinanden.”

 ”Vi er blevet forældre og tabte gnisten. Vi prøvede boksene for at få spændingen og gnisten tilbage, og det virker.”

”Her skal ingen tvinges til at tage ud og købe noget efter sin lyst, og hvad hvis den anden ikke har samme lyst? I boxen ved ingen, hvad der er i, men muligheden for at man blot kan grine af det og ikke bruge det, er fantastisk.”

 ”Det er som om, at når vi får en mail om, at pakken er ved at blive sendt, så får vi det bare endnu bedre sammen – vi har en fælles spænding, og vi glæder os til at se, hvad der er blevet sendt, og hvordan vi kan bruge det :-)”

Vi har ikke fået første boks endnu, men er da spændt på, om han bliver glad. Omend ikke andet end glad for gestussen, at det er noget jeg prioriterer.”

Læs anmeldelse af den fedeste L’Amourbox til dato

Sexlegetøj er lig med mere sex

Gennemsnitsalderen blandt de adspurgte par, der valgte at deltage på Lamourbox undersøgelsen, er lige under 30 år – så umiddelbart, må man antage, hitter det erotiske boks-koncept pt. mest blandt yngre par.

Hele 93 procent, altså mere end 9 ud af 10 par, kan desuden fortælle, at boks-konceptet har givet mere spænding i sexlivet, og at man generelt er kommet tættere på hinanden.

Blandt de par, der inden Lamourbox havde sex 7 – 8 gange om måneden, har nu i dag, hvor de abonnerer på de erotiske bokse, sex i omegnen af 9 gange om måneden. Altså en lille stigning.

Procentdelen af par, der har 4 – 5 gange om ugen, er via inspiration og ”sexhjælp” fra Lamourbox steget fra 12,8 til nu 16,6 procent.

Med hensyn til at anbefale den erotiske boks til andre par, satte 80 procent af parrene kryds ud for ja, 16 procent svarede måske, mens 4 procent satte kryds i nej-boksen. Så konklusionen må være, at man alt i alt både opnår et bedre sexliv og bedre parforhold – der for de fleste af os som bekendt går hånd i hånd.

Alle par kan have glæde af boksen

Som afslutning vil jeg ganske kort pointere, at den danske undersøgelse naturligvis kun er en ud af mange undersøgelser i samme genre, der både nationalt og internationalt er blevet lavet igennem årene.

Og alle som en, jeg er bekendt med, fortæller og understreger det samme – nemlig at sexlegetøj i sengen kun øger spændingen og lysten til mere.

Dermed ikke sagt, at man som par, der aldrig har benyttet sig af sexlegetøj, bare hovedkulds skal kaste sig ud i at benytte alle typer af sexlegetøj, der nu engang i dag findes.

Først og fremmest er det nemlig vigtigt, at man sammen er enige om at tage dette her skridt. Samt at man, er min klare opfordring, lægger lige så stille og forsigtigt fra land – med fx en såkaldt begynder boks med sexlegetøj, mere eller mindre alle danske sexlegetøjsshops fører.

Lige som Lamourbox både er henvendt par, der allerede har en vis erfaring med erotiske produkter aka sexlegetøj, mens det danske bokskoncept også er velegnet parret, der aldrig har haft sexlegetøj med i sengen før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud