Bedre sexliv – dyrk sex i mørke

 


af blogger joanB og Manden

Hvis den ene eller begge parter bruger et blindfold i forbindelse med sexaktivitet – eventuelt kombineret med ørepropper i ørerne, så tager dufte- og følesansen i den helt store stil over.  Blot det at slukke lyset i soveværelset kan både krydre og booste det fælles sexliv – og dermed give et generelt bedre sexliv.

Indimellem kan man ikke se skoven for bare træer. Lidt mindre billedligt fortalt og samtidig overført til det fælles sexliv, så ligger muligheden for et (endnu) bedre sexliv lige for snuden af os.

Hvor særligt såkaldt sanseberøvende sexlege er super nemme og samtidig billige at kaste sig over.

Bedre sexliv med øreprop sex

Ved at frarøve sig selv og/eller partneren en eller flere sanser i forbindelse med fælles seksuel aktivitet, så skærpes de tilbageværende sanser helt automatisk. Kan du fx pludselig ikke høre, hvad der foregår, så skal øjnene nok komme på stilke. Samtidig med at man befinder sig lidt mere inde i en boble, hvor man bedre kan være sig selv og nyde den sex, man nu dyrker med sin partner.

Så det er rent faktisk muligt at udvide repertoiret i sengen ved blot at finde ørepropperne frem.

Tørklæde eller blindfold

En anden mulighed, der for de fleste par er tanden mere udfordrende og spændende, er at den modtagende part får et såkaldt blindfold eller et tørklæde for øjnene. Så han/hun ikke har mulighed for at se, hvad partneren har gang i – altså før der opstår en fysisk kontakt. Der i sig selv er super pirrende. Blot det, at man ikke ved, hvad der sker lige om lidt – eller måske ikke sker lige om lidt, er langt hen ad vejen pirrende og ophidsende i sig selv.

Samtidig giver sex, hvor den ene har bind for øjnene, begge parter mulighed for at agere lidt mere frit end ellers. Fordi man netop ikke – meget paradoksalt – har mulighed for at se hinanden i øjnene imens.

Ørepropper og bælgravende mørke

Kombinationen af ørepropper og bind for øjnene, eventuelt toppet med, at man som den modtagende part er bundet på hænder og fødder til sengestolperne, er ikke lige noget, man bare sådan fra det ene øjeblik til det andet bør kaste sig ud i. Tag hellere små skridt ad gangen – inden I sammen folder hele paletten ud.

Men er man pludselig i den sex-situation, hvor man ikke kan røre sig, se og/eller høre noget – altså hvor ens partner 100 procent styrer og kontrollerer det seancen, så oplever både den givende og den modtagende en helt ny og meget mere intens form for sex. Hvor tillid til hinanden naturligvis er et stort must.

Ja, ”blot det”, at man kører på i bælgravende mørke, hvor man overhovedet intet kan se, men derimod dufte, høre og mærke hinanden meget mere intenst, er for mange par en super potent omgang højoktan benzin på det fælles sexliv og sexbål.

Forkæl hende med sexlegetøj

Sex skal, er min holdning, både kunne dyrkes med og uden brug af sexlegetøj – det kommer fuldstændig an på ens lyster og humør, når det først går løs.

Enhver kvinde, der er til at benytte sexlegetøj, vil dog have meget svært ved at sige nej til, at partneren – om ikke andet bare en gang imellem – tog sig ekstra god tid til at kræse om en i sengen. Hvor en effektiv klitoris vibrator, en klitoris stimulator eller en stor dildo eller lignende da også meget gerne måtte ligge klar til brug på sidelinjen.

Om hun så samtidig skal have bind for øjnene, propper i ørerne og/eller være fikseret til sengen eller et andet passende møbel i huset, det må være helt op til ham, der nu styrer showet.

Blot en lille ide og opfordring til lidt fælles weekendhygge her på falderebet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud