Den store A til Z penisring guide

Den store penisring guide fortæller om måden, manden solo og sammen med en partner bør benytte din penisring på. Find vi guiden også ud af, hvad både han og hun får ud af det lille og ofte meget billige stykke sexlegetøj, der gør penis noget større og mere spændstig end ellers.  

Alle mænd, der ønsker en mere erigeret, i forbindelse med sex mere holdbar og en smule større (tykkere) penis at gøre godt med i sengen, bør helt klart overveje en penisring. Sexlegetøjet er ikke kun henvendt mænd, der har problemer med potensen. En god og effektiv penisring kan gøre underværker for alle mænd – og samtidig glæde og fornøje partneren.

….og så videre til selve guiden med 13 væsentlige punkter.

Læs om den lækre stålring fra Fifty shades serien her

 

Penisring guide – kom i gang for kun 20 kroner

 • En super billig penisring til blot 20 kroner kan være lige så brugbar og effektiv som en penisring til fx 300 kroner eller mere. Så inden du tager et banklån eller sælger arvesølvet for at købe den dyreste og mest eksklusive ring, så forsøg dig først med en billig af slagsen. Virker den for dig/jer, så er alt jo bare godt.

Ringen må hverken være for stor eller lille

 • Penisringen er, i langt de fleste tilfælde, et så lille produkt, at du kan have sexlegetøjet liggende i pungen eller i inderlommen, når du skal en tur i byen – just in case!
 • Ringen på produktet, der skal holde blodet ude i penis, så penis kan vokse, må hverken være for stor eller lille i omkreds/diameter, men skal dog evne at stramme rigtigt godt til om roden. Ellers er ringen simpelthen for stor til dig – og så dur den ikke efter hensigten. De fleste ringe passer dog i dag mere eller mindre alle størrelser.

Læs anmeldelse af en TOP 5 Penisring til parret her

Penisringen skal altid påføres i slap tilstand

 • Din penisring skal gerne påføres, når din penis er slap, eller den som minimum kun er halvstiv. Hvis produktet påføres i fuldt erigeret tilstand, så opnår du ikke den fulde effekt af penisringen.
 • Våde, fedtede og svedige fingre kan gøre det besværligt at påføre ringen – dette gælder helt specielt de penisringe, hvor der også skal en ring rundt om kuglerne. Eller ved brugen af produkter med to ringe – en til penis og en til kuglerne.
 • I mange tilfælde er det noget nemmere at få påført penisringen, hvis partneren giver dig en hjælpende hånd – men pas nu på med alt for meget erektion inden den sidder, hvor den nu skal sidde.

Sex skal gøre mere godt end ondt

 • Skrab som minimum området helt inde omkring roden på din penis, inden du finder ringen frem fra skuffen. Så kan produktet nemmere monteres, og samtidig undgår du at få de små hår i klemme i løbet af processen. Kommer de små hår i klemme under sexakten, er heller ikke specielt fedt. Sex skal helst gøre mere godt end ondt.
 • Med en effektiv penisring, der passer som hånd i handske til netop din penis, bliver du med garanti tanden tykkere og mere spændstig end ellers. Langt de fleste mænd kan på denne konto rent faktisk også lægge et par millimeter eller tre til længden – der jo også er værd at tage med, når alt skal tages i betragtning.

Læs om den super spændende penisring cam her

Motorvejen til bedre selvtillid i sengen

 • Brug af penisring giver ikke kun manden ekstra selvtillid i sengen – ringens forstørrende indvirkning glæde og fornøjer i langt de fleste tilfælde også partneren. For hvad der glæder en selv, glæder som regel også ham eller hende, man er sammen med.
 • Penisringe med vibrationer, der i dag findes mange af på markedet, får IKKE din penis til at vibrere, men kan godt mærkes af manden selv. Den lille bullet-vibrator på ringen rammer og stimulerer kvindens klitoris, når han er helt oppe i hende.
 • Penisringe med vibrationer, der lige så effektivt kan benyttes med vibrationerne slået fra, fås i dag både med knapper og/eller hvor produktet styres og kontrolleres via en remote-kontrol eller en tilhørende app i smartphonen.

Tjek den store penisring test ud her

Går godt hånd i hånd med kondom brug

 • Brugen af penisring går rigtig godt hånd i hånd med at benytte kondom – og er specielt velegnet mænd, der har problemer med at opnå erektion og bibeholde rejsningen med gummi på. Husk at kondomet altså påføres, efter at penisringen har gjort penis stiv.
 • Mange penisringe er laver at gummi/silikone – og benytter du en sådan og samtidig vil benytte glidecreme, så skal du altid gå efter en vandbaseret glidecreme – en olie- og silikonebaseret glidecreme risikerer nemlig at ødelægge gummiringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud