Kondom skræk – så brug penisring

 


Kondom vs penisring: Har du svært ved at holde rejsningen med brug af kondom, så bypass problemet via en effektiv penisring. Ekstra bonus er, at ringen både gør dig tykkere og mere spændstig end normalt.

Kondom gør sex svært for mange mænd

Trods nok så mange kampagner og formanende ord omkring at huske kondomet, så vælger mange fortsat kondomet fra. Og nej, det er ikke kun mandens skyld, hvis det går galt. Der skal som bekendt to til en tango – og det samme til at dyrke sex. Både med og uden kondom.

Læs kondom anmeldelse af de bedste på markedet

Kønssygdomme i stigning

Dette sammenholdt med, at flere end nogensinde i Danmark er singler samt at sexdating kulturen kun er for kraftigt opadgående. Derfor skulle man også tro, at kondomet var det første, man tænkte på, når muligheden for såkaldt usikker sex viste sig. Men sådan er det altså ikke.

Lige som de støt stigende kurver for smittede med kønssygdomme øjensynlig heller ikke skræmmer os til at finde  gummiet frem.

Læs lidt om forskellige kønssygdomme her

Men hvorfor? Svaret er faktisk ret enkelt: Det er bare ikke specielt fedt at bruge kondom, tænker og oplever langt de fleste både mænd og kvinder fortsat. Hvorfor rigtig mange igen og igen løber risikoen ved at lade være.

Frem med kondomet – og din penisring

Men der findes altså en nem måde, der er til gavn og hjælp for mænd, der oplever rejsningsproblemer og problemer med at bibeholde rejsningen under kondombrug. Nemlig brugen af penisring.

For når penisringen først sidder, hvor ringen nu skal – nemlig helt inde om roden på penis, så sørger sexlegetøjet nemlig for, at man bliver mere stiv end nogensinde. Og tykkere. Der i sig selv er pænt positivt, oplever langt de fleste.

Atom penisringen kan købes lige her

Penisring bypasser det mentale aspekt

Hvorefter kondomet let kan smuttes på, det rent fysisk i langt de fleste tilfælde bypasser det mentale (ens problem med at benytte kondom). Hvorpå man pludselig godt kan dyrke sex med gummi på. Til glæde, fornøjelse og sikkerhed for både den givende og modtagende part.

Anmeldelse af Atom penisringen – læs den her

Husk at bortskrabe de små hår

Hvis du, som mand, aldrig tidligere har prøvet at benytte penisring, så bør du anskaffe dig en, der strammer godt til. Ellers vil den ikke kunne holde blodet ude i penis, der gør hele tricket.

Når penisringen skal påføres, så skal penis enten være slap eller halvstiv, aldrig helt stiv. Desuden er det altid en god ide at bortskrabe de små hår helt inde om roden. Der hvor ringen kommer til at sidde. For kommer hårene først i klemme, så kan fornøjelsen hurtigt gå fløjten. Og bruger du kondom, så påfører du naturligvis dette helt til sidst.

God fornøjelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud