Kondom skræk – så brug penisring

 


Kondom vs penisring: Har du svært ved at holde rejsningen i forbindelse med brug af kondom, så kan du i langt de fleste tilfælde bypasse problemet ved samtidig at benytte en effektiv penisring. En ekstra bonus er, at ringen både gør penis tykkere og mere spændstig end normalt.

Kondom gør sex svært for mange mænd

Trods nok så mange informerende kampagner og formanende ord omkring det at huske kondomet, hvis man fx dyrker uforpligtende sex med en fremmed, så er der fortsat rigtig mange både mænd og kvinder her i 2019, der fortsat vælger kondomet fra. Og nej, det er ikke kun mandens skyld, hvis det går galt. Der skal som bekendt to til en tango – og det samme til at dyrke sex. Både med og uden kondom.

Læs kondom anmeldelse af de bedste på markedet

Kønssygdomme i stigning

Dette sammenholdt med, at flere end nogensinde i Danmark er singler samt at sexdating kulturen kun er for kraftigt opadgående, så skulle man tro, at kondomet var det første, man tænkte på, når muligheden for en omgang såkaldt usikker sex viste sig i horisonten. Men sådan er det altså ikke.

Lige som de kun støt stigende kurver for smittede med kønssygdomme her i Danmark øjensynlig heller ikke skræmmer os til at finde det lille stykke gummi frem.

Læs lidt om forskellige kønssygdomme her

Men hvorfor? Svaret er faktisk ret enkelt: Det er bare ikke specielt fedt at bruge kondom, tænker og oplever langt de fleste både mænd og kvinder fortsat. Hvorfor rigtig mange igen og igen løber risikoen ved så at lade være.

Frem med kondomet – og din penisring

Men der er altså en nem måde, der i hvert fald kan være til gavn og hjælp for de mænd, der oplever rejsningsproblemer og problemer med at bibeholde rejsningen, når gummiet først er kommet på, nemlig brugen af en penisring.

For når penisringen først sidder, hvor ringen nu skal – nemlig helt inde om roden på penis, så sørger sexlegetøjet aka hjælpemidlet lynhurtigt for, at man bliver større og mere stiv end nogensinde. Der i sig selv er pænt positivt, oplever langt de fleste.

Atom penisringen kan købes lige her

Penisring bypasser det mentale aspekt

Hvorefter kondomet let og elegant kan smuttes på – og da det rent fysiske (ringen, der holder blodet ude i penis) i langt de fleste tilfælde bypasser det mentale (ens problem med at benytte kondom), så kan man pludselig godt dyrke sex med gummi på. Til glæde, fornøjelse og ikke mindst ekstra stor sikkerhed for både den givende og den modtagende part.

Anmeldelse af Atom penisringen – læs den her

Husk at bortskrabe de små hår

Hvis du, som mand, aldrig tidligere har prøvet at benytte penisring, så bør du anskaffe dig en ring, der strammer godt til. Ellers vil den nemlig ikke kunne holde blodet ude i penis, der gør hele tricket.

Når penisringen skal påføres, så skal penis enten være slap eller halvstiv, aldrig helt stiv. Desuden er det altid en god ide at bortskrabe de små hår helt inde om roden, hvor ringen kommer til at sidde. For kommer hårene først i klemme, de som bekendt nemt gør, så kan fornøjelsen meget hurtigt gå fløjten. Og har du som sagt intentioner om at bruge kondom, så påfører du naturligvis dette helt til sidst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud