Sex lingeri booster selvværdet

 


Sex lingeri til os kvinder handler ikke udelukkende om at glæde og fornøje vores partner. Sexet lingeri fremkalder i høj grad også selvværd hos hende, der bærer det – og kan samtidig hjælpe til med at skjule en uheldig delle både her og der, er min egen erfaring.

Sex lingeri som selvværds booster

Bodystockingen Gry fra Nortie er fundet her

Jeg indrømmer det blankt. Jeg er fuldstændig lige som alle andre kvinder, når det kommer til synet på egen krop. Når man for syttende gang kigger sig kritisk i spejlet, især efter en julemåned fyldt med guf og godter. Der helt naturligt øger volumen på både maven, brysterne, balderne mv. Der kan gå ud over synet på sig selv og selvværdsfølelsen.

Et af de steder, vi kvinder som regel godt kan blive en smule udfordret, det er, når vi er mere eller mindre afklædt sammen med vores partner. Hvor man bare ikke længere kan skjule de steder rundt om på kroppen, man selv har det mindre godt med. At dellen i siden stikker lidt længere ud end normalt, og/eller at maven falder ned på sengen, når man ligger på siden. Eller at ens bryster måske ser lidt sjove ud, når man i forbindelse med seksuel aktivitet indtager nogle bestemte stillinger. Der rent faktisk, vil de fleste nok også kunne give mig ret i, kan være enormt forstyrrende for en selv, samt samtidig også hæmme en rigtig meget.

Det smukke armbånd er fra Nirbana, hedder Meissa og kan ses her

For eget vedkommende handler det helt konkret om, at jeg har svært ved at slappe ordentlig af i sengen, hvis jeg først er begyndt at fokusere på nogle af de her mindre positive ting ved min krop.

Som en nylonstrømpe til kroppen

Men her er det så, at forskellige typer af sex lingeri, jeg vælger at kalde den sexede beklædning, kommer ind i billedet på en positiv facon. Og i det her tilfælde, så er det altså en bodystocking, jeg har fundet frem – og som jeg helt personlig synes er både fin og sexet. Et lækkert og enkelt stykke sex lingeri, der i princippet fungerer lige som en nylonstrømpe, men hvor der er mønster i dragten. Og det, der her for alvor er fedt, det er, at bodystockingen giver en god følelse af ”sikkerhed”.

Så man bedre end ellers, uden at tænke alt for meget over sin krop, kan bevæge sig omkring – samt ligge på sengen, i sofaen eller hvor man nu hygger med sin partner, på mere eller mindre alle tænkelige måder, uden at det hele vælter ud både her og der.

Og i kraft af, at dette sex lingeri er en såkaldt sexbodystocking, så er den til dels også bundløs.

Aka slidset i bunden, så der hele tiden er fuldstændig fri adgang til både klitoris og vaginal penetration mv.

Se hele serien fra Nortie her

I dette her stykke sex lingeri aka sexbody, er mønsteret så fint, at det også er velegnet til at gå i byen med. Hvis man altså tør. Med en hudfarvet bh eller en helt sort bh inde under. Også fordi den både er langærmet og med høj hals, der kun gør lingeriet ekstra fint og lækkert at have på.

Samtidig den sorte bodystocking også pænt kinky, da den både er gennemsigtig og med hul i bunden.  Når det så er sagt, så vil jeg tilføje, at den trods alt heller ikke er specielt porno. Målt op imod så mange andre modeller af samme type, man i dag kan erhverve sig. Her har vi nemlig at gøre med sex lingeri, der er nutidigt og pænt smagfuldt.

Køb din egen Bodystocking lige her

Byg på med et velvalgt armbånd

En oplagt mulighed er også, at man krydrer sit bodystocking outfit med et velvalgt armbånd. Og/eller en halskæde. Der kun giver helhedsindtrykket et ekstra feminint og luksuriøst touch.

Se alle armbånd til kvinder her hos Nirbana

Så har man en af de der dumme og generende delle-dage, men hvor sexlysten stadig er der, så er sådan en sexbody en lille og effektiv hjælper. Toppet med at være et super sexet krydderi, ens partner da umuligt kan være specielt utilfreds med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud