Sexet lingeri til mig – fra Shirley

 


af blogger Joanb

 

Jeg har fået øjnene op for sexet lingeri og andre typer af såkaldt fræk beklædning fra mærket Shirley of Hollywood, der her I Danmark føres af Alor.dk

Som bekendt er det jo mest sexlegetøj og andet i den erotiske bodgade, jeg her på bloggen anmelder, men har dog ladet mig overtale til nu også at prøve lidt såkaldt fræk beklædning.

Og fik i den forbindelse denne her ”lædertop corsage” fra danske Alor.dk, der fører mange fine og lækre produkter fra mærket Shirley of Hollywood.

Du kan læse mere om Corsagen her

Corsage, sexet lingeri mv

Corsagen her er en fake læder corsage, med snøre bag på og lidt i siderne, og med lynlås foran. Normalt er jeg en størrelse 38 – 40, så valgte derfor at få en large med hjem fra Jylland, hvor Alor holder til. Men her måtte jeg altså kapitulere. Ikke engang en størrelse large, måtte jeg hurtigt indse, kunne jeg snøre mig ned i. Dog nok mest, indrømmet, nok på grund af min barm.

Så rent billedmæssigt måtte jeg i stedet bede søde Sofie om at posere i corsagen. Så alle nu kan se, hvor mega flot den er og sidder på kroppen, når man altså først får valgt den rigtige størrelse.

Giver mig selvtillid

Flot og lækkert lingeri og fræk beklædning, er nogle gange en rigtig fed måde, synes jeg, at komme til at føle sig ekstra lækker, sexet og kvindelig på. For mig helt personligt handler det dog også om, at lækkert undertøj, aka lingeri, helt klart også får mig til rent fysisk at føle, at min krop er pænere. At lingeriet simpelthen gør mig tanden flottere og mere lækker – også selv om det kun er mig selv der ved, at jeg har det på. Dette kan i mange tilfælde være mere end rigeligt til at løfte min kropslige selvbevidsthed til nye og positive højder.

Snart 44 år og har tre unger

Desuden er der det her med at have noget på i sengen, der går tricket. Og her må jeg lige sige, at jeg ikke længere er 20 år, men derimod snart 44. Samtidig har jeg fået tre unger. Så min krop har taget de slag, den nu engang skulle have i den forbindelse. Og det kan naturligvis ses – og sådan er det! Så derfor kan det engang imellem godt være vildt fedt at have noget lækkert på også i sengen.

Som fx sagtens kunne være en billig catsuit, manden så kan flå lov til at rive, flå og klippe lidt i, hvis han lyster. Da udgiften til lingeriet alligevel ikke har været det helt store.

Se mere sexet lingeri fra Shirley of Hollywood lige her

Shirley of Hollywood er god kvalitet

Drejer det sig derimod om lingeri, jeg (også) gerne vil gå i til daglig – og som samtidig gerne skulle kunne holde i lang tid, så bruger jeg gerne lidt flere penge på det.

Når det kommer til lige præcis Shirley of Hollywood, så går producenten ret meget op i kvalitet – corsagen her da også bærer pænt meget præg af. Og som man af billederne da også kan se, så sidder corsagen helt perfekt på min unge og søde model, Hvorfor hun naturligvis da også fik lov at beholde den. Jeg kommer jo alligevel aldrig i den – ærgerligt nok!

Mærket skal nu tjekkes ordentlig ud

Under alle omstændigheder, lidt for store bryster eller ej, så vil jeg i den nærmeste fremtid helt klart kigge på mere lingeri mv. fra netop Shirley of Hollywood. Men næste gang altså få en størrelse med hjem, hvor der også er god plads til mine boobs.

Men tjek helt klart mærket ud – det er min om Mandens klare anbefaling!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud