Unik Klitoris Vibrator

 


Af blogger JoanB

Caress klitoris vibrator ligner og fungerer som ingen anden klitoris vibrator, men har med sine fem drejende stimulations-hoveder mange spændende og unikke måder at nå frem til klimaks på – har jeg nu fundet ud af.

Jeg har fundet min klitoris vibrator her

Jeg har netop fået denne her Caress, en unik klitoris vibrator, der skiller sig voldsomt ud fra mængden, fra Adrien Lastic hjem fra Alor.dk, sidst jeg besøgte shoppen i Jylland. Normalt siger jeg dog nej til at anmelde de her ofte vildt skørt udseende dimser. Lige som jeg heller aldrig været den største fan af Adrian Lastic, der har en tendens til at udvikle lidt mere ”underlige produkter”.

Unik Klitoris vibrator med dreje-hoveder

Men tænkte alligevel: Nu tester jeg denne her Caress – og ser så, hvordan det går. Primært skulle produktet have en chance, mente jeg, fordi at vibratoren blandt andet har de her udskiftelige hoveder. Så der måtte da være et eller andet, jeg godt kunne lide ved sexlegetøjet – og heldigvis havde jeg ret. Caress, på trods af sit specielle udseende og meget anderledes måde at stimulere på, er helt klart et produkt, man bør overveje at indlemme i samlingen.

Min lille octopuss

I dag kalder jeg klitoris vibratoren, der drejer og vibrerer på samme tid, for min lille octopuss. Den ligner nemlig en meget lille blæksprutte med meget korte arme/tentakler.

Nå, men det, der altså primært er ved dette produkt – og som adskiller Caress fra alle andre produkter i genren, er, som sagt, at sexlegetøjet drejer rundt nede i bunden af produktet. Altså helt nede i mundstykket, hvor de her forskellige små silikone-hætter fæstnes på produktet.

Du kan købe din egen Caress klitoris vibrator her

Blæksprutte med kun en knap

Blæksprutten er super nem at benytte. Der er kun en knap, der holdes inde, når man tænder for sexlegetøjet. Hvorpå man trykker endnu engang på knappen for at få det til at arbejde – og så kan man ellers trykke sig igennem et udvalg af forskellige måder at få Caress til at dreje frem og tilbage på. Det, som dog umiddelbart, oplevet med min krop, gør netop dette produkt ekstra godt, er udvalget af forskellige mundstykker. Som sagt er den udstyret med i alt fem af slagsen, og det mundstykke, der sidder på, når man får produktet leveret, består af en masse små og meget fine silikoneblade/silikoneflapper. Hvor flapperne er så bløde, at når produktet drejer rundt, så flapperne simpelthen med – og sådan fungerer det med dem alle fem.

Meget vigtigt: Husk for guds skyld altid at smøre godt for med glidecreme, for ellers risikerer man nemlig at trække skamlæberne og de små hudfolder med rundt – som er decideret ubehageligt.  Husk desuden altid at vælge en vandbaseret en af slagsen, da Caress er produceret i silikone.

Læs her om lækre glidecremer fra

Gode og effektive mundstykker

Meget kort fortalt, så er hele viften af mundstykker gode og effektive. Men det, der primært gjorde lykke hos mig, er mundstykket med de to små ben (følehorn). Når dette drejer næsten hele vejen rundt, men også hele tiden skifter retning, oplever man en meget anderledes form for stimulation, der for mig var mega fedt at prøve – og som jeg indimellem stadig benytter mig af.

En lille ulempe ved produktet er dog, at det støjer lidt vel rigeligt, når hovedet først drejer rundt. Der er en lille smule boremaskine/tandlæge-lyd over det – og evner man ikke abstrahere fra lyden, så bør man naturligvis heller ikke vælge produktet. Selv havde jeg dog ikke problemer med dreje-lyden. Den rent fysiske oplevelse/stimulation ved at benytte Caress oversteg heldigvis med mange længder heldigvis ”larmen”. Man kan jo også bare benytte sin dyne som effektiv lyddæmper.

Se Caress klitoris vibrator og andre fra Adrien Lastic her

Magnetoplader og silkepose

Caress klitoris- og dreje-vibrator er genopladelig, og der medfølger naturligvis en oplader, en magnetoplader, vi kender fra en masse andre moderne vibratorer. Desuden medfølger der en lille silkepose til opbevaring.

Alt i alt, bortset fra lyden/støjen, så må jeg denne gang bøje mig i sandet/støvet og krybe til korset og indrømme, at man ikke altid bør skue hunden på hårene. For selv om dette her produkt umiddelbart ser mega skørt ud, så er det rent faktisk død effektivt – og det er jo trods alt det, der tæller, når alt kommer til alt.

Sådan næsten da!!!

Caress klitoris vibrator kan købes her

Fakta om Caress

Producent: Adrien Lastic

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 10

Genopladelig: ja via medfølgende usb oplader

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: Meget fin pris

Tip: Husk masser af vandbaseret glidecreme.

Fordele: Nem at hitte rundt i, og nemt at udskifte til favorithoved.

Længde/størrelse: 8,5 centimeter lang, og 5 cm bred.

Ulemper: Lidt støj ved høj rotation.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud