Kraftfuld Rabbit Vibrator – alle pengene værd

sponsor1


 

 

BI STRONIC FUSION 1

Bi Stronic Fusion er en kraftfuld rabbit vibrator, der har overrasket mig vildt positivt. 

Jeg havde ikke meget til overs for Stronic serien fra FUN FACTORY i starten. Fik vist den første for en tre år siden. Tror endda at jeg anmeldte den første, altså Stronic Eins. Nå, videre. Konceptet virkede lidt opstyltet, mente jeg den gang i 2012, men er så blevet klogere siden. Fik Stronic Twei i starten af 2013, og selv om den var designet til ham, til prostata massage/vibrationer, fungere den faktisk ok til mig. Naturligvis som G-punkt stimulation, men det var ikke en pulsator/vibrator, jeg nogensinde benyttede igen. Så kom 3’eren – Stronic Drei. En pulserende udgave af FUN FACTORY Semirealistic. Den har jeg vist aldrig anmeldt, men har dog prøvet den og må sige, helt kort: meeeeeeget bedre end Semirealistic, without a doubt!

Kraftfuld Rabbit Vibrator med potentiale

Nå, back to business. Nu sidder jeg så med den nye i Stronic serien, BI STRONIC FUSION, og bliver nu nødt til at gå i knæ. For Stronic serien ER innovativ, og på den gode måde. Tænk at jeg har været så dum…..!

BI STRONIC FUSION, fremadrettet kaldet BSF, er for vild, simplet hen, no more, no less. Helt ind til benet, så virker den bare. Den trykker på de helt rigtige knapper i mig. Jeg vil forsøge at forklare mig lidt mere detaljeret. Men bær over med mig, måske det bliver lidt indviklet.

Se mere BI STRONIC FUSION her

BSF er som de andre i serien, en pulserende dildovibrator. Altså et skaft til indføring som pulserer, men til forskel fra de andre, så har BSF en, lad os kalde den en sommerfugl (det ligner den lidt med sine vinger), som kan vibrere i forskellige hastigheder og mønstre uafhængigt af skaftet. Dvs. to motorer som arbejder hver for sig, og som styres uafhængigt af hinanden. Klitorisvibratoren, der er placeret et stykke oppe på skaftet, er formet som en sommerfugl med en solid, lille ”krop” og to tyndere ”vinger”. Som i mit tilfælde dækker klitoris-området fint.

BSF kan seriøst pulsere

Vibrationerne i sommerfuglen er varieret, og, som sagt, så pulserer skaftet. Og BSF kan seriøst pulsere, for filan da! Den er noget kraftigere end hvad jeg ellers husker fra forgængerne, eller også er det hele udformningen af BSF, der gør udslaget. Det er ret nemt at finde favorit kombinationen, altså kombien mellem ”sommerfugl” og skaft. De to arbejder så godt sammen, at det halve kan være nok. Ja, ved godt, at jeg måske overpriser BSF, men det er virkelig en af de bedste, jeg har haft i ”hænderne” i lang tid. Faktisk har jeg haft nogle virkelige gode ting gennem ”systemet” de sidste par måneder, så det bliver en god vinter, vi går i møde.

Skal ikke flås ud ved orgasme

BI STRONIC FUSION 2Nå, tilbage til BSF. Hvad har jeg ikke fortalt…? Jo, det fedeste er nok, at til forskel fra mange Rabbits, for BFS er jo udformet som en Rabbit, med den pulserende funktion til forskel, så skal jeg ikke flå den ud ved orgasme, men kan lade den sidde lige så fint på plads og ræse videre til næste orgasme. Lidt luksus, ik? Det er det i hvert fald for mig. Jeg synes også, at det, der lidt gør forskellen i forhold til de første Stronic´er, at denne er nemmere at holde på plads. Netop fordi den også skal ramme/ blive siddende på Klitten.

Man skal have lidt tålmodighed

Men jeg skal lige skynde mig at sige, at der skal lidt tålmodighed til. BSF er ikke som andre vibratorer, der bare buldrer derud af og giver orgasme på fem sek. Den skal have lov til at varme op, varme dig op. Til gengæld er fortjenesten så meget bedre. Igen fordi man kan lade BSF sidde og arbejde videre imod næste klimaks, som så igen bliver bedre og bedre og bedre.

Er du i tvivl om, hvad jeg mener om BI STRONIC FUSION?? Nej, vel! Den er skide dyr, er den det værd?? Ohhhh yes, så absolut!  Når kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd med intense orgasmer, er det billigt sluppet. Men husk nu tålmodighed. BI STRONIC er en lidt kompliceret dame, så giv hende en chance.

Lidt Fakta om BI STRONIC FUSION

To kraftige motorer

6 vibrationer og 8 pulserende

Meget flexibel

100 % vandsikker, (yes, har haft den under vand)

Lavet af Silikone (indføringsdele, sommerfuglen)

Magnetisk genopladelig, oplader medfølger.

Nummer fire i den innovative Stronic serie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud