Awesome Ava – super effektiv rabbit vibrator

 


Af blogger JoanB

Awesome frøken Ava er blevet et hit hjemme hos mig. Produktet er intet mindre end en “one fits all” effektiv rabbit vibrator, der er super fleksibel og bøjelig – og derfor bør passe alle kvinder, er mit bud.

Ava fra Jil er fundet her

Jeg er super glad og fornøjet. For endelig er der blevet udviklet en”one fits all” effektiv  rabbit vibrator, der simpelthen er så super fleksibel og bøjelig i alle sine dele, altså i håndtag, skaft og vibrator-arm, at vi reelt taler om en rabbit vibrator, der vil kunne passe alle kvinder – og det er altså et hit!

For har der været noget, jeg har kunnet udsætte på diverse andre udgaver af denne type af vibrator, så har det næsten altid været, at produktet på den ene eller anden led bare ikke passede alle.  Så awesome frøken Ava har været længe ventet.

Effektiv Rabbit vibrator, udviklet af Shots   

Og det er en af de helt store producenter på markedet, nemlig Shots, der har udviklet denne her nye effektiv rabbit vibrator i serien Jil. Et produkt, der stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid – og hvor hele skaftet kan bøjes og vrides og ”tilpasses hver enkelt kvinde”, da der ikke er denne her hårde/stive kerne indvendig i Ava.

Nede i enden af denne rabbit vibrator er skaftet smallest, mens skaftet gradvist bliver tykkere og tykkere op imod toppen, hvor produktet indføres. I toppen af skaftet er der desuden placeret en separat motor, der vibrator-stimulerer G-punktet indvendig i vagina.

Og da Ava vibratoren er så tyk/stor i omkreds lige netop her, så frembringer produktet nogle dybe og intense og effektive vibrationer op imod G-punktet, som indimellem ellers kan være lidt svært at stimulere ordentligt.

Vibrator-arm med god længde og bøjning

Ava kan købes her

Som med alle andre produkter genren, så er også Ava udstyret med en vibrator-arm på siden af skaftet, der er designet til at stimulere klitoris. Og også vibrator-armen kan vrides og drejes – og har samtidig en rigtig god længde og bøjning der gør, at man selv kan vælge, hvor langt skaftet skal indføres i vagina….men hvor det fortsat er muligt at lade sig klitoris stimulere af armen.

Desuden er klitoris-stimulator-delen ligeledes udstyret med sin egen lille separate motor.

Selv håndtaget er fleksibelt

Ja, selv Avas håndtag er ikke spor stift. Så umiddelbart, hvis man altså ikke vidste bedre, kunne man næsten foranlediges til at tro, at det handlede om en dildo fremfor en vibrator.

Men det ER altså en vibrator – og endda en af de rigtig gode og effektive af slagsen.

Ava er et silikone-produkt, som er genopladeligt via en medfølgende USB-oplader, og lyden fra motoren og vibrationerne er næsten ikke eksisterende – og så er Ava med 10 forskellige typer af vibrationer/hastigheder, samt er vandtæt.

Og helt personlig kan jeg rigtig godt lide nogle af de her programmer, der er en smule anderledes i forhold til hvad de fleste andre vibratorer kan byde en på.

Gode vibrator-variationer

Fx har Ava flere vibrations-indstillinger, der ude i rabbit-delen først går rigtig meget ned i hastighed, inden der fyres ekstra meget op under vibrationerne igen – og sådan fortsætter det så bare derudad. En god variation af vibrationer, er min helt personlige oplevelse, der er ret så fed.

Et enkelt lille minus ved denne onefit rabbit vibrator er knapperne, der godt kan drille lidt, når man ligger der med produktet mellem benene.

Indpakningen er simpel, sort og hvid, og selve vibratoren er pakket ned i en sort plastikkasse – så ikke så meget ekstraordinært ved den del.

Men alt i alt en af de fedeste/bedste rabbits, jeg nogensinde har prøvet og ejet – og det siger altså ikke så lidt i sig selv, må jeg her til slut lige indskyde.

Ava fra Jil kan købes her

 

Fakta om rabbit vibratoren awesome Ava

Bag produktet: Jil/Shots

Materiale: Silikone

Motorer: 2

Stimulations niveauer: 10

Strømkilde: Opladning via USB

Vandsikker: Ja

Fordele: Ekstremt fleksibel, passer alle, gode og effektive vibrationer

Ulemper: Knapperne (i kampens hede)

Hvem kan  få glæde af Ava: Alle kvinder

Pris: Ok

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud