Danser med med æg

sponsor1

 


Mere end nogensinde, ikke mindst min snart høje alder og tre børnefødsler taget i betragtning, så ved jeg i dag, hvor vigtigt det er at træne bækkenbundsmusklen regelmæssigt.

Men der altså også de dage, hvor jeg enten ikke orker at træne bækkenbunden i sengen eller simpelthen bare har lyst til en anden/mere varieret form for træning – og så er det, at jeg fx finder på at danse med mit jadeæg. En for mig god og effektiv måde at få rørt hele kroppen på – samtidig med, at jeg så får mit daglige skud bækkenbundstræning.

Jeg har fået mit Jade æg her 🙂
[embedplusvideo height=”500″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/1we91D8″ standard=”https://www.youtube.com/v/too-9bdjDrA?fs=1″ vars=”ytid=too-9bdjDrA&width=610&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3608″ /]

 

 

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud