Satisfyer Stimulator – Billig og Rejsevenlig

 


Satisfyer stimulator, aka Satisfyer Pro Traveler til din ferierejse.

Anmeldelse af lille, kompakt og rejsevenlig klitoris stimulator, du kan køre så langt ned i stimulations hastighed, at du kan holde din klitoris orgasme kørende i noget længere tid end ellers. 

Satisfyer stimulator til ferien sydpå

Jeg har fundet min billig Satisfyer stimulator her

Nu varer det ikke længe, før sommerferien begynder. I den lækre forbindelse tænker jeg, at det er oplagt at få anmeldt denne her Satisfyer stimulator. En lille og rejsevenlig udgave af den snart ret så kendte og berømte stykke sexlegetøj, der har taget verdens kvinder med storm.

Denne Satisfyer stimulator, på grund af sin ringe størrelse, er velegnet til fx at tage med på ferien. Desuden kan stimulatoren pakkes på en måde, så den eksempelvis ikke risikerer at tænde af sig selv, når ens baggage er blevet tjekket ind. Eller hvis man nu har stimulatoren med i hånd-baggagen i flyveren, på båden eller hvor, man nu end bevæger sig omkring i forbindelse rejsen.

Mundstykket kan ikke skiftes

Med hensyn til emballagen, som Satisfyer er kendt for, så er den sød og pæn og viser uden på, hvad man finder inden i. Og egentlig ikke så meget mere om det. Enkelt og lige til.

Læs også anmeldelsen af den rejsevenlige Satisfyer Penguin her

Selve produktet, Satisfyer Pro Traveler, er en puste-suge-trykbølge stimulator, nøjagtig som sine lidt større og noget dyrere forgængere.

Det, der primært gør, at Traveler modellen er lidt anderledes end den store Pro-udgave, er, at man ikke kan udskifte mundstykket på rejse-udgaven. Så når man tager skallen eller låget af denne Satisfyer stimulator, så er produktet alt i et. Med knapper, mundstykke og hele molevitten.

Super simpel at benytte

Satisfyer Pro Traveler er desuden simpelt udstyret. Den har en plus-knap og en minus-knap. Man tænder ganske enkelt produktet ved at holde plus-knappen inde, hvorpå klitoris stimulatoren begynder at arbejde.

traveler ”støjer” en lille bitte smule, når produktet ikke har kontakt med området omkring klitoris. Og måden, man benytter den på er, at lade Satisfyerens mundstykke omslutte klitoris. Hvorpå der skabes en berøringsfri stimulans, der foregår via små og meget intense og målrettede trykbølger.

Når man er færdig med at benytte sig af sin Traveler, så slukker man for produktet ved at holde plus- og minus-knappen inde på samme tid.

Køb din egen Satisfyer Pro Traveler til sommerferien her

Støjen dæmpes, når den placeres rundt om klitoris

Med hensyn til selve stimulationen, så kan sexlegetøjet komme endda meget højt op i hastighed. Hvor den så også ”støjer” lidt mere. Men igen: Lige så snart, klitoris stimulatoren får kontakt med huden, området omkring klitoris, så dæmpes lyden en hel del.

For mig personligt, så betyder meget, at klitoris stimulatoren evner at komme meget langt ned i hastighed. Og det kan Satisfyer Pro Traveler heldigvis.

For lige inden, man opnår klimaks, så er det en kæmpe fordel, at man kører produktet SÅ langt ned i hastighed, som man overhovedet kan. Men fortsat lader stimulatoren arbejde og bearbejde klitoris.

På den måde mærker man orgasmes meget mere intenst end ellers. Lige som man samtidig kan holde sin orgasme kørende i længere tid end ellers. Der, naturligvis, kun er et kæmpe plus og fordel.

Læs den store test af Satisfyer VS. Womanizer her

Nu en afslappende orgasme eller to på flytoilettet

Satisfyer Pro Traveler oplades via en medfølgende magnetoplader med USB-stik, der ligeledes er nem at have sig med på tur/rejse.

Desuden er sexlegetøjet så forholdsvist lydløst i brug, at man sagtens kan tage det med ud på flytoilettet og nuppe dig en afslappende og/eller opkvikkende orgasme eller to. Hvis man undervejs altså lyster dette.

Ultra billig pris hos Sinful.dk

Til sidst lidt om prisen: Traveler Pro er en ultra billig Satisfyer stimulator. Som selvfølgelig kun er mega fedt – og ikke mindst hver en krone værd.

Så derfor et sindssygt godt køb!

Du kan købe din egen Satisfyer Pro Traveler lige her

Om Satisfyer Pro Traveler:

Bag produktet: Satisfyer

Materiale: Silikone og ABS-plast

Stimulations niveauer: 11 forskellige hastigheder/styrker

Strømkilde: Genopladelig, USB-kabel medfølger

Vandsikker: Ja, 100 procent

Fordele: Mega meget kvalitet for pengene, 99 % orgasme sikker

Ulemper: Mundstykke kan ikke skiftets ud.

Hvem kan få glæde af denne Satisfyer stimulator: Alle kvinder

Pris: rigtig, rigtig god, mega billig pris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud