Satisfyer Pro Penguin – God, men lidt ”barnlig”

 


Af blogger JoanB

Satisfyer Pro Penguin: Test og anmeldelse af den lille og handy klitoris stimulator 

Satisfyer Pro Penguin Next Generation er fundet her

Satisfyer Pro Penguin – lille og handy

Satisfyer Pro Penguins lettere barnlige udseende (pingvin med sugemund og rødt butterfly) er, må jeg indrømme, ikke helt min smag. Jeg ville klart have foretrukket et noget mere sofistikeret look. Men er man til sexlegetøj, der ikke ligner et sexlegetøjsprodukt – sexlegetøj i ”forklædning”, mange er, så er denne klitoris stimulator da et helt fint valg. Også til at have stående som en skæg og anderledes lille ”hemmelighed”.

Her personligt kan jeg rigtig godt lide, at produktet, i dette tilfælde en klioris stimulator, der stimulerer via små og intense trykbølger, ikke er så stort.

Satisfyer pingvinen ligger desuden rigtig fint og godt i hånden, og så er kanten af mundstykket noget tyndere end på mange af dens Satisfyer-søskende. Som kun er positivt i forhold til stimulationen. Det lidt spinklere mundstykke gør nemlig helt automatisk stimulations hullet en smule større. Der helt enkelt gør det nemmere at opnå en helt berøringsfri stimulation – som er super vigtig for oplevelsen med denne type af produkt.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation kan købes her

Lidt generende knapflade

I den anden og lidt mere negative grøft, er jeg en smule irriteret over knapfladen på skaftet, hvor man nemt kan komme fumle imellem de to knapper, hvor man trykker sig op og ned i intensitet.

Til gengæld er det positivt, at man lynhurtigt, man ikke kan på alle produkter i genren, kan skrue op og ned for hastighed og intensitet, uden at skulle igennem et helt register af programmer.

Der især er positivt i forhold til at blive i orgasmen, når man når så langt. Desuden vil lang de fleste kvinder kunne opnå en mere intens orgasme – og måske endda multiorgasme – ved en lav hastighed/styrke. Fremfor ved en høj ditto.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation kan købes her

Pæn og neutral indpakning

Klitoris stimulatoren kommer i en ganske pæn og neutral indpakning – og så er produktet genopladeligt. Der medfølger et USB-kabel. At man så har gjort produktet en lille smule barnlig rent visuelt, kan man med lidt god vilje vel vænne sig til. Men sådan er det jo med smag og behag. Butterflyen, den bærer, har jeg dog svært ved at se, hvad man skal bruge til – men måske som penisring, hvis man da har en meget lille penis.

I skrivende stund, november 2017, er Satisfyer Pro Penguin her i Danmark yderst prisvenlig.

Så kan man se bort fra designet, eller måske helt er ligeglad med, at ens nye klitoris stimulator er designet som en lille pingvin, endda med rødt butterfly, så kan produktet da helt klart kun anbefales.

Om Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Satisfyer Pro Penguin Next Generation kan købes her

Bag produktet: Satisfyer

Materiale: Silikone og ABS-plast

Stimulations niveauer: 11 forskellige hastigheder/styrker

Strømkilde: Genopladelig, USB-kabel medfølger

Vandsikker: Ja, 100 procent

Fordele: Meget kvalitet for få kroner, orgasme sikker

Ulemper: Lidt for barnligt design, knapperne kan være lidt svære

Hvem kan få glæde af Satisfyer Pro Penguin Next Generation: Alle kvinder

Pris: rigtig, rigtig god (billig) pris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud