Godt Sexlegetøj – Baci

 


Godt sexlegetøj: Womanizer har nu fået hård konkurrence af klitoris stimulatoren Baci fra producenten Lora Dicarlo. Læs min test og anmeldelse af sexlegetøjet, du klart burde overveje.

Godt sexlegetøj som min Baci her er fundet her

Godt sexlegetøj – Baci fra Lora Dicarlo

Siden Womanizer klitoris stimulatoren i sin tid kom på banen, har de snart mange produkter fra producenten været blandt mine absolutte favoritter. Men, som bekendt, tiden går, og andre firmaer aka producenter har også fundet ud af, at trykluft stimulation af klitoris er super effektivt. Ikke mindst på grund af, at den specielle form for stimulering er næsten 100 procent berørings fri.

Læs anmeldelse af Womanizer Duo lige her

Det nye stykke sexlegetøj til kvinder, jeg her vil fortælle om, er blevet døbt Baci, og er udviklet af producenten Lora Dicarlo. Et sjovt og super effektivt ”stimulations æg” – eller noget i den retning. Der blandt andet er kendetegnet ved produktets flade bund, hvor knappen til at styre stimulatoren er stor og tydelig og rigtig nem at betjene. Der i sig selv er et stort plus. Et lækkert og godt sexlegetøj, der nok også skal få succes her i Danmark.

Benytter Womanizer teknologi

Teknologien i Baci er den identisk med den, Womanizer og Satisfyer med stor succes i en årrække nu har benyttet sig af. Vi taler små og intense trykbølger, der via produktets mundstykke, super målrettet, rammer og stimulerer klitoris. Inden brug er det dog vigtigt, at man smører sig med en vandbaseret glidecreme i området, inden suge/puste mundstykket placeres hen over klitoris. Hvorpå man egentlig så bare trykker på startknappen, der sidder på siden af sexlegetøjet, indtil produktet begynder at arbejde. Hvorpå man via knappen i bunden nemt og hurtigt kan trykke sig op og ned i hastighed og intensitet.

Du kan købe Baci her

Ikke sexet, men super effektivt

For at være helt ærlig, så er Baci ”ægget” ikke specielt sexet af udseende. Efter min mening. Umiddelbart ligner klitoris stimulatoren mere et sundheds produkt end et stykke godt sexlegetøj. Ligesom det umiddelbart også mere er et solo- end et parprodukt.

Klitoris stimulatoren dækker dog det meste at området mellem benene, når man først har gang i det. Hvorfor det kan være lidt svært for en partner at komme til på samme tid – bogstavelig talt.

Læs om den lille og skønne Womanizer Liberty her

Med hensyn til effektivitet, der for langt de fleste af os naturligvis betyder mest af alt, så kan og evner Baci det, sexlegetøjet nu engang skal kunne. Faktisk er den på nogle områder endda tanden bedre end Womanizer. Hvorfor?? Ja, det er lidt svært at forklare. Men det er – og opleves – som om, at klitoris stimulatoren yder nogle lidt ”tungere trykbølge stimulanser” end andre produkter i genren. En egenskab, jeg helt personlig synes rigtig godt om.

Fik lynhurtig orgasme

I forbindelse med min test af Baci, så testede jeg samtidig et andet godt Lora Dicarlo produkt, nemlig Onda. En G-punkts massager dildo. Som i øvrigt også er mega fed – og som du kan læse mere om her Og da jeg havde begge stykker sexlegetøj i brug på samme tid, opnåede jeg orgasme i løbet af max 30 sekunder.

Tjek lille video af Baci lige her

Om man primært er til Womanizer eller godt tør prøver lykken med et lignende produkt – som Baci – i genren, er naturligvis helt op til en selv. Når det så er sagt, så vil jeg dog sige og påstå så meget, at de nye Womanizers på markedet altså ikke helt lever op til Lora Dicarlo produkterne.

I hvert fald oplevet med min krop. Der formentlig har en del at gøre med, at den fysiske berøring med klitoris med Baci føles endnu mindre – og dette til trods for, at Lora Dicarlo sexlegetøjet samtidig yder en tungere stimulans.

Køb din egen Baci her

Kan godt støje, men….!

Baci klitoris stimulator er genopladelig, og der medfølgende magnet oplader. Sexlegetøjet lader desuden super hurtigt op. Eneste minus er, at produktet desværre støjer en del. Ikke mindst i de tilfælde, hvor hullet/mundstykket IKKE er blevet placeret helt korrekt nede om klitoris.

Sidder stimulatoren til gengæld, hvor den nu skal, så brummer den stadig, men støjer ikke længere på samme facon. Alt i alt et effektivt og rigtig godt sexlegetøj, der på mere eller mindre alle parametre kan måle sig med både Womanizer og Satisfyer stimulatorerne.

Køb Baci her

Fakta om Baci

Producent: Lora Dicarlo

Materiale: Medicinsk silikone og ABS plast

Antal styrker: 10

Genopladelige: Ja med USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Liiiidt stram pris, dog orgasmesikker

Fordele: Mest orgasmegaranti for pengene, super lækker stimulation.

Ulemper: Larmer lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud