Womanizer Duo – til klitoris og G-punktet

 

Womanizer Duo er kommet i stand via en fusion imellem de to store sexlegetøjs giganter Womanizer og We-Vibe. Duo-produktet stimulerer klitoris via små og intense trykbølger, mens G-punktet samtidig vibrator-stimuleres. Luksus terapi henvendt os kvinder.

Womanizer Duo – skiller sig ud fra mængden

Jeg har fundet min Womanizer Duo her

Det er helt sikkert luksus terapi, vi her er ude i, med denne her nye Womanizer Duo.

For når først sexlegetøjet er placeret, hvor det nu skal placeres – med denne her fleksible ”snabel”, der vibrerer på G-punktet, mens den pulserende snude er plantet rundt om klitoris, så oplever man bare en super lækker og effektiv stimulation.

For mig helt personligt handler det helt enkelt om at lade produktet stimulere mig på det lavest mulige niveau, hvorpå jeg læner mig tilbage i sengen og nyder denne her ekstrem milde med samtidig effektive stimulans af begge lystpunkter på samme tid.

Blev helt sagelig

Det smukke Nirbana armbånd har jeg fundet hos Nirbana Soul – lige her

Da jeg testede produktet, var oplevelsen af en næsten helt salig karakter, uden jeg lå der og kæmpede med at skulle komme i mål med en orgasme på nul komma fem.

Womanizer Duo, selv om den fysisk skiller sig ud fra mængden, er og bliver altså en Womanizer. Men samtidig er sexlegetøjet henvendt os kvinder også en We-Vibe vibrator.

Du kan læse anmeldelsen af Womanizer Pro 40 her

Her handler det nemlig om, at to kæmpe store brands inden for sexlegetøjsbranchen er gået sammen om at skabe dette her specielle produkt. We-Vibe, der fleste kender til, har mere end 10 år på bagen, mens Womanizer, rigtig mange kvinder også har erfaring med, nu har eksisteret i omkring fem år – og nu har giganterne altså valgt at fusionere og er blevet til WOW Technologies.

Det bedste fra Womanizer og We-Vibe

Dette her er det første stykke sexlegetøj fra WOW, hvor man har samlet og sammenkørt det bedste fra begge brands. Hvor snuden, der stimulerer klitoris, er med Womanizer teknologi: En berøringsfri stimulator, der stimulerer via små og intense trykluftbølger.

Kombineret med motoren fra en af We-Vibes kraftigste vibratorer, der er placeret ude i ”snablen”, der rammer og stimulerer G-punktet indvendig i skeden.

Womanizer Duo er dog IKKE et produkt henvendt nybegynderen. Her er det nemlig en stor fordel, hvis man på forhånd kender bare en lille bitte smule til, hvilke typer af stimulation man bedst kan lide på henholdsvis klitoris og G-punktet.

Køb din egen Womanizer Duo lige her

To-i-et produkt, der kræver lidt tålmodighed

Desuden taler vi som sagt om et to-i-et-produkt, hvor man bør være tålmodig og have god tid og ro til at lægge sig godt tilrette i fx sengen – og så simpelthen få placeret dette her Duo-sexlegetøj, så sexlegetøjet stimulerer en bedst muligt. For gør man det ikke, så er produktet spækket med knapper, der godt kan være lidt svære at finde rundt i. Især hvis man samtidig skal ligge og flytte rundt på sexlegetøjet, hvis det ikke lige sidder helt perfekt.

Noget af det, der er ret fedt ved netop Womanizer Duo, det er, hvis man samtidig krydrer oplevelsen med en god og effektiv, men samtidig ikke alt for tyk glidecreme. Og glidecremen skal være vandbaseret, da produktet her er lavet i silikone.

For det første, så skal der bruges en glidecreme, når ”snablen” skal penetrere en – og her er det altså en god ide, at man tager det helt stille og roligt. Slapper godt af i bækkenbunden – og så sørger for lige så stille og forsigtigt at tage vaginalt imod produktet.

Glidecreme fremmer oplevelsen

Glidecreme på klitoris, inden brug af Duo, er også en god ide. Det gør det nemlig noget nemmere at få plantet mundstykket rundt om klitoris, så man får den helt rigtige type af stimulans.

Womanizer Duo ligner ved nærmere øjekast en knækket hårtørrer, hvor selve G-punkts vibrator-delen er en smule tyndere nede i skaftet, mens ”snablen” er lidt tykkere oppe ved selve berøringsfladen, hvor denne her meget kraftige We-Vibe motor også er placeret.

Som sagt, så er der en del knapper på produktet, man lige skal lære at kende og her er det naturligvis en god ide at læse den medfølgende manual.

Læs om den lille og mega søde pulserende Satisfyer Travel her 

Womanizer Duo tændes i ”nakken”

Man tænder Womanizer Duo oppe i ”nakken”. Her er placeret en lille tænd-knap, der fyrer op under sexlegetøjet. Herudover er der fire knapper på midten af den kombinerede stimulator og vibrator – og min anbefaling går på, at man lægger ud med at fyre op under klitoris vibrator delen. For lige som at finde frem til det stimulations niveau, man umiddelbart har det bedst med, hvorpå man efterfølgende gør det samme med vibrator-delen, som rammer og stimulerer G-punktet.  Begge lægger de fra land på laveste niveau, hvorpå man kan prøve sig lidt frem.

Pulserende og bølgende stimulations programmer

En mulighed er også, at man kan benytte sig af et eller flere af de forprogrammerede programmer. Pulserende og bølgende programmer, hvor nogle af dem starter ret heftigt, hvorpå de blive mere og mere blide – eller den anden vej rundt. Der gør, at man ikke sådan helt lige ved, hvad der nu sker, som kan være spændende og ophidsende i sig selv.

Womanizer Duo er desuden udstyret med en sikkerhedsfunktion, som er rigtig fin. Womanizer larmer nemlig en del, hvis den ikke slutter ordentligt til omkring klitoris. Men her er produktet udstyret med en sensor, der er i stand til at måle/konstatere, om det nu engang er placeret korrekt eller ej. Der er fantastisk både smart og godt i forhold til, om man er på rette vej.

Se alle de lækre armbånd fra Nirbana Soul lige her

Super fleksibel snabel kan ramme A-punktet

Til forskel fra andre kombinerede klitoris- og G-punkts vibratorer på markedet, der er det ekstra gode ved denne her model, at ”snablen” er super fleksibel. Som samtidig gør, at den umiddelbart også passer alle kvinder.

Man kan desuden selv bestemme, hvor dybt ”snablen” skal ind i skeden, da berøringsfladen til G-punktet er meget stort. Så den skal nok ramme. En del synes måske også at det er spændende at få den ført rigtig højt op, så produktet endda kan ramme og stimulere A-punktet.

En lille hjælp her kan være, at man under brugen af produktet har en pude under lænden, så man får løftet sig en smule fra underlaget.

Når man benytter denne her første gang, bør man, som sagt, give sig god tid, er mit råd. Så man opnår og oplever denne her terapeutiske forkælelse af sig selv. Fremfor ”bare” at benytte Womanizer Duo til at få sig en hurtig orgasme. Det fortjener sexlegetøjet nemlig.

Desuden er det heller ikke helt nemt at opnå lynhurtige orgasmer med sexlegetøjet.

Læs anmeldelse af ligende pris billigt produkt fra Satisfyer her

Kombiner Womanizer Duo med fjernsynshygge

Helt personligt er jeg super glad for den længerevarende stimulans, man kan opnå ved at benytte dette her duo-produkt. Fx kan man sagtens ligge og hygge sig med noget fjernsyn og samtidig lade produktet arbejde på laveste blus. Det er både lækkert og vildt givende.

Med hensyn til pris, så er Womanizer Duo er relativt dyrt produkt, men vi taler altså også super duper kvalitet, leveret af to af de største brands på markedet her i 2019.

Alt, fra ende til anden, er helt i top, der både afspejler sig i design, funktionalitet, lækre materialer osv. Lige som indpakningen er intet mindre en super flot.

To puste-suge-hoveder medfølger

Desuden kommer Womanizer Duo med to snuder til ens klitoris stimulation. Med det største suge-puste-hoved kan man opleve en fuldstændig berøringsfri stimulation, mens man med den lidt mindre snude kan opnå en mere intens stimulation af klitoris.

Sidst men ikke mindst, så medfølger der også en super fin brugervejledning – og det er altså en god ide i det mindste lige at skimme den, inden man kaster sig over at benytte og nyde WOW produktet.

Du kan købe Womanizer Duo lige her

Fakta om Womanizer Duo

Materiale: Silikone.

Vandtæt: Ja.

Længde: Indførbar del 10,5 cm

Vibrations niveauer: Vibrator 12, Pulsator 12

Motorer: 2

Genopladelig: Ja, via medfølgende USB-kabel

Medfølger: Satinpose og USB-kabel, ekstra stort mundstykke

Pris: Dyr, men top produkt for pengene

Fordele: Vil give de fleste kvinder orgasme, berøringsfri klitoris stimulation.

Ulemper: Ingen umiddelbart

Henvender sig til: Kvinder med lidt erfaring med sexlegetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud