Satisfyer Pro Rabbit – hendes glæde og orgasme

 


Test af  Satisfyer Pro Rabbit, helt ny pulsator fra Satisfyer Pro serien. Stimulerer klitoris og g-punktet på samme tid. giver 19 ud af 20 kvinder orgasme!

Jeg har fundet min SATISFYER PRO RABBIT her

Så blev det Satisfyers tur til at komme igennem min mølle her, og jeg har nu testet alle de tre nye produkter i den såkaldte Satisfyer Pro serie. Hvor denne her helt nye form for Rabbit, der går under navnet Satisfyer Pro Rabbit, nok er det meste spændende og nyskabende af produkterne.

Satisfyer Pro Rabbit – til klitoris og G-punkt stimulation

Allerede i oktober 2017 fik jeg fortalt om den kommende Satisfyer Pro Rabbit, og hvor jeg rent faktisk ikke troede på særlig stor succes til lige netop dette tiltag. For med en sådan Rabbit skal man ikke blot ramme plet et sted, på klitoris, men samtidig også kunne vibrator-stimulere G-punktet meget nøjagtig på samme tid.

Godt nok er vi kvinder udstyret ens mellem benene, men afstandsmæssigt er der altså fortsat små forskelle. Så jeg havde mine tvivl omkring denne her kommende Satisfyer Rabbit Pro – om man nu også kunne udvikle et stykke sexlegetøj, der evnede netop dette. Samtidig med at man kombinerede den helt nye pulserende teknologi med den mere kendte vibrator teknologi.

En født vinder – test af Satisfyer Pro 2

Jeg blev hurtigt omvendt

Da jeg så endelig fik Satisfyer Pro Rabbit til test og anmeldelse, skulle jeg da også lige lære produktet at kende – som man naturligvis skal man alle nye stykke sexlegetøj, man anskaffer sig.

Og samtidig måtte jeg ret hurtigt erkende, at dette her med at kombinere den super nøjagtige og pulserende og berøringsfrie stimulering af klitoris med vibrator-stimulation af G-punktet, på en og samme tid, altså godt kan lade sig gøre. Der altså er lidt vildt, kan jeg roligt løfte sløret for.

Satisfyer Pro Rabbit er en – ja, Rabbit vibrator. Med en dildo vibrator til indføring i vagina, hvor den del af produktet rammer og stimulerer G-punktet. På siden af vibratoren har vi så dette her berømte, pulserende stimulations-hoved, hvor den kendte Satisfyer-munding skal placeres rundt om klitoris. Helst helt uden fysisk at berøre klitoris.

Kvindens bedste ven

Satisfyer Pro Rabbit er en udløber af denne her pulserende og berøringsfrie trykluftteknologi, der har været på markedet i snart nogle år – og hvor producenterne Womanizer og Satisfyer er de klart førende brands.

Min store test af Satisfyer vs Womanizer  

Denne her type af helt specielt klitoris stimulatorer er på ganske kort tid blevet kvindens bedste ven – og når det kommer til den nye Satisfyer Pro Rabbit, så sidder klitoris stimulatoren nu engang der, hvor den skal gøre. Og den er statisk – så når man som bruger først har fået placeret klitoris stimulatoren på rette plads, så skal den forblive der under hele forløbet.

Det mest væsentlige ved denne her form for teknologi og produkter til kvinder er, at mundstykket helt og holdent skal omslutte klitoris. Hvis ikke, så støjer produktet og fremkalder slet ikke den samme pirring og nydelse, som produktet kan og burde.

Læs mere og køb SATISFYER PRO RABBIT her

Vi er blevet mega gode venner

For mit eget vedkommende, så er jeg nu blevet mega gode venner med den nyhe Satisfyer Pro Rabbit – men har også betydet, at ”jeg har måttet omrokere” en lille bitte smule på mine ædlere dele. Skubbe bare sådan en lille smule rundt på tingene, så de passer helt perfekt til produktet.

Når det så er sagt, så er det ret vildt at få og opleve denne her vibrator stimulans inde på G-punktet – samtidig med, at få udløst en klitorisorgasme via denne her pulserende trykbølge stimulation.

Satisfyer Pro Rabbit er mega kraftig i selve dildo-vibrator-delen. Og er der et lille minus, så er det, at den vibrerende del, altså delen til stimulation af G-punktet, den skulle kunne skrues endnu mere ned end man kan nu, synes jeg. For noget af det mest fede ved alle de her Satisfyer og Womanizer produkter og deres teknologi er, at selve stimulansen og den efterfølgende orgasme er så sensitiv.

Satisfyer Pro Deluxe  – min sikkerhed for klitoris orgasme.

Nem at benytte og betjene

Med hensyn til brugervenlighed, så er Satisfyer Pro Rabbit super nem at benytte og betjene. Produktet betjenes via knapper placeret på skaftet, hvor begge typer af stimulation betjenes hver for sig – og når det gælder trykbølge stimulationen på klitoris, så er den lige efter bogen. Den kan man bare ikke sætte en finger på. Man kan skrue op og ned for intensiteten, som man nu skal – og ikke mindst skrue så langt ned, at man kan blive i orgasmen uden at fjerne produktet fra området. Der er super dejligt og givende.

Læs også om Mads og Monopolet og Womanizer

Vibrationerne i skaftet kunne dog godt, efter min mening, have været endnu mildere – som er lidt spøjst, at lige netop jeg skal anføre. Da jeg generelt er til de meget kraftige vibrationer.

Derudover så synes jeg, at man med denne her Satisfyer Pro-serie har fået skabt en række flotte produkter – med en flot og cremehvid silikone, krydret med denne her kendte Satisfyer kobberfarve på knapperne og rundt i pulsator-delen.

Produktet er sindssygt billigt

Det dog vildeste, efter min mening, er helt klart prisen. Produkterne i Pro-serien er sindssygt billige i forhold til, hvad man får for sine penge. Indpakningen har de derimod ikke gjort det helt store ud af. Kasserne er ret simple, men det er jo heller ikke dem, man skal bruge. Produktet er desuden genopladeligt, og der medfølger en oplader, samt en udførlig manual.

Du kan købe din egen SATISFYER PRO RABBIT her

Fakta om Satisfyer Pro Rabbit

Materiale: Silikone.

Vandtæt: Ja.

Længde: 23 centimeter

Diameter: Dildo, 3,2 centimeter

Vibrations niveauer: Rabbit: 11, Dildo: 10

Motorer: 2

Genopladelig: Ja, via medfølgende USB-kabel

Medfølger: Satinpose og USB-kabel

Pris: Rigtig god

Fordele: Kan give langt de fleste kvinder orgasme, berøringsfri klitoris stimulation, billig, mandevenlig

Ulemper: Vibrationerne i dildo-vibratoren er meget kraftige

Henvender sig til: Alle kvinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud