Satisfyer Pro Rabbit – hendes glæde og orgasme

 


Satisfyer Pro Rabbit, helt ny pulsator fra Satisfyer Pro serien. Stimulerer klitoris og g-punktet på samme tid. giver 19 ud af 20 kvinder orgasme!

Jeg har fundet min SATISFYER PRO RABBIT her

Så blev det Satisfyers tur til at komme igennem min mølle her. Så nu har jeg testet alle de tre nye produkter i den såkaldte Satisfyer Pro serie.

Hvor denne her helt nye form for Rabbit, der går under navnet Satisfyer Pro Rabbit, nok er mest spændende og nyskabende.

Satisfyer Pro Rabbit – til klitoris og G-punkt stimulation

Allerede i oktober 2017 fik jeg fortalt om den kommende Satisfyer Pro Rabbit. Hvor jeg rent faktisk ikke troede på særlig stor succes til lige netop dette tiltag.

For med en sådan Rabbit skal man ikke blot ramme plet et sted, på klitoris, men også kunne vibrator-stimulere G-punktet meget nøjagtig på samme tid.

Godt nok er vi kvinder udstyret ens mellem benene, men afstandsmæssigt er der altså fortsat små forskelle.

Så jeg havde mine tvivl omkring denne her kommende Satisfyer Rabbit Pro. For kunne man nu også udvikle et stykke sexlegetøj, der evnede netop dette. Oven i at kombinere den helt nye, pulserende teknologi med den mere kendte vibrator teknologi?

En født vinder – test af Satisfyer Pro 2

Jeg blev hurtigt omvendt

Da jeg så endelig fik Satisfyer Pro Rabbit til test og anmeldelse, skulle jeg da også lige lære produktet at kende. Som man nu skal man alle nye stykker sexlegetøj, man anskaffer sig.

Inden jeg efterfølgende hurtigt måtte erkende, at kombinationen af en super nøjagtig, pulserende og berøringsfri stimulering af klitoris med vibrator-stimulation af G-punktet, altså godt kan lade sig gøre. Der er lidt vildt at opleve, kan jeg roligt løfte sløret for.

Satisfyer Pro Rabbit er en – ja, Rabbit vibrator. Med en dildo vibrator til indføring i vagina, og hvor denne del af produktet rammer og stimulerer G-punktet.

På siden af vibratoren har vi så dette her berømte, pulserende stimulations-hoved, hvor Satisfyer-mundingen skal placeres rundt om klitoris.

Helst helt uden fysisk at berøre klitoris.

Kvindens bedste ven

Satisfyer Pro Rabbit er en udløber af den pulserende og berøringsfrie trykluftteknologi, der har været på markedet i snart nogle år – og hvor producenterne Womanizer og Satisfyer er klart førende brands.

Min store test af Satisfyer vs Womanizer

En type af klitoris stimulatorer, der på ganske kort tid blevet kvindens bedste ven. Og når det kommer til den nye Satisfyer Pro Rabbit, så sidder klitoris stimulatoren nu engang der, hvor den nu skal gøre.

Og den er statisk. Så når man først har fået placeret klitoris stimulatoren på helt rette plads, så skal den blot forblive der under hele forløbet.

Det mest væsentlige ved denne her form for teknologi og produkt til kvinder er, at mundstykket helt og holdent skal omslutte klitoris.

Hvis ikke, så støjer produktet og fremkalder slet ikke den samme pirring og nydelse, som sexlegetøjet både kan og burde.

Læs mere og køb SATISFYER PRO RABBIT her

Vi er blevet mega gode venner

For eget vedkommende, så er jeg nu blevet mega gode venner med den nye Satisfyer Pro Rabbit. Men har også samtidig betydet, at ”jeg har måttet om rokere” en lille bitte smule på mine ædlere dele. Skubbe bare sådan en lille smule rundt på tingene, så mit køn passer helt perfekt til produktet.

Når det så er sagt, så er det ret vildt at opleve denne her vibrator stimulans på G-punktet. Samtidig med, at få udløst en klitorisorgasme via sexlegetøjets pulserende trykbølge stimulation.

Satisfyer Pro Rabbit er mega kraftig i selve dildo-vibrator-delen. Og er der et lille minus, så handler det om delen til stimulation af G-punktet. Den skulle kunne skrues endnu mere ned end man kan nu, synes jeg. For noget af det mest fede ved de produkter og deres teknologi er, at stimulansen og den efterfølgende orgasme er så sensitiv.

Satisfyer Pro Deluxe  – min sikkerhed for klitoris orgasme.

Nem at benytte og betjene

Med hensyn til brugervenlighed, så er Satisfyer Pro Rabbit super nem at benytte og betjene. Produktet betjenes via knapper placeret på skaftet, hvor begge typer af stimulation betjenes hver for sig.

Når det kommer til trykbølge stimulationen af klitoris, så er den lige efter bogen. Den kan man ikke sætte en finger på. Man kan skrue op og ned for intensiteten, som man nu skal. Samt ikke mindst skrue så langt ned, at man kan blive i orgasmen uden at fjerne produktet fra området.

Læs også om Mads og Monopolet og Womanizer

Vibrationerne i skaftet kunne dog godt, efter min mening, have været endnu mildere.

Derudover synes jeg, at man med denne her Satisfyer Pro-serie har fået skabt en række rigtig flotte produkter – produceret i en flot og cremehvid silikone. Krydret med den kendte Satisfyer kobberfarve på knapperne og rundt i pulsator-delen.

Sexlegetøjet er sindssygt billigt

Det dog mest vilde, efter min mening, er helt klart prisen. Produkterne i Pro-serien er sindssygt billige i forhold til, hvad man får for sine penge.

Indpakningen har man derimod ikke gjort det helt store ud af. Kasserne er ret simple, men det er jo heller ikke dem, man skal lege med. Såååå!!!

Produktet er desuden genopladeligt, og der medfølger en oplader samt en udførlig manual.

Du kan købe din egen SATISFYER PRO RABBIT her

Fakta om Satisfyer Pro Rabbit

Materiale: Silikone.

Vandtæt: Ja.

Længde: 23 centimeter

Diameter: Dildo, 3,2 centimeter

Vibrations niveauer: Rabbit: 11, Dildo: 10

Motorer: 2

Genopladelig: Ja, via medfølgende USB-kabel

Medfølger: Satinpose og USB-kabel

Pris: Rigtig god

Fordele: Kan give langt de fleste kvinder orgasme, berøringsfri klitoris stimulation, billig, mandevenlig

Ulemper: Vibrationerne i dildo-vibratoren er meget kraftige

Henvender sig til: Alle kvinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud