Cayona – super cool mini rabbit vibrator

 


Mill har i sin første test af sexlegetøj her på bloggen testet og anmeldt en cool mini rabbit vibrator : Cayona fra tyske Fun Factory.

OBS Black Friday pris på Cayona her

Her kommer min anmeldelse af Cayona – som er en super cool mini rabbit vibrator, produceret i 100 procent medicinsk silikone, der kendetegner alle produkter fra Fun Factory.

Mini rabbit vibrator med mange legemuligheder

Cayona har 12 forskellige vibrationsmønstre – som er nemme at betjene, fra toppen af produktet. Desuden har vibratoren en del forskellige anvendelsesmuligheder, som vel og mærke alle holder.

Blandt andet kan man benytte vibratoren til vaginal stimulation. Cayona har en rigtig fin form der gør, at den er velegnet til at stimulere g-punktet med. Samtidig er den udstyret med en fin, lille dut/vibratorarm, der er designet og beregnet til at stimulere klitoris med. Så man kan stimulere g-punktet og klitoris med Cayona på samme tid.

Cayona omfavner skeden

Noget andet, som også er enormt effektivt ved dette produkt er, at den også kan benyttes til udelukkende udvendig stimulation – hvor vibratorarmen fortsat stimulerer klitoris, mens resten af vibratoren lige som omfavner det udvendige af skeden. Lidt som en fin, lille og smal hånd, der lige så forsigtigt har lagt sig på ydersiden af skeden. Der er ret cool, synes jeg – og fungerer perfekt.

En helt tredje måde, man også kan benytte produktet på, er at vende vibratoren en halv omgang, så bøjningen indvendig i skeden peger nedad i stedet for opad. Og nej, det kan man ikke gøre med alle typer af vibratorer.

Cayona kan købes her

Lille og handy mini rabbit vibrator

Under brugen af andre vibratorer har jeg oplevet, at vibrationerne sådan nærmest helt kan forsvinde, hvis man presser produktet lidt for hårdt ind imod huden. Men det sker altså ikke under brugen af denne – og det er selvfølgelig ret fedt. Oven i dette kommer, at Cayona er lille og handy.

Jeg er også helt tosset med designet af produktet – med måden, som oversiden af den lækre mini rabbit vibrator er formet på. Det er bare så delikat og fint – og så snakker den på en gang både til mit indre frække jeg og til englen i mig.

Jeg er stor fan, men den bliver nemt fnugget

Så er den rigtig fin – jeg er stor fan.

Farven er også ret lækker, og så er Fun Factory vibratoren vandtæt – og kommer desuden i en fin æske. Hvis jeg endelig skal sige noget mindre positivt, så er det, at silikoneoverfladen ret hurtigt bliver fnugget. Altså at skidt, støv, hår osv. samler sig på den. Så efter at man har gjort den ren, kan man næsten ikke lægge den fra sig, til man skal lege med den. Man kan ikke bare lige lægge den på sengen, uden at den lynhurtigt bliver lidt fnugget til igen.

Så mit råd går på, at du skal finde et, hvis muligt, fnugfrit sted at lægge Cayona fra dig – når du/I fx skal skifte stilling eller måske lege med noget andet.

Du kan købe Cayona her

Fakta om Cayona

Bag produktet: Fun Factory

Materiale: Body-safe Silikone

Stimulations niveauer: 12

Strømkilde: Genopladelig via USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Ekstraordinært smukt design der gør den meget venlig for øjet. Gode anvendelsesmuligheder

Ulemper: Fnug og hår sidder hurtigt fast på den.

Hvem kan få glæde af Cayona : Alle

Pris: Ok pris, kvalitet og funktionalitet for pengene.

Læs også min anmeldelse af rabbit vibrator Bi Stronic Fusion her på side 6

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud