We-Vibe Pivot – penisring der giver vokseværk

 


Manden har – sammen med mig – testet en penisring med stort potentiale, nemlig Pivot fra We-Vibe. Ringen glæder og fornøjer både ham og hende – og så kan dens vibrationer kontrolleres via en app på smartphonen.

Pivot fra We-Vibe er fundet her

Jeg benytter ikke penisring hver gang, vi hygger sammen herhjemme. Slet ikke. Men det sker da – og det sker oftere i dag end for blot få år siden. Og samtidig sker det også oftere, at vi vælger en penisring, hvor der er vibrationer i, som der er i Pivot fra We-Vibe.

For her får Joan ikke kun glæde af, at jeg er tanden større og mere spændstig end ellers – enhver god og effektiv penisring evner at frembringe.

Penisring med vibrationer giver tæt og intens sex

Parlegetøjets (jeg tillader mig at kalde denne type af ring for et produkt til par) vibrationer gør nemlig, at kvinden kun yderligere stimuleres i forbindelse med vaginal penetration.

Men dog udelukkende i de situationer, hvor den mandlige ringbærer er helt oppe i hende – som i sig selv, er min/vores helt personlige erfaring og oplevelse, fremkalder en mere intens og tæt måde at være seksuelt sammen på.

Årsagen til dette er, at Pivot, som med alle andre penisringe, skal placeres helt nede om roden på penis. Så skal kvinden, man er sammen med, under samlejet have gavn og glæde af arsenalet af vibrationer, Pivot nu engang er født med, så skal man helt tæt på hinanden, hvor ringen og dens lille vibrator rent fysisk berører klitoris. Eller området omkring klitoris. Hvorfor tæt sex kun er helt naturligt, når manden er udstyret med en ring med vibrationer.

Pivot kan købes her

Super enkelt er super godt

Personlig er jeg ikke den store hightech freak. Det er et område, jeg lader Joan om – også når det kommer til de sexlegetøjsprodukter, vi sammen eller hver for sig tester.

Af samme årsag, er jeg kommet frem til, er jeg generelt også mest hooked på de lidt mere enkle og ukomplicerede produkter – Pivot penisring fra We-Vibe langt hen ad vejen er. I hvert fald rent fysisk. For det er super nemt og enkelt at påføre ringen.

Når blot du altså husker at det skal gøres, inden penis bliver alt for erigeret. Penisringen mister nemlig sin ”magi”, hvis den først krænges på, når penis er helt på toppen. Så husk derfor altid, hvis du ønsker størst mulig vokseværk, at ringen skal på – og altid helt inde om roden, når penis enten er helt slap eller som max er halvstiv.

Pivot gør manden stor og stolt

Samtidig gør du som mand dig en rigtig stor tjeneste, hvis du, som minimum, sørger for at skrabe dig glat i området, hvor ringen nu skal sidde. For kommer de små hår først i klemme, så kan det hurtigt komme til at gøre mere nas end decideret godt – og det er sgu da ærgerligt, for jer begge.

Nå, men tilbage til Pivot – som med stor fornøjelse naturligvis både kan benyttes i forbindelse med sex og onani – og hvor valget imellem vibrationer eller ej selvfølgelig også er ens helt eget.

Pivot kan købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud