Luksus parvibrator og hidsig klitorisvibrator

 


Af blogger JoanB

Anmeldelse af 10 års jubilæumssæt fra We-Wibe bestående af luksus parvibrator og lille og hidsig klitoris vibrator, henvendt solokvinden og parret, der ønsker luksus og kvalitet til en meget overkommelig pris.

Jeg har fundet mit WE VIBE JUBILÆUMS sæt her

I foråret 2018 kunne den internationale producent af sexlegetøj, We-Vibe, fejre deres 10-års jubilæum – og for lige ganske kort at ridse op, så er We-Vibe mest kendt for deres berømte og populære parprodukt, vibrator-klemmen.  Der sættes op i vagina på hende, så det ene vibrator-ben vibrerer på G-punktet, mens vibratorens andet ben stimulerer hende udvendig op imellem skamlæberne og på klitoris. Ideen er så, at der samtidig også er plads til hans penis oppe i vagina, så man kan benytte dette her produkt sammen.

Luksus parvibrator til begges fornøjelse

I anledningen af jubilæet har We-Vibe fået designet dette her mega-lækre sæt. Der består af en lille fin og lysegrå æske, der indeholder netop denne her berømte og populære vibratorklemme.

We-Vibe Sync, hedder produktet, og i jubilæumsudgaven finder man den efter mening fedeste udgave af parproduktet indtil videre.

Denne Sync-udgave er den hidtil mest lækre og luksuriøse, og når vibratorklemmen skal placeres i vagina og på klitoris, så har man mulighed for at ”knække” og modellere begge ender af vibratoren, så den kommer til at passe helt perfekt til ens anatomi.

Forkæl jer selv med WE VIBE JUBILÆUMS sæt her

Smartphone styret vibratorklemme

Denne udgave af We-Vibe Sync kan desuden styres via en app på smartphonen – der blandt andet indebærer, at parret fortsat kan benytte den sammen. Også selv om kvinden ikke rent fysisk er sammen med sin partner. Men hvor han så styrer og kontrollerer vibratoren på afstand, når de begge er connected via den tilhørende app. Der blandt andet også indeholder en chat- og video-funktion.

We-Vibe Sync kan rent faktisk også kobles op med fx et af mandeprodukterne, eksempelvis We-Vibe Verge, en penisring til manden. Hvor han eksempelvis har mulighed for at vende produktets vibratordel ind imod mellemkødet, så han også kan nyde penisringen alene.

Læs anmeldelse af WE VIBE VERGE her

Lille og hidsig Tango

Nå, men det var et lille sidespor. Så nu hurtigt tilbage til jubilæumsæsken, der udover vaginalklemmen også indeholder en af tidens mest fede og hidsige klitorisvibratorer, en lille minivibrator. Oprindelig, da den kom frem, var vibratoren hvid, og hvor jeg da også omtalte den som det vibrerende skolekridt.

I anledningen af jubilæet er sættet derimod nu blevet fremstillet i en ret så unik farve.

Vibrator-klemmen har nemlig denne her metallic-lilla farve, der bare er sindssyg flot – og samme farve er sættes minivibrator, der hedder Tango.

Vibratoren tænder man ved at trykke i bunden af produktet, hvor man kan trykke sig igennem en række forskellige vibrationsprogrammer.

Vibrationerne går desværre i fingrene

Tango er simpelthen så hidsig i sine vibrationer, at enkelte vil kunne blive irriteret over blot at holde på vibratoren. Den vibrerer nemlig stort set lige meget i begge ender.

Køb dit eget WE VIBE JUBILÆUMS Sæt her

Holder man som kvinde selv denne her lille vibrator, så er stimulationen langt hen ad vejen dog så kraftig, at man ofte slet ikke lægger mærke til, at de også forplanter sig videre ud i fingrene.

Vibrator-klemmen We-Vibe Sync og mini-vibratoren Tango oplades begge via den æske, de kommer og ligger i – og det sker via magnetopladning. Så begge produkter kan oplades på samme tid. Hvorpå man lukker låget og har æsken stående på sengebordet eller måske et andet sted i soveværelset til næste gang, man ønsker at benytte sit We-Vibe sexlegetøj.

Sindssygt prisvenligt jubilæumssæt   

Jubilæumssættet er pt. sindssygt prisvenligt, da det allerede er sat ned i diverse shops med sexlegetøj. Så her får man virkelig meget effektivitet og luksus for sine penge.

Og når det gælder appen til vibrator-klemmen, så findes der et hav af muligheder for fx at kreere egne vibrationsmønstre mv.

Ønsker man i øvrigt ikke at benytte sig appen, så medfølger der en lille håndholdt fjernbetjening. Der i visse tilfælde kan være en fordel rent praktisk at benytte, fremfor at man hele tiden benytter sig af smartphonen.

Alt i alt et toplækkert sæt, henvendt især parret, der har lyst til at få lidt sjov og ballade med i sengen. Jubilæumssættet er dog også velegnet kvinden, der ønsker det bedste for sig selv i genren – uden at skulle betale en alt for voldsom pris for de to We-Vibe produkter.

WE VIBE JUBILÆUMS sæt kan købes her til reduceret pris

Fakta om We-Vibe Jubilæums æske

Producent: We-Vibe.

Materiale: Medicinsk silikone og abs plast.

Vibrationer: Sync er meget mild til super kraftig, Tango er bare hidsig.

Antal programmer: utallige med appen, og 8 med Tango.

Genopladelig: Ja, med USB/magnet i opbevaringsæsken.

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: To super produkter til en virkelig fin pris.

Fordele: Skøn æske til par.

Ulemper: Tango en tand for hidsig efter min smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud