Effektiv penisring med vibrationer til hende

 


Verge fra sexlegetøjsgiganten We-Vibe er en såkaldt interaktiv og samtidig pænt effektiv penisring, der fungerer rigtig godt som et stykke parlegetøj. Skal man som mand have glæde af produktet solo, så skal man helst tænde på at blive vibrator stimuleret i intimområdet.

Vi har fundet WE-Vibe VERGE her

Effektiv penisring – til glæde for begge

I gamle dage var en penisring ”bare” en penisring. Forstået på den måde, at ringen, hvis den passede en som hånd i handske, kunne gøre penis større (og ikke mindst tykkere) end normalt. Samt rent fysisk at hjælpe manden med at bibeholde rejsningen, da produktet holder blodet ude i penis. Sådan selvfølgelig også med nutidens penisringe, men ikke længere ”kun” for et stigende antal produkter i genren. Herunder også denne penisring fra producenten We-Vibe, der klart er mest kendt for at producere parprodukter. Lige som Verge er da også primært er tiltænkt som et parprodukt, og endda et smartphone- og app-styret et af slagsen. Der både kan benyttes af mand/kvinde-parret i samme seng og på tværs af kontinenter, når man kobler den app-kontrollerede penisring op på sin smartphone. Så her er altså en penisring, som på flere planer er henvendt det eksperimentende og legesyge par.

Ekstra stor glæde og fornøjelse for hende

Som kvinde, der er sammen med en mand, så er parproduktet Verge et endda rigtig godt stykke sexlegetøj. For ikke blot er det givende og lækkert (jo, det er det altså) at både se og mærke ham tanden større end ellers. Verge er også udstyret med en pænt stor vibratorflade, der i forbindelse med samleje vibrator stimulerer kvinden ekstra effektivt.

Du kan købe din egen VERGE her

Penisringen kan fx drejes på en sådan måde, at det kun bliver ekstra frækt og stimulerende for kvinden at fx ride sin mand. Lige som manden, om han hygger solo eller sammen med hende derhjemme, med denne vibrator-ring har mulighed for at vibratorstimulere sig selv i mellemkødet. Altså i området mellem pungen og anus, der for de fleste mænd er ret så ophidsende.

Manden om Verge

Det er forskelligt fra mand til mand, om vibratorstimulation af penis tænder og ophidser eller ej. Min egen kære mand, Manden, har det aldrig sagt specielt meget. Men han er dog på, som han siger, hvis vibrationerne glæder og fornøjer heldige mig – og det gør det heldigvis helt klart.

Så selv om han altså intet fysisk får ud af Verges ellers pænt effektive vibrationer, så tænder det ham heldigvis, at brugen af produktet ophidser og stimulerer mig.

Som en helt ind til benet penisring, der er denne penisring variant fra We-Vibe, hvor penis og kuglerne holdes som i et skruestik af samme silikonering, lige i øjet, fortæller manden. Som da også er min personlige erfaring, når vi sammen benytter produktet.

Og bliver han eller vi begge undervejs træt af eller irriteret over produktets vibrationer, så kan vi jo altid bare slå dem fra igen. Værre er det så trods alt så heller ikke.

Tjek VERGE og andre We-Vibe dimser ud her

Verge og vibratorklemmen Sync

I forbindelse med en tidligere test af interaktivt sexlegetøj til par , slog jeg samtidig et slag for brugen af den hidtil bedste klemmevibrator, nemlig parvibratoren Sync, der ligeledes er udviklet af We-Vibe. En vibrator, der stimulerer os kvinder udvendig (på klitoris) og indvendig i vagina på en og samme gang. Mens der stadig er plads til, at han kan penetrere sin kvinde vaginalt på samme tid. En del par, herunder manden og jeg, der er så heldige at råde over både Verge og Sync, har derfor også mulighed for at lege pr. langdistance med begge produkter. Via smartphonen på tværs af kontinenter, hvis man vil. Eventuelt kombineret med, fx via Skype, rent visuelt at opleve hinanden imens. En mulighed, jeg rigtig gerne vil slå et slag for.

For ikke blot er Sync, er min personlige oplevelse og erfaring med produktet, den hidtil bedste vibrator-klemme på markedet. Den interaktive leg med de to produkter, et til ham og et til hende, giver samtidig rigtig god mulighed for fortsat at have noget frækt, spændende og intimt sammen. Selv om man rent fysisk fx opholder sig flere tusinde kilometer fra hinanden. Lige som produkterne selvfølgelig også kan samspille i samme dobbeltseng.Så en stor anbefaling af såvel Verge som Sync her fra.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud