Super Freed film og luksuriøst sexlegetøj

 


Af blogger JoanB

Her kommer en super begejstret dobbelt anmeldelse – af den nye Fifty Shades Freed film, samt serien af luksuriøst sexlegetøj (Fifty Shades Freed Pleasure Collection), der er blevet lanceret i forbindelse med den nye film.  

Så har jeg været til gallapremiere på Fifty Shades Freed. Den tredje og sidste film i Fifty Shades trilogien om Christian Grey og Anastasia Steel og deres stormfulde forhold. En film fyldt med penge, luksus, sex og luksuriøst sexlegetøj, jeg kun kan anbefale – og som ikke kun henvender sig til kvinder. Freed filmen er helt klart også mandevenlig.

Erotisk film med luksuriøst sexlegetøj

Denne gang er der dog ikke meget at komme efter for den, der håber (og tænder) på lidt mere s/m-prægede scener. I stedet byder Freed-udgaven på en hel masse sanselig sex – og samtidig er den, nøjagtig som med to-eren (Fifty Shades Darker), propfyldt med en masse mega-god musik, der bidrager til at suge en yderlige ind i stemningen og hele universet.

Denne gang oplever vi desuden Anastasia Steel tage en del mere kontrol end tidligere – og igen inviteres vi med ind i det såkaldte Røde Rum, hvor vi introduceres for noget super lækkert sexlegetøj. En mand som Christian Grey køber jo ikke skrammel. Han køber og leger kun med lækkert og luksuriøst sexlegetøj, og det kan du/I altså også komme til. Jeg kommer meget mere ind på lige om lidt.

Fifty Shades som erotisk øjenåbner

Noget af det, jeg synes er mega-fedt ved dette her univers er, at Christian Greys og Anastasia Steels mange erotiske lege (med og uden sexlegetøjsprodukter), er med til at åbne øjnene for rigtig mange, der endnu ikke har været så meget i berøring med sexlegetøj og erotiske redskaber. De her tre Fifty Shades film (og bøger), giver en lejlighed til og ” en god undskyldning til” selv at prikke hul på det med at benytte sexlegetøj i parforholdet. Samt ikke mindst få skrinlagt den gamle fordom omkring udelukkende at betragte sexlegetøj som hjælpemiddel, men i stedet se dildoen, vibratoren og masturbatoren som et krydderi og tilføjelse til bedre sex. Til sjovere og mere spændende sex.

Læs Fifty Shades for Feinschmeckeren her

Mainstream sexlegetøj

I forbindelse med denne her nye Fifty Shades Freed Pleasure Collection af forskellige sexlegetøjsprodukter, er det ret tankevækkende, at de fleste af produkterne rent faktisk er ganske almindelige stykker sexlegetøj. Vi er slet ikke ude i det ekstreme.

I den nye film, hvor mange af produkterne optræder, oplever vi en enkelt gang en pisk, men vi ser den ikke engang blive benyttet.

Til gengæld bliver vi i løbet af Freed-filmen fx introduceret for vibratorer og smukke butplugs med diamanter, sølv, guld og bling-bling osv. Og smukke, smukke, bløde manchetter, samt et enkelt sæt håndjern med glimtende kæder. Så vi er altså overhovedet ikke ude i ekstremerne, men holder os derimod i afdelingen for ret så almindelige stykker sexlegetøj.

Super lækker Magic Wand og bækkenbunds æg

Fifty Shades Wanden kan købes her

I Plesure Collectionen, der er blevet lanceret i forbindelse med Fifty Shades og Freed filmen, er der fx en wand. Nok bedre kendt som en Magic Wand (tryllestav), til vibratorstimulation af klitoris – og naturligvis er den mørklilla. Der er den gennemgående farve af alle produkterne i kollektionen.

Fifty Shades Wand Vibratoren er fundet her

Og denne her wand, kan jeg godt love, er bare sindssyg effektiv, med sit meget store og boldformede vibratorhoved, der er fleksibelt og vibrerer. En vibratortype, der er kendt helt tilbage fra 1960erne. Og den er det altså ikke specielt meget s/m over.

Hemmelige lystkugler med i byen

Et andet godt eksempel fra kollektionen, er det fjernbetjente bækkenbunds æg, som af kvinden kan benyttes til at træne og styrke sin bækkenbund med. Men som også, hvis man er par, kan benyttes til sjove og pirrende parlege både ude og hjemme.

Fifty Shades vibrator ægget er fundet her

Som da Christian Grey i Fifty Shades Darker udstyrede Anastasia med et par lystkugler i vagina, inden de sammen tog til et ekstravagant maskebal.

Fifty Shades Ægget kan købes her

Den samme form for leg kan man som par også benytte det fjernstyrede æg til – og igen taler vi her et ret så mainstream stykke sexlegetøj, rigtig mange kvinder og par allerede har derhjemme.

Det fjernbetjente bækkenbunds æg kan kvinden bære oppe i vagina under fx byturen, mens hendes partner undervejs sørger for at styre de vibrationer, hun nu engang får lov til at opleve.

Meget lidt dominans præget sexlegetøj

Et andet rigtig godt eksempel, naturligvis fortsat fra den lilla Plesure Collection, er en penisring med tilhørende vibrator, der er placeret på en sådan måde, at kvinden bliver klitoris stimuleret under vaginalt samleje – når manden er helt oppe i hende.

Penisringen kan købes her

Og igen-igen taler vi et stykke super lækkert og effektivt, men samtidig også mainstream sexlegetøj – primært til parleg.

En anden nok så væsentlig ting, der gør sig gældende i forhold til Fifty Shades Freed Pleasure Collection er, at produkterne er af en meget høj kvalitet – og at lækkerhedsfaktoren hele vejen igennem er helt i top. Der er virkelig tænkt meget grundigt over tingene. Hvordan designet skal være, at finishen er helt i top, at materialet er smukt og lækkert.

Rabbit Penisringen er fundet her

Og for nu at gøre penisringen med vibratoren færdig, så er den super nem at benytte – og hjælper manden til at fastholde erektionen. Samt ikke mindst opnå en spændstighed i penis, der bare ikke kan lade sig gøre uden en effektiv ring. Til fornøjelse for både hende og ham selv.

Igen et produkt, hvor der absolut er intet, intet, intet dominanspræget over sexlegetøjet.

Rabbit vibrator i den helt rigtige Freed-farve

Rabbit vibratoren, rigtig mange specielt kvinder i forvejen også kender til, er søreme også blevet del af årets Fifty Shades kollektion. I dette her tilfælde handler det om en G-punkts rabbit, med en kanin-vibrator til stimulation af klitoris, og igen udført i det her super lækre silikone materiale.

Og selvfølgelig fortsat i den gennemgående og meget karakteristiske lilla Freed-farve.

Fifty Shades Rabbit vibratoren er fundet her

Fifty Shades rabbit vibratoren kan købes her

Et produkt, der vibrator stimulerer G-punktet og klitoris på samme tid – og som for et kun voksende antal kvinder er lig med størst chance for at opnå orgasme.

I årets kollektion findes der dog også produkter, hvor vi er lidt mere ovre i red room konceptet, hvor der kommer en lille smule dominans/underkastelse ind over legene.

Og så til dominans og underkastelse

Er man som par til lettere s/m og dominans, så vil jeg anbefale kittet, der går under navnet ”Pleasure Overload, 10 days of play” – som faktisk er et ret cute sæt, synes jeg.

Kittet/sættet er lavet som en 10 dages kalender med låger, man så løbende åbner – og her får man mulighed for at stifte bekendtskab med en række sanseredskaber, samt lidt sexlegetøj.

Blandt andet indeholder kittet et blindfold, og satinbånd til at binde hænder og fødder med.

Fifty Shades 10 Day Of Play sættet er fundet her

Fifty Shades 10 Days Of Play kan købes her

En lækker fjer, man kan benytte til diverse sanselege, samt en form for flogger-pisk og en lille bullet-vibrator. I sættet er der desuden også brystklemmer, man kan benytte til at øge sensitiviteten i brystvorterne med – eller endda fremkalde en lille smule bidende smerte med.

Der kan være sindssygt givende for rigtig mange, hvis det bliver gjort på den rigtige måde.

I sidste ende kan det rent faktisk lige være det, der i sidste ende udløser orgasmen – hos både manden og kvinden. Desuden indeholder sættet bækkenbundskugler – som man, nøjagtig som med ægget, kan bære ude i byen, og så er der også en lille bitte buttplug, både han og hun kan benytte.

….og så tilbage til filmanmeldelsen

Fra første sekund af Fifty Shades Freed, kastes vi ud i denne her meget hæsblæsende film.

Der er et super tempo fra start til slut, og vi lægger lige på og hårdt ud med bryllup og bryllupsrejse, hvide sandstrande, fantastiske biler og overdådig luksus. Samt naturligvis en masse smukke kroppe, nøgne og velformede bryster og balder. Denne gang får vi næsten det hele at se, af både Christian og Anastasia.

Den tredje og sidste Fifty Shades film indeholder, efter min mening, rigtig mange af de her meget klassiske filmgreb der gør, at publikum holdes til ilden.

Til manden, der er til Fifty Shades universet, er der denne gang masser af action, herunder hæsblæsende biljagter og et utal af fede og hundedyre biler – samt en hel masse drama, kærlighed og så – naturligvis, de her nok så berømte og berygtede sexscener, hele dette her univers primært jo er kendt for. Og ja, jeg er begejstret – Freed-filmen er den bedste af de tre.

Fifty fænomenet har givet os et kærligt spark bagi

Sidst men ikke mindst, så glæder jeg mig rigtig meget over, at hele Fifty Shades fænomenet har været med til at give rigtig mange et kærligt spark bagi. Der har fået rigtig mange til at se og indse, at sexlegetøj og andre erotiske produkter og remedier er motorvejen til et bedre og mere spændende og varieret sexliv. Til federe sex, og til endnu mere nydelse sammen – og helt klart også til at hjælpe på kommunikationen imellem ham og hende, så man kan tale mere åbent om sex og frække fantasier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud