Billig Rabbit Vibrator – passer dog ikke alle


Af blogger Joanb

Produktet her er en billig rabbit vibrator fra den danske Baseks-serie af begynderprodukter til endda meget overkommelige priser. Rabbit vibratorens kvalitet er fin, men den passer desværre ikke til alle kvinder – heller ikke mig selv.

Jeg har fundet BASEKS BEGYNDER RABBIT her

Nu har jeg valgt at tage hul på det her mærke, der hedder Baseks (aka basis produkter), og det er danske Sinful, der står bag serien. Vi taler om en fortsat voksende serie af begynder sexlegetøjs-produkter, i en ok kvalitet. Altså ikke i den vildt høje kvalitet, vi ellers er vant til, men en trods alt ok kvalitet – og hvor prisen af samme årsag selvfølgelig også er skruet helt ned.

Billig Rabbit Vibrator – i forseglet plastikpose

I første omgang har jeg testet Baseks-seriens ”vibrator-kanin”, en super billig Rabbit vibrator, der lige som seriens andre stykker sexlegetøj leveres i en forseglet plasticpose. Der umiddelbart måske kan lyde lidt grimt, men som absolut ikke er det. Forseglingen handler naturligvis om, at man som kunde skal kunne være 100 procent sikker på, at produktet aldrig tidligere har været i brug.

Baseks dildo, buttplugs og vibratorer

Udover denne her billig Rabbit vibrator, der stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid, så byder Baseks serien pt. blandt andet på en dildo med kugler, en buttplug med vibrator, en buttplug uden vibrator – og en del flere produkter. Og alle er de fremstillet i meget legende og tiltalende farver.

Du kan se alle produkterne i BASEKS serien her

Basis produkt – helt ind til benet

Men, som sagt, denne her Rabbit vibrator, jeg nu har fået og testet, den er helt basis – nøjagtig som mærket jo også antyder. Produktets skaft er designet til at føre op vagina, hvor enden af vibratoren skal ramme og stimulere G-punktet. På siden af Rabbit vibratoren sidder der så denne her vibrator-kanin, der på samme tid stimulerer klitoris.

Uden knapper og batteri-drevet

Vibratoren er batteri-drevet og benytter et AA-batteri, og produktet er helt uden knapper, men styres i stedet via et såkaldt vibrator-hjul, der er placeret i måsen på produktet. Hvor man drejer op og ned for vibrationerne. Ingen tvivl om, at det er et rigtig fint begynder-produkt.

Men kun sjældent passer netop denne type af kvinde-vibrator til os alle – og denne her passer bestemt heller ikke os alle, er jeg ret sikker på. For ”Kaninen” aka klitoris vibratoren sidder simpelthen for stramt på skaftet. Der for mit vedkommende gjorde, at jeg simpelthen blev nødt til nærmest at tvinge skaftet op i vagina – hvor oplevelsen med den heller ikke blev vildt fantastisk.

Vil bruge den som almindelig vibrator

Så for mig, må jeg sige, vil denne Rabbit vibrator fremover kun blive brugt som en almindelig vibrator. Eller, som jeg også har tænkt, så kan jeg dreje produktet en halv omgang, så ”kaninen” i stedet kilder nede bagi, mens skaftet fortsat vibrator stimulerer det indvendige af vagina.

Dermed dog ikke sagt, at produktet her ikke passer som hånd i handske til andre kvinder – denne Baseks Rabbit vibrator nemlig sagtens kan gøre. Men mig passer den altså bare ikke – desværre.

Du kan købe din egen BASEKS BEGYNDER RABBIT lige her

Fakta om Begynder Rabbit

Producent: Baseks

Materiale: Ftalatfri silikone go ABS

Vibrationer: Multispeed

Programmer: Ingen

Genopladelig: Nej, benytter 1 stk. AA batteri

Vandsikker: Nej

Pris: Meget prisbillig

Tip: Prøv og vend rabbitten så ørene rammer anus i stedet for klitoris.

Fordele: Billig

Længde/størrelse: 18 centimeter (inkl. håndtag), og 3,5 cm bred.

Ulemper: Ikke særlig fleksibel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud