Mona Wave – bølgende nyudvikling af svenske LELO

sponsor1—————————-

mona wave

Som de fleste der følger med her på bloggen ved, så er jeg ret så stor fan af den svenske legetøjs-producent LELO, der igennem snart mange år har udviklet super lækre og brugervenlige produkter til specielt os kvinder og par. Kun et par gange eller tre er jeg for alvor blevet skuffet over et nyt LELO produkt – men altså ikke denne gang.

Jeg har fundet min Mona Wave her

Den svenske super-fabrikant er nemlig kommet på markedet med en opdateret udgave af Mona Wave – en ny og kun endnu bedre, synes jeg helt personligt, udgave af den bevægelige (bølgende bevægelser) G-punktsvibrator – og ja, jeg er som sagt ret så begejstret.

Den nye ”svenske bølge” rammer nemlig ikke kun G-plet, som naturligvis er ret så væsentligt for en G-punkts vibrator, den opdaterede vibrator evner faktisk også at gøre tricket, hele vejen – i hvert fald for mig, og hvad kan man så næsten mere forlange?

G-punkts stimulation

Nøjagtig som med version 1 af Mona Wave, jeg her fortæller meget mere om her , så fremkalder den nye version af vibratoren også de her pirrende ”kom-her-bevægelser” indvendig i skeden, der kombineret med Monas vibrationer kun øger stimulation af G-punktet yderligere.

Den nye udgave er desuden med 10 forskellige vibrations-indstillinger, der giver ekstra god mulighed for at prøve sig frem, og så evner Mona Wave desuden at huske den indstilling, man sidst har haft gang i – som i de fleste tilfælde også er den, der nu engang virker bedst for en.

Da jeg første gang havde en Mona Wave i hånden, var jeg mildest talt lidt usikker på, om produktet nu også lige var mig. For almindeligvis er jeg mere til vibrator-typen (også kendt som rabbit og pearldiver) som stimulerer både udvendigt og indvendigt på samme tid.

Mona Wave stimulerer som bekendt ikke klitoris.

Men, men, men, med Mona er sagen altså en noget anden – og helt klart på grund af vibratorens dobbelte form for stimulation af G-punktet på samme tid.

Så endnu engang et stort plus fra mig til LELO!

Du kan se mere om Mona Wave her

 

—————–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud