We-Vibe Touch – lækker klitorisvibrator

sponsor1———————————

touch

We-Vibe Touch klitorisvibrator kårede jeg i 2013 som årets klitorisvibrator – Touch hører fortsat blandt mine absolutte favoritter

Jeg har aldrig været den helt store fan af We-Vibes parprodukter, men er til gengæld ret så begejstret for deres soloprodukter. Hvor helt specielt We-Vibe Touch er en super lækker og ikke mindst effektiv klitorisvibrator. Og nu er der så kommet en generation to af vibratoren på markedet, der ikke gør min begejstring mindre. Tværtimod. Touch er nemlig mere tiltalende og effektiv end nogensinde.

Meget tiltalende klitorisvibrator

I min verden, der betyder førstehåndsindtrykket ikke nødvendigvis alt. For skinnet kan bedrage.

Et, ved første øjekast, mindre tiltalende produkt kan sagtens vise sig at være super effektivt.

Mens en på overfladen super lækker vibrator til gengæld kan vise sig at være en gigant skuffelse, når der først bliver tændt for vibrationerne.

Når det derimod kommer til Touch, og ikke mindst den nye version, så holder produktet hele vejen. Fra første øjekast og berøring til at stimulere på bedst mulige vis. I hvert fald i min verden – og så er det svært at forlange ret meget mere, synes jeg nok.

Touch er fundet her

touch1Blød og kælevenlig vibrator

 

En god bekendt, der også har fået den nye version af We-Vibe Touch – og som er yderst begejstret for vibratoren, omtaler den helt konsekvent som sin lille kælevibrator. Fordi produktet er så super lækkert og blødt at føle på og nusse med – og jeg kan 100 procent tilslutte mig hendes betragtninger. Touch er nemlig er af de mest lækre og gennemførte klitoris-vibratorer, der i dag er på markedet. Og det siger trods alt ikke så lidt.

Desuden er Touch designet på en sådan måde, at vibratoren ligger rigtig godt i hånden.

Samt er med sin bløde og runde form, hvor spidsen af vibratoren buer en smule opad, dejlig nem at ramme plet med. Ja, selv Manden, der også har haft Touch i hånden, har forholdsvist nemt ved at benytte vibratoren og spore sig ind på bullseye med den.

Syner ikke af meget, men Touch er effektiv

Vigtigst af alt, når det hele gøres op på bundlinjen, er dog, at den nye We-Vibe Touch er en seriøst effektiv vibrator. Størrelsesmæssigt, heldigvis da, syner den måske ikke af meget, men vibratoren er ikke kun et blødt kæledyr. Touch er på mange måder også en hardcore ulv i fåreklæder. Forstået på den måde, at produktet indeholder en række endda meget effektive og kraftige vibrationer. Man da også bør forvente og forlange af et produkt i denne luksusklasse – og til en forholdsvis pæn pris.

Kan købes her til vildt god pris

 Fakta om We-Vibe Touch

Producent: We-Vibe

Størrelse: 10 centimeter i længden,  4,5 centimeter bred og en diameter på 3, 5 centimeter

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: Meget brummende, grænser til slående

Antal hastigheder: 4

Antal programmer: 4

Genopladelige: ja, med USB/magnet

Vandsikker: ja, 100 %

Pris: Super god pris, tjek linket

Fordele: Anvendelig, kvalitet, lækker overflade, fint tilbehør i form af oplader og pose til opbevaring

Ulemper: Ingen

Hvem vil få glæde af Touch??

Helt klart en meget attraktiv vibrator til de fleste, dog skal man være til hårde og brummende vibrationer. Så er du til fine snurrende vibrationer skal du nok holde dig fra Touch.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud