Couples Vibrator på norsk…

sponsor1

Couples vibrator

Planlægning har aldrig rigtig virket for Manden og jeg, sådan generelt – der er selvfølgelig ting, som vi er nødt til at planlægge, af rent logistiske årsager, især når vi er en familie på fem.

Men for det meste prøver vi vel egentlig, efter bedste evne, at få tingene til at klappe hen ad vejen. Det gælder for øvrigt også mit og Mandens samliv – DET kan nemlig bare ikke planlægges.

Det er klart, at i perioder med mindre lyst, har vi da forsøgt at have sex på ”bestilt ordre”, men det er næsten altid endt lidt keglet. Eksempelvis, da vi skulle lave mindste-musen, blev Manden – bogstaveligt talt – reduceret til en baby-kanon. Ikke noget der styrker en mands maskulinitet, erindrer jeg.

Men bortset fra det, er det gået mere og mere op for mig, at som med mange andre ting her i livet, forholder det sig, i hvert fald for mig, sig sådan at, jo mere, jeg søger, jo sværere har jeg også at finde. Som da jeg fx fandt Manden – hvilket dog er en helt anden historie.

Et super godt eksempel, er nok vores seneste weekend til Norge.

Vi har været afsted før, og jeg har lært, at det er dødnaivt at tro, at bare fordi man er afsted, uden børn, så knalder man 10 gange om dagen. Denne gang havde jeg pakket en ny erotiske gadget – og tænkte ”Hvad fanden, om ikke andet, så kan vi da få prøvet den af!”. Med lidt held kunne det måske endda udvikle sig……     Det blev lidt af en sjov og underholdende omgang.

Ligner en kæmpe myre uden ben

For det første er Couples Vibrator en lidt spøjs vibrator, og ikke en lille en af slagsen. Ligner faktisk lidt en kæmpe myre uden ben, men nu er vi ikke synderligt sippet, nogen af os, heldigvis. Og for en gangs skyld var jeg lykkelig for, at det var en batteridrevet vibrator. For klog nok til at sørge for opladning eller batterier på forhånd, havde jeg jo ikke været. Så Manden måtte lettere opstemt, vralte en tur i duty-free shoppen efter batterier, i den gode tjenestes ånd.

Nå, men tilbage til Couples vibrator.

Den er nok mest ment som et stykke parlegetøj, og vi gjorde da også et ihærdigt forsøg i de stillinger, der er illustreret i manualen – og tro mig, det var ret så underholdende i den lille skibskahyt. Vi var nærmest tilbage til de første par dage i vores forhold. Der, hvor det at lære hinanden at kende, er den største udfordring og ofte fremkalder latterkramper, iblandet stor, seksuel energi.

Men vi fandt melodien. For til trods for størrelsen, er den perfekt til ridning på den lidt uartige måde. Den ligger fint og putter sig, hvor den nu skal, og vibrationerne er overraskende kraftige. Og så var lidt bølgegang jo helt perfekt. Nu er jeg og Manden jo snart gamle i gårde, hvad angår erotiske gadgets, og for os er der EN måde, at benytte Couples Vibrator på – og for andre sikkert en anden.

Men pointen i dette indlæg er jo nok, at oftest er sex – i hvert fald for os, som par – klart bedst, når vi ikke har aftalt, søgt det bevidst, eller overbevist hinanden om, at nu på det vist ved at være på tide igen!!!

Ønsker du mere fakta om Couples Vibrator eller købe din egen, så klik her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud