Crocs og pigen med skummi-skoene!!!!

Her kommer lige et surt opstød!

Nu er jeg sommeren over blevet præsenteret for diverse donts, når jeg indimellem har logget mig på facebook. Der har været lidt blandede indslag, fra forskellige personager i min newsfeed omhandlende diverse beklædningsgenstande.

Nu ved jeg godt, og jeg er overhovedet ikke bleg for at indrømme, at, jeg, Manden og Co. på ingen måde er jordens smarteste/moderigtige familie – og sådan helt gennemsnitligt, så prøver vi nok heller ikke så hårdt på at være det. Indsats: Manden og søn, ingen. Yngste-pigen, meget. Ældste-pigen, moderat. Mig, mor og hustru, moderat. I virkeligheden sætter vi nok bare pris på at være os selv – og her spiller komfort, for os alle fem, en kæmpe rolle.

Nå, men tilbage til facebook.

crocsSå faldt jeg over et af mange negative indlæg om de berømte Crocs – og det er der jo ikke noget nyt i! Det har jeg set masser af gange, men det er mig ubegribeligt, at man kan finde på at trashe et SÅ fantastisk fodtøj, i sådan en grad, at folk ligefrem kommer til at skamme sig over, at eje et par, og dermed gør sig til skabs-crocs. Fuldstændig enig – i at de ikke gør sig med en cocktailkjole, eller som brudesko, eller tilnærmelsesvis som et stykke feminint fodtøj. Men hvis vi nu tager Crocs, som de oprindeligt var tænkt, og for hvad de er – og som jeg selv er den stolte ejer af endda to par af (Manden har adopteret det ene par), så er det et stykke fuldstændig fantastisk, skønt, komfortabelt og holdbart stykke fodtøj. Kvaliteten er, uden diskussion, så høj, at værdien langt overstiger prisen.

Mine første Crocs, pris 599,00 kroner, er lyseblå – og yes, de lever endnu! – dog adopteret, som sagt, af Manden, allerede et års tid efter, jeg havde købt dem. Hvilket var i starten 2006 – og det siger ikke så lidt om deres holdbarhed, da hans plader er omtrent tre størrelser større end min yndige damefus, og alligevel springer det ikke skummi skoene.

Andet par, købt sommeren 2006, pris 599,00 kroner, lyserøde, har holdt igennem en graviditet, ni somre, utallige Fakta/Netto-ture, badeture (altså på i vandet), havearbejde, maling af træværk (hvilket nok liiiiige er det eneste, jeg kan brokke mig over, for kan ikke få Pinotex af).

Så hvad bilder I jer egentlig ind!!!????

Crocs er ved gud, verdens bedste træsko – også selv om træ-skoene ikke er lavet af træ.

Køb dem!!!! Brug dem!!! – til hvad de er tænkt!

Og så en lille en til Crocs: Hold jer til at lave træsko, klip-klapper og gummistøvler!

Skomager: Hold dig til din læst!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud