Min kæreste-krævende veninde Stinna deler vandene

Foto: Christian Grüner

stinnaDa Stinna for kort tid siden stod frem her på bloggen og efterfølgende på Ekstra Bladets netavis og fortalte, at hun søger en mand, der har lysten – og evnen – til at forsøge hende, og at hun i samme anledning har benyttet netdatingsiden SugarDaters.dk, delte hun godt og grundigt vandene. Hvorpå der nu er taget hul på en for langt de fleste af os, det gælder både kvinder og mænd, væsentlig diskussion og emne.

Rigtig mange mænd har via både facebook og kommentar-muligheden på eb.dk kaldt Stinna for endda rigtige kedelige ting, mens de kvindelige læsere generelt er noget mere positive over for den unge kvindes ærlige og ligefremme udmeldinger. Nu forsøger Stinna igen – herunder – at få sin pointe igennem.

Jeg søger en mand med potentiale!

-At jeg en måneds tid havde profil på sugardaters.dk, har intet ordret at gøre med, at jeg søger en mand, der kan forsørge mig. Jeg søger derimod en mand med potentiale, ambitioner og lysten til at ville forsørge mig, fordi jeg til trods for egen karriere har et behov for at være svag – og kvinde. Men de mænd, der er singler og barnløse i alderen 35-40 år, som jeg ser lukrativt potentiale i, hvis man skal stifte familie, er jaget vildt i Danmark. Enten af rigtige golddiggere, der kun ser mændenes penge, af enlige mødre, der ser dem som stærke fædre-figurer for deres eksisterende børn, eller af kvinder, der vil giftes og have børn i morgen. Derfor har de mænd naturligvis svært ved at gennemskue ens intentioner, siger iværksætteren og erhvervskvinden Stinna, der her fortæller om sine oplevelser på Sugardaters.dk – og krav til drømmemanden

Læs også artiklen på eb.dk, hvor Stinna udtaler sig

Bliver kaldt en masse grimme ting

-Det, der gør mig mest ked af det, er, at en del har oplevet mine ord som et udtryk for mit menneskesyn. Hvilket er så forkert en opfattelse af min person, som noget kan være. Det handlede om en artikel under ”Sex og samliv”, og var udelukkende et udtryk for mine personlige ønsker til en partner, ikke til mennesker generelt. Direktøren for SPILNU.DK, Mads Peter Veiby, har sågar kommenteret, at de mænd, der har følt sig de maskuliniseret af mig, måtte være nogle skvat. ”INGEN af de mænd, Stinna har datet, skal føle, at de er nogle skvat”, som han formulerede det.

Selv ser jeg det sådan, at mændene blot har et anderledes drive, end jeg selv har! Vi er heldigvis alle forskellige!

Mandens stilling er mig underordnet

-Min kommende mands stilling/titel er mig underordnet. Hans formue er mig som sådan også underordnet. Det har altid været min egen førsteprioritet at være gældsfri, behandle penge med fascination og respekt, og ikke bruge penge, jeg ikke har eller købe på afbetaling. Hvis jeg ønsker en ting, så arbejder jeg, til pengene er på min konto, og hvis jeg en dag skal jeg sætte børn i verden, så skal min partner have samme respekt, smiler Stinna, som dog ikke kun har oplevet negativ respons fra mænd i forbindelse med sine hudløst ærlige meninger og holdninger.

-Jeg har ikke modtaget decideret datingtilbud på baggrund af artiklen. Til gengæld har jeg modtaget mange henvendelser fra mænd, der skriver, at de troede, mine synspunkter var uddøde blandt kvinder, samt mange tilbud til forretningssamarbejde. Hvilket jeg jo absolut ikke kan klage over.Har også modtaget mange tilkendegivelser fra gifte mænd og kvinder, der fortæller, at de har det nøjagtig ligesådan i deres forhold. Så de ser intet forkert i det, jeg søger.

Forskellen er blot, at det nu er sagt offentligt – og af en singlekvinde, slutter Stinna.

One thought on “Min kæreste-krævende veninde Stinna deler vandene

 • september 9, 2014 at 11:18 am
  Permalink

  Tsk..Den Kærlighed..
  Folk vælger selvfølgeligt selv hvilke retningslinier de lever deres Liv efter..
  Men jeg griner altid lidt skævt for mig selv,når jeg hører eller læser om Mennesker der vælger
  udfra illusioner og stenaldermentalitens forældede junglelov..
  Bevares,skulle samfundet bryde helt sammen og Menneskeheden være tvunget tilbage til Junglen,ville jeg selv,uden at kny,påtage mig beskyttelses- og forsørgerrollen for kvinder og børn der måtte have brug for det..Endda i tidligere tiders mindre udviklede Samfund, gav det stadig mening at vælge den bedste forsørger..
  Men i et moderne 2014 samfund,vil jeg opfatte det som en himmelråbende fornærmelse at blive valgt efter samme kriterier som når et vildt dyr i naturen vælger mage..
  Jeg ser dog ikke noget problem i at nogle kvinder vil have penge for sex,da ikke alle mennesker i moderne samfund har behov eller vilje til at leve i parforhold..
  Jeg er selv en af dem der længe har levet alene (uden købesex) og selvom jeg selvfølgelig indimellem savner en der gider nusse om mig,holde rent,vaske tøj og lave mad,så kunne jeg SELVFØLGELIGT ALDRIG finde på at vælge en Partner ud fra de kriterier..
  Kærlighed er ikke at modtage,men at elske..
  Kun hvis jeg lærer en kvinde at kende som i kraft af sine holdninger,meninger,idealer,tanker og følelser ect,efterlader mig med et KÆMPE tomrum når hun ikke er i nærheden,ville jeg forsøge at vinde hendes hjerte..
  Et parforhold/ægteskab er et voldsomt kompris at indgå med sin eksistens og man bør afholde sig fra at
  lade sit EGO have nogen som helst indflydelse på beslutningen..
  Afslutningsvis vil jeg dog lige gøre det helt klart at min “advarsel” selvfølgelig går begge veje..
  Det er nemlig så ynkeligt med en mand der vil have en hjemmegående kone som kender sin plads og indordner sig hans drømme og ambitioner,mens han selv mener det er ok han opfører sig som en alfahan når han er alene ude i den store verden..
  EGO gør desværre de mærkeligste ting ved folk bevidsthed og Livssyn..

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud