Slangen Charlie

charlieDet kan være en slem omgang, der kan ride en som et mareridt i mange år, at høre om ens partners tidligere kæresters præstationer i sengen. Specielt naturligvis, hvis præstationerne/evnerne på lagnerne var af en mere positiv karakter. Hvorfor det måske langt hen ad vejen er bedst bare ikke at spørge ind til dette. Omvendt er de fleste af os jo så forbandet nysgerrige, såååå!

Det kan dog ofte, er min overbevisning, være meget værre blot at forestille sig. For når man forestiller sig, så er det fantastisk nemt at forvandle en bitte lille fjer til 10 fuldfede høns. Så i virkeligheden, nå alt kommer til alt, er det måske et spørgsmål om pest eller kolera!

Denne indledning blot for at fortælle, at jeg over for Joan indimellem har det med at bringe gode, gamle Charlie på banen. Som fx kan være i forbindelse med en ekstra stor agurk, jeg har fundet i grøntafdelingen i supermarkedet, eller hvis vi nu skal grille pølser, og pølserne er ekstra lange og tykke. Osv., osv. Eller hvis vi ser en naturfilm, hvor en ordentlig krabat af en slange kommer i centrum.

Forhistorien er den enkle og meget korte, at jeg og Joan for snart mange år siden talte om tidligere partnere, vi hver især havde været seksuelt sammen med, og i den forbindelse var Joan en smule i tvivl om, om engelske Charlie overhovedet skulle tælles med. Hans lem, som hun husker det, var nemlig SÅ kæmpe stort, at hun og Charlie aldrig for alvor nåede at fuldføre det – og det var da kun godt, som hun påpegede, at jeg ikke var lige så stor.
[embedplusvideo height=”380″ width=”550″ editlink=”https://bit.ly/1vnvmid” standard=”https://www.youtube.com/v/8C91UNOh5sY?fs=1″ vars=”ytid=8C91UNOh5sY&width=550&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7007″ /]

Jeg gad sgu godt se Charlies

slangen charlieMed garanti er også jeg kommet til at fortælle både det ene, andet og tredje om kvinder til Joan, jeg tidligere har været sammen med – små fortællinger fra gamle dage, der med lidt ”god vilje” kan tolkes/vinkles/drejes på alle mulige og umulige måder. Og når det først en gang er blevet fortalt, så er der bekendt ingen vej tilbage. Så kan det bare ikke gøres om – også selv om man sparker sig selv nok så hårdt bag i med træskostøvler på.

Og sådan altså også med Charlie, som var – og formentlig vel fortsat er – SÅ stor, at det halve formentlig kunne være nok. Og det kan ”stakkels Charlie” jo selvfølgelig ikke gøre for. Lige som manden, jeg personligt aldrig har mødt, selvfølgelig heller ikke aner en disse om, at han med jævne mellemrum fortsat bliver bragt på bane hjemme hos os. Dog altid kun som en joke, vil jeg lige indskyde – og så alligevel måske ikke helt, må jeg i samme åndedrag nok også indrømme. For selv om jeg har den helt perfekte størrelse, siger og mener Joan, så er jeg på ingen måde jo blot i nærheden af en vaskeægte Charlie!!!

Fra dag et (for snart 15 år siden), har jeg og Joan været rigtig gode til at tale om alt mellem himmel og jord, der har med vores sexliv at gøre. Og begge er vi også ret gode til, synes vi da selv, at være hudløst ærlige over for hinanden. Desuden har vi nu været sammen i så lang tid, at sex med tidligere partnere kun står mere og mere tåget i erindringen. Men gode, gamle Charlie vil altså bare aldrig helt forsvinde i samme tåge. Også selv om jeg for længst er kommet mig over, at der naturligvis ER mænd derude (og sikkert rigtig mange af dem), der bare ER noget større – længere og tykkere – mellem benene end jeg nu selv er. Lige som jeg også udmærket ved, at mænds evner i sengen – oplevet med en kvindes krop og øjne – så langt fra udelukkende hænger sammen med størrelsen af mandens lem.

Forvokset hugorm, kvæler- eller søslange?

Men, men, men, nå alt dette er sagt og slået fast med syvtommer-søm, så forsvinder den forbandede nysgerrighed jo bare aldrig helt. For HVOR stor var/er ham Charlie egentlig, når det endelig kommer til stykket? For ikke kun, som Joan – godt presset af sin nysgerrige mand – også har fortalt, så er mandens vedhæng ikke kun længde mæssigt langt over gennemsnittet, hans slange er også ekstra tyk. Og så er det jo, igen-igen, at den lille og nok så berømte fjer med tiden begynder at formere sig, at udvikle sig til kun flere og flere høns.

Så jo, jeg gad sgu faktisk rigtig godt se´- eller i det mindste få helt nøjagtigt at vide, hvad denne her Charlie gemmer af kæmpe pølse mellem sine engelske ben. Om da ikke andet for måske bare at finde ud af, at kvælerslangen blot er en forvokset hugorm, eller helt ovre i den anden grøft, er en vaskeægte søslange. Så kære Charlie, hvis du læser disse ord, så send venligst et fortællende foto, eller i hvert fald dine mål i centimeter, tak!

Til slut vil jeg rigtig gerne binde dette blogindlæg ind med rød sløjfe og rød cellofan med at sige, at der efter min bedste overbevisning ikke findes den perfekte opskrift på, hvordan man bør håndtere emnet sex med ekskærester/tidligere partnere på. Fortæller man slet intet, så vil ens partner med garanti forestille sig både det ene, andet og tredje, og er man alt for ærlig og åbenmundet, så kan det også hurtigt blive noget rigtig skidt. Vigtigst af alt, hvordan man end håndterer ”problematikken”, må dog i alle tilfælde være, at man først som sidst bliver nødt til at indse og leve med, at der altså HAR været andre sexpartnere – på både godt og ondt – inden man selv kom til.

Men at disse andre, stor mellem benene eller ej, altså nu er fortid – og i dag er det altså kun en selv, der gælder. Udsultet snog, kvælerslange eller søslange mellem benene eller ej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud