Hvad betyder stiletter egentlig for mig???

Hmmmm…,!!!! jeg ved ikke helt, om jeg egentlig vil kalde stiletter for sko – for sko, for mig, er mere en hverdagsting. Sko ligger og flyder ude i gangen….DET er sko!!! stiletterSmå og store sko, ungernes sko, Mandens udtrådte sutter, som de absolut aldrig kan finde ud af og sætte på plads.

Når man googler sko, så får man jo mange forskellige former for fodbeklædning frem, men jeg tror altid, at stiletter har været en accessori – og ikke et stykke regulært fodtøj i min verden.

Den første gang….!

Jeg forsøger at huske første gang, jeg havde et par stiletter på, uden at det var en barnlig leg – og jeg kan ikke rigtig finde det. Så det tætteste, jeg kommer, må være, da jeg som 16-årig, i et fuldstændigt absurd grimt out-fit, havde pyntet mine fødder med et par musketer lignende sko med et gyseligt spænde på. Et par år senere havde jeg en lidt morsom oplevelse i Nyhavn, jeg har nok været omkring 18 – 19 år – jeg kan i hvert fald huske, at jeg havde de her espadrilles med kilehæl, som i øvrigt er blevet super moderne igen (altså kilehælen). Nå, men jeg havde altså dette her par, med en masse snører på, man så skulle binde op ad anklen. Hvilket gjorde, at foden mere eller mindre var synlig fra hæl til tå. Og her skal så lige siges, at jeg altid har gået op i at have pæne fødder, at mine negle er pæne.

Nå, men jeg sidder altså på en bænk i Nyhavn, sammen med en veninde, da en nydelig herre kommer hen og siger hej – og spørger mig så pænt, om han må tage et par billeder af mine fødder. Hvorpå to tøser kigger meget fjoget på hinanden og tænker ”Han er sgu for mærkelig, ham her!”. Det var jeg aldrig blevet spurgt om før – og selve det at nyde synet af et par dame-futter, fik jeg først forståelsen af mange år senere.

Stiletter i sengen

Med årene lærte jeg, at stiletter OGSÅ er en erotisk genstand. Jeg vil dog ikke kalde mig selv for fetichist, jeg er ikke særlig vild med selvsiddende strømper, strømpebukser eller andet i den stil. Det lyder i øvrigt død u-sexet. Så er det meget sjovere at sige ”pantyhose!” – det smager lige som bedre! Især når det kommer ud af Julia Roberts mund.

Men stiletter er super fede, synes jeg, at beholde på i sengen – et er, at mine ben bare ser mere lækre ud. Så kan jeg nemlig også bruge hælen, til at holde i, men det er altså ikke for Mandens skyld, jeg har dem på. Det er meget mere for min egen skyld – muligheden for at kigge ned ad mig selv og se et par pæne stænger, som ser væsentlig længere ud med netop stiletter på. Men også uden for sengen, kan de være et nyttigt ”redskab” – at se sig selv på hug med stiletter på i spejlet må vel betyde, at han ser det samme som jeg.

Jeg vil gerne lige pointere, at jeg desværre er gift med en mand, der ikke kunne være mere ligeglad med, hvad jeg nu engang har på i sengen. Men dette gør det altså ikke mindre vigtigt for mig indimellem at tage stiletter på, når ægteskabet skal motioneres. Desuden har Manden lært at holde sin kæft….hvis altså ikke lige, han finder det hot.

Men nej, jeg er aldrig rigtig blevet en stillet-pige – jeg bruger dem udelukkende som tilbehør ved udvalgte lejligheder. Typisk for at supplere et outfit, eller give en bedre holdning – for det er der så absolut ingen tvivl om, stiletterne giver mig….hvis jeg da ikke skal ryge på røven.

Og så har jeg kun få par – altså stiletter, som jeg kan holde ud af have på, hvor jeg ikke skal have diverse indlæg, plastre, gelesåler for at komme sikkert igennem aftenen. Jeg har nemlig pæne fødder, får jeg at vide af de fleste – og jeg var aldrig blevet gift med Manden, havde det ikke været tilfældet….i kan høre om en anden god gang. Men jeg har kun min mor at takke for udseendet af mine snart 40 år gamle fødder. For fra hende lærte jeg hvor vigtigt det er at gå i sko, der er store nok – og passer. Det var nok også derfor, at det var nemmere at lokke nyt fodtøj ud af hende….frem for så meget andet. For sko der var store nok, skulle jeg fandeme have. Så for mig er det vigtigste, at mine fødder forbliver pæne – også når de er nøgne.

 

PS: Ryger altså ikke længere

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud