Sexet lingeri eller “Sloggi” HOT

Jeg bliver altså lige nød til at komme af med lidt krudt her – jeg skal nok lade være med at trække i langdrag.

Det hele handler om, at Manden og jeg i DEN grad er uenige om sexet og hot lingeri. Eller nærmere betegnet: Hvad er Hot, og hvad er Not?

hoftedelleHold nu kæft, Mand, kan du da ikke se at jeg ligner græsk suvlaki??? I ved sådan en lang pind med kødklumper på. Jeg ved godt at jeg ikke er hverken tyk eller fed, men når de der to snore, som skal udgøre en g-string, ikke er lang nok til at nå rundt om mig, og derfor forsvinder ind i hofterne, føler jeg mig ikke tilpas. Er det så sexet? “JA, siger Manden!!! For det er jo slet ikke det jeg kigger efter”. Her er det så, at Manden skal sige, at han da slet ikke kan se, hvad jeg mener!! Og uden at tøve, vel og mærke. Men han prøver at overbevise mig om, at det er helheden han tænder på og ikke stropper der forsvinder i dellerne, eller bryster der ikke kan være i stoffet, alt det som jeg ser og hader.

(Billed-illustration af min stakkels hofte, som skriger på Sloggi)

Men jeg er gift med jordens mest ærlige mand, super sejt de fleste gange, men ikke lige nu og her. Jeg foretrækker faktisk at mit undertøj er for stort, for så ser jeg mere fast ud, bilder jeg mig ind…. Jeg kan faktisk føle mig super hot i Sloggi eller bare et par bomulds fra Bilka, så længe jeg ikke kan mærke at jeg har dem på. Men nu er det Manden der har valgt lingeri denne gang. Og så må jeg pænt hoppe i sagen og være med på moden.

Men det siger jeg jer! – en ting er, at det ser bragende godt ud på modellen på hjemmesiden, noget andet er altså herhjemme.

Fortsættelse følger…

 

 

 

 

One thought on “Sexet lingeri eller “Sloggi” HOT

 • maj 16, 2013 at 10:25 pm
  Permalink

  Kvinder (de fleste i hvert fald) er naturligvis mest sexede, når de føler sig trygge og godt tilpas – enten i tøjet, undertøjet eller situationen. For kun der har de (og mænd også, for den sags skyld) nemlig overskud til at stråle, flirte og “give gas”. Så langt kan jeg følge dig.

  Men lige her må jeg give “Manden” ret, for det der ser altså godt ud på dig, Joan B (i hvert fald det lidt, man kan se). Hør nu lige en gang; du er jo ikke græker-tyk, skræmmende eller på anden måde uappetitlig. Tvært imod. Og den string der skærer – i hvert fald ikke visuelt – jo ikke ind nogen som helst steder.

  Så nyd du hellere, at “Manden” ikke valgte Sloggi’erne til dig og derefter sendte dig i køkkenet for at lave kåldolmere og brun sovs. Valget her er spot on – og du garantret drønfræk i det.

  God fornøjelse, hvad så end det indebærer.

  Kærlige, og lettere misundelige hilsner
  Pete

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud