Lidt for slagkraftig magic wand vibrator

 


Af Blogger MillMill har testet ”slagboremaskinen” The Super Layla Massage Wand. En ret så heftig magic wand vibrator, der ikke lige er Mill, men som formentlig kan gøre tricket for kvinder, der har svært ved at opnå klitoris orgasme.

Layla Massage Wand er fundet her

The Super Layla Massage wand er intet mindre end slagboremaskinen inden for Retros produkter, som brandet hedder. Den har et super sjovt design, samt et lækkert, pink håndtag med et stort og hvidt massagehoved – og materialet er super lækkert at holde i hånden. Og så er vibratoren fnugfri, som er ret cool.

Magic wand vibrator med to funktioner

Som jeg lige kan se det, så har denne magic wand vibrator to funktioner: For det første, så kan produktet benyttes til fx at massere skuldrene med. Ligger man på ryggen i sin bløde seng, og så lige vipper produktets vibratorhoved ind under nakken – og rammer de der bløde områder, hvor musklerne er, og så benytter et pulserende vibrationsprogram, så har man et rigtig godt massageapparat til både nakke og skuldre.

Går lige så meget i hånden som i nakken

I forbindelse med parleg, kunne det også være rigtig sjovt, forestiller jeg mig, at man lægger ud med at benytte stavmassage apparatet til at massere hinanden med. Men allerede her, oplever jeg, begynder vibrationerne at gøre ens hånd en smule følelsesløs.

Dens anden funktion handler naturligvis om stimulation af klitoris, altså at benytte denne magic wand vibrator som klitoris vibrator – og for mig, som ellers er kraftige vibrationer, der er denne her dog alt for voldsom.

Har dog opnået flere orgasmer

Alligevel er det lykkedes mig op til flere gange at opnå orgasme med vibratoren. Men det virker mere som en kamp, en krig, at få det gjort – og komme helt i mål.

For det første, så bliver man hurtigt lettere følelsesløs i den hånd, man holder stavmassage apparat med – fordi vibrationerne, som sagt, altså også forplanter sig ud i håndtaget.

Som da trods alt er til at overleve, hvis man opnår en god orgasme. Men endnu, desværre, har jeg ikke opnået at få en af de super lækre orgasmer med brugen af denne magic wand vibrator.

Layla Massage Wand kan købes her

Slagboremaskinen

I mangel af bedre, er det selvfølgelig fint nok. Man kan under alle omstændigheder benytte produktet som skuldermassage apparat. Men som decideret klitoris stimulator, i hvert fald oplevet med min krop, der er den meget voldsom i sine vibrationer – i sit slag.

Som også er årsagen til, at jeg har døbt den slagboremaskinen. Man altså heller ikke må benytte indvortes, hverken som vibrator eller dildo.

Er god til kvinden, der har svært ved at få orgasme

Ikke to kvinder er helt ens, og der findes kvinder, der har meget svært ved at opnår orgasme – og/eller som slet ikke kan få det. Og her kan denne magic wand vibrator eventuelt være svaret. Da vibratorens meget heftige og slående vibrationer simpelthen bypasser det mentale aspekt med hensyn til at kunne komme helt i mål.

Der også er en af de væsentlige årsager til, at rigtige mange sexologer benytter en kraftig magic wand vibrator i undervisningen og i forbindelse med konsultationen af kvinder, der har svært ved at få orgasme.

Støjer en smule, men det gør ikke så meget

Med hensyn til støjniveauet, så er den i hvert fald ikke lydløs. The Super Layla Massage wand støjer en del. Og dens lyde er meget ”her-kommer-jeg-agtige”. Som rent faktisk godt kan være frækt, da man så kan høre, at man her har gang i noget. Men jeg ville helt klart ikke benytte den, hvis min svigermor lå på den anden side af væggen.

10 forskellige vibrations niveauer

Denne magic wand vibrator fra Retro er med 10 forskellige typer af vibrationer/hastigheder, og det hele styres via en enkelt knap. Der er dejligt overskueligt. Men selv på det blideste niveau, er det ikke, igen oplevet med min krop, specielt behageligt. Da den mere slår end decideret vibrator stimulerer. Og herfra kan den så blive meget, meget kraftigere. Og har desuden pulserende indstillinger, som for mig desværre også er ubrugelige…fordi den nu er så voldsom.

Hullet til opladeren har producenten gemt rigtig godt, helt nederst på håndtaget – som er en måde at gøre den vandtæt på, gætter jeg mig umiddelbart til. Som egentlig er ret fint – når man altså først lige har fundet hullet.

Er god til en sjov venindeaften

The Super Layla Massage Wands retro-look gør, at den ligner noget, man i sjov, godt kunne hive frem på en venindeaften – og fx lege mikrofon med og massere hinanden med osv.

Der er en af de gode ting ved produktet her. Det gør heller ikke så meget, hvis ungerne en dag skulle finde den. For de gætter formentlig aldrig, hvad det i virkeligheden er, produktet (også) er designet til.

 Layla Massage Wand kan købes her

Fakta om The Super Layla Massage Wand

Bag produktet: Retro

Materiale:

Stimulations niveauer: 10

Strømkilde:

Vandsikker: Ja

Fordele: God til kvinder, der har svært ved at opnå orgasme – vibratoren bypasser det mentale aspekt i forhold til at kunne komme hele vejen i mål. Kan også bruges til kropsmassage. Produktets retro-look

Ulemper: Meget heftige/slagkraftige vibrationer – vibrationerne går i hånden

Hvem kan få glæde af Layla: Dig, der er til ekstra heftige vibrationer – og/eller har svært ved at opnå orgasme

Pris: Ok pris

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud