Strap-on dildo til ham, der ikke selv kan

 


Strap-on dildo: Test og anbefaling af  sexlegetøj aka hjælpemiddel, der er sagen for mænd, der har problemer med at få rejsning og/eller holde rejsningen i lang tid ad gangen. Kan også benyttes af manden, der ønsker at være endnu større i sengen.

Strap-on dildo – også god til senior-sex

Denne Strap-on fra Fetish Fantasi er fundet her

For mange, mange år siden, da jeg boede i London, som blot 19-årig, mødte jeg en rigtig sød fyr. Det gik da også rigtig fint, lige bortset fra, når det kom til at vi skulle bolle. Så kunne han nemlig kun holde cirka to sekunder – og det er ikke engang løgn. Oftest så kom han, uden at han overhovedet kom i nærheden af at penetrere mig.

I den forbindelse kunne jeg faktisk godt have brugt, at han kunne have taget sådan en strap-on dildo aka påspændings-dildo på. Af den type, hvor manden kan komme sin egen penis ind i dildoen, der er hul – og så ellers spænde den fast rundt om taljen og balderne. Så han på den måde kunne have givet mig noget penetrering, altså bollesex.

I de senere år er jeg faktisk blevet kontaktet flere gange af seniorer – og det gør mig altså ekstra glad, når mænd og kvinder på den anden side af 60 år skriver til mig om den ene, anden eller tredje form for seksuelle udfordring, man solo eller som par står nu og her med. Og en af de problemstillinger, der er gået meget igen, handler om mænd, der har udfordringer med potensen – og som derfor har svært ved eller slet ikke kan have samleje med deres partner.

Her spørger jeg blandt andet ind til, om problemet består i, at hun savner samlejet? – eller handler det i virkeligheden om, om manden savner at føle sig som en mand i sengen? Altså at han, der har svært ved at præstere rejsning, har behov for at bruge andet end sine fingre. Eller måske en kombination.  Og her kommer så igen denne her hule strap-on dildo i spil.

En temmelig stor dildo i silikone

Hvad produktet – en strap-on dildo – præcist er og kan, vil jeg forsøge at beskrive her: Denne her strap-on dildo, som jeg har fundet frem og har testet, er en temmelig stor dildo i silikone, der altså, som sagt, er hul inde i. Og der er meget plads. Så man skal derfor være meget stor og egentlig også have rejsning, hvis man ikke skulle kunne være i den. Så en mand, der ikke kan få rejsning, kan snildt placere sin penis i denne Strap-on-dildo. Og ved hjælp af de elastiske silikone-stropper, så kan anordningen efter behov justeres, så den sidder fuldstændig fast og klar til brug. Hvorpå manden, der bærer dildoen, både har mulighed for at tage sin kone eller kæreste vaginalt og/eller analt. Lige som den naturligvis også kan benyttes af manden, der er til mænd.

Køb din egen påspændings dilde her

Strap-on dildoen skal sidde helt perfekt

Det er desuden mega-mega-mega vigtigt, at manden – kæresten kan jo passende hjælpe til her, bruger god tid på at få spændt dildoen ordentlig fast. Især fordi, det jo ikke handler om en erigeret penis, der er inde i den. Så sidder produktet ikke helt, som det nu skal, så kan penis risikere at smutte lidt rundt indvendig i dildoen og måske nive manden lidt. Især nede ved roden af penis. En rigtig god ide kan også være at barbere sig rundt om roden, på bollerne og måske også på balderne, inden sexlegetøjet fastspændes. For lige så snart, det handler om stropper af silikone, så kan disse også godt nive lidt i hårene. Især hvis stropperne sidder lidt for løst.

Glidecreme er et must, hvis det skal være godt

Når vi nu taler sexlegetøj til penetration, denne strap-on-dildo (udover også at være et hjælpemiddel) jo også er, så er en god glidecreme altafgørende. I dette her tilfælde, så er det en vandbaseret glidecreme, der skal benyttes. Og da dildoen er så stor, som den nu er, så gå gerne efter en vandbaseret anal glidecreme. Denne creme er nemlig tykkere og mere sej i brug. Hvilket også gør det nemmere end ellers at bolle med denne dildo.

Som mand skal man desuden være klar over – når man pludselig er i besiddelse af en så stor dildo aka penis, at man skal passe en smule på. For undervejs kan man jo rent fysisk ikke selv føle, hvor stram, hun er, eller hvor dybt, man nu er hende. Som man jo ellers kan ved brug af egen erigerede penis uden silikone-overtræk.

Se andre Strap-on dildoer lige her

Strap-on dildo til samleje

Selvfølgelig er jeg med på, at man som mand ikke fysisk opnår stimulans på penis eller på penishovedet på denne her facon – og med et sådant her produkt. Men igen, så handler det, som mænd da også har fortalt mig om, meget mere om at få lov til at have denne her intime elskovsstund inklusiv samleje med deres partner. Og sex foregår som bekendt mindst lige så meget mellem ørerne som det foregår nede mellem benene.

Lige præcis denne her strap-on-dildo, der hedder Fetish Fantasy Ekstreme, er som sagt temmelig stor. Men de her strap-on dildoer fås altså også i noget mindre (kortere og mindre tykke) udgaver. At jeg valgte at tage denne her i spil, handler primært om, at den er med et relativt stort hul indvendig. Der helt naturligt giver mulighed for, at langt de fleste mænd kan benytte denne variant. Men en SÅ stor strap-on dildo kræver altså noget opvarmning af hende.

16 centimeter i omkreds – på tykkeste sted

Vi taler hele 16 centimeter i omkreds, på det tykkeste sted, og længden er fra rod til spids 18 centimeter. Så vi er helt klart i den store ende af spektret. Men er man kvinde, der kan tage en sådan størrelse – og samtidig naturligvis nyde det. Hvilket de fleste kvinder godt kan, efter en god omgang opvarmning, så kommer manden godt nok også til at føle sig som en ekstra stor og potent mand i sengen, kan jeg godt love. Der helt naturligt også er meningen med netop et stykke sexlegetøj som dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud