XL Dildo – stor, fræk og krum

 


Af Blogger MILL

Test af en ekstra stor XL dildo, der næsten er for meget af det gode, har blogger Mill nu erfaret. 

Realistixxx Real Stallion XL dildo er en kæmpe såkaldt realistisk dildo på 27,5 imponerende centimeter i længden, og hvor diameteren er 5,2 centimeter. Den er produceret i gummi, hudfarvet, omskåren og med synlige og mærkbare blodårer.

Jeg har shoppet min REALISTIXXX REAL STALLION XL her

XL dildo – stor, fræk og dejlig krum  

Denne kæmpe dildos form er fræk og krum, og produktet har et rigtig fint og realistisk hoved – og så er denne XL dildo udstyret med et par rigtig flotte kugler. Desuden er der sugekop helt ude i enden af produktet. Så når Real Stallion suger sig fast på væggen, så har den denne her tunge og flabede måde at hænge og bevæge sig på. Som mange mænd – og sikkert også jeg selv ville gøre, hvis jeg have sådan et pragteksemplar dinglende mellem benene.

Læs også min anmeldelse af ny yndlings dildoen Blown Away her

Skaftet er langt og tyndest helt ned ved kuglerne, mens det bliver en smule tykkere oppe ved glans. Hvilket er en af de ting, synes jeg helt personligt, der gør denne realistiske dildo rigtig flabet.

Tjek lige mit indlæg om alt for store dildoer 🙂

Desværre er kæmpen uden forhud

Desværre er der ikke rigtig noget forhud, og hovedet er sådan lidt runkent – som det nu nogen gang bare er hos mænd, der er blevet omskåret. For det, der er glans, som er en slags slimhinde, går med tiden hen bliver til noget, der ikke længere er en slimhinde. Når glans/penishovedet hele tiden er udsat for slitage. Der er lidt ærgerligt, men der naturligvis er en smagssag.

Min første tanke, da jeg bestilte Realistixxx Real Stallion XL dildo på nettet var, at jeg har haft rigtig gode erfaringer med netop denne form for penis. Når jeg altså har været sammen med mænd, der har sådan en lille smule krummerik. En sådan type af penis rammer og trykker og stimulerer nemlig på en masse super, super sjove steder indvendig i vagina. Hvorfor jeg nu også ville teste en sådan type dildo – og hvor dildoen samtidig var en kæmpe en af slagsen.

Du kan købe din egen STALLION XL her

Tog munden lidt for fuld

Det viste sig bare, at jeg desværre havde taget munden lidt for fuld med denne her. Med nød og næppe og en helt masse glidecreme og god opvarmning, så kunne jeg sådan kun lige lirke den ind – i hvert fald, når det gjaldt det første stykke. Med sådan en størrelse/længde er det vaginalt – bogstavelig talt – kropumuligt at få alle centimeterne med indenfor.

Men det kan jo også være ret frækt, synes jeg, at man ikke nødvendigvis skal eller kan benytte sig af alle 27,5 centimeter, der nu er til rådighed. Det kan sagtens være frækt, hvis man blot benytter sig af noget af længden – og der så fortsat er en masse tilbage. Så man også rent visuelt kan nyde, at der er en ekstra god størrelse, man nu har gang i.

Ekstrem stor tændingsfaktor

Men selv om der ikke skete en super masse action dernede, da denne altså var tanden for stor, så var selve tændingsfaktoren for mig rigtig, rigtig stor. Altså det faktum, at denne såkaldt realistiske dildo bare er så kæmpe stor. Og at den samtidig er så flabet i sin form – og ikke mindst den måde, den bevæger sig på.

Der måske umiddelbart lyder lidt åndssvagt. Men her skal man først selv opleve måden, den gynger op og ned på, når man skubber lidt til den. Eller når man tager den i hånden. ”Ja, jeg ved godt, jeg er lækker” udstråler denne XL dildo sådan nærmest – og er ikke lige noget, jeg har tidligere har oplevet med andre dildoer, jeg har leget med.

Dildo med sugekop på døren

Sugekoppen helt ude i enden af produktet virker til at være ret effektiv – og når jeg skriver virker til, så bunder det i, at jeg ikke selv har prøvet den funktion. For jeg kan simpelthen bare ikke få den bakset ind, når den hænger der på døren. Hvor jeg forsøgte at teste den – og umiddelbart har jeg ikke lige en anden glat overflade, i den rette højde, der er glat nok til sugekoppen. 

Men alt i alt er Realistixxx Real Stallion XL dildo et super lækkert og frækt stykke sexlegetøj. En realistisk dildo i størrelse XXL, som jeg fortsat – en eller anden dag – håber på at kunne tage helt ind. Som dog nok også kræver, forestiller jeg mig, at jeg øver mig med dildoer først, der er lidt mindre.

Min REALISTIXXX STALION XL er fundet her

Fakta om Realistixxx Real stallion

Mærke: you2toys

Produkt: Dildo med sugekop

Længe: 27,5 centimeter

Diameter: 5,2 centimeter

Materiale: PVC

Pris: Rigtig fin

Fordele: Er du til en ekstra stor og realistisk dildo, så er du også til Realistixxx Real Stallion

Ulemper: Kan godt være for stor – så tjek lige målene, inden du køber

Henvender sig til: Kan benyttes af mænd og kvinder, der tænder på noget stort, eller til inspiration på natbordet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud