Sexede pastaretter – din vej til mund orgasme

Her får du min anbefaling på tre super sexede pastaretter til singler kreeret af mad-troldmanden Niklas fra FoodRoar.dk – den direkte vej til mund orgasme. Samt ikke mindst tre lækre pastaretter, jeg selv ret meget tænder på.  

Pasta, i mit univers, er super sexet – og super sexet er det også, når en mand evner at tilberede en lækker og velsmagende pastaret.

Herunder får du vejen til tre super sexede og meget anbefalelsesværdige pastaretter kreeret af min søde og dygtige madnørd, Niklas. Perfekt mad til singlen, der ønsker at kræse lidt om sig selv – og til parret, hvor manden ønsker at forkæle hende med en lækker pastaret. Og det kan sagtens være forspil til meget mere i sig selv. I hvert fald i mit lille univers.

Og så giver jeg ellers ordet videre til pasta-troldmanden og min faste gæsteblogger, Mr. Roar.

Mund orgasme via tre sexede pastaretter til singlen

En af de store udfordringer for mange singler er, at det ikke altid er lige motiverende at kaste sig over madlavningen. Derfor ender det efter min erfaring ofte med færdigretter, takeaway eller rugbrødsmadder. Men tingen er, at man med en meget lille indsats kan lave lækker singlemad, som både gør en i godt humør og giver en den tilfredsstillende fornemmelse at have gjort det selv. Altså ikke på den måde …

Pastaretter er altid et hit. Det bringer tankerne hen på Italien, og når man samtidig kan kombinere det med noget så sundt og lækkert som blandt andet laks, så ser jeg ingen grund til, at denne ret, jeg i første hånd vil anbefale, ikke skulle kunne blive en tilbagevendende ret hos alle singler.

De gode olier i den fede fisk er tilmed en gevinst for både din hjerne og din fysik – også i sengen.

Spaghetti med smørstegt laks – uhhmmmm!

Hele pastaopskriften med laks her

Om Roar-retten ”spaghetti med smørstegt laks” skriver Niclas på sin madblog blandt andet:

”Jeg tog laksen op og skar den i små skiver, så man både fik den lækre, sprøde skindside og den rå midte at se. Dernæst lagde jeg pastaen ned i den sauterpande, hvor jeg havde stegt laksen og blandede det godt sammen med fedtstofferne samt mine courgetter og et par skiver friske asparges.”

En virkelig god kødsauce (ragù) – med spaghetti

Få opskriften på FoodRoars måde at gribe pasta med kødsovs (ragù) her 

..om denne super traditionelle singleret skriver den danske pasta-prins blandt andet følgende:

”I de danske husholdninger er der sandsynligvis 50.000 forskellige måder at lave den på. Og mange mener, at de har fundet den bedste version. Det ville jeg ikke selv turde hævde, men hvad, jeg kan love, er, at denne version er god. Rigtig god.”

 Spaghetti med Portobello og Gorgonzolasauce

Tjek opskriften og flere billeder ud her hos Niklas

Lækkert, lækkert, lækkert, efter min mening – og om denne sexede pastaret skriver Niclas blandt andet følgende om tilberedningen:

”Well, jeg startede med at skære tynde skiver af Portobello-svampene, der er i champignonfamilien, og som derfor kan dyrkes kunstigt og dermed er ret billige. Dem stegte jeg i olivenolie og gav dem lidt salt, så de smed det meste væske.

Her finder du resten af vejen frem til endnu flere mund orgasmer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud