Kraftig klitoris vibrator fra danske Sinful


Anmeldelse af lille og kraftig klitoris vibrator, hvis produktnavn er Petite Mini Magic Wand. Et gennemført produkt, der er udviklet og lanceret af danske Sinful.

Jeg har fundet min PETITE MINI MAGIC WAND her

Jeg elsker, elsker, elsker, når jeg støder på denne her typer af sexlegetøj, hvor jeg tænker, at kvalitet langt overgår den pris, produktet kan købes for.

Kraftig klitoris vibrator aka mini magic wand

Danske Sinful, der står bag vibratoren, kalder det for en lille magic wand – jeg selv vælger at kalde produktet for en pænt kraftig klitoris vibrator. Men som da rigtig nok er designet som en lille såkaldt magic wand vibrator. Og lige præcis denne her størrelse gør altså, at den ligger rigtig, rigtig godt i hånden. Der er et ekstra plus.

Du kan købe din egen PETITE MINI MAGIC WAND lige her

16 centimeter gennemført kvalitet

Men tilbage til, hvad Petite Mini Magic Wand nu er. Der er som sagt en klitoris vibrator, der ikke er særlig lang, 16 centimeter i fuld længde. Og så er det altså bare kvalitet, fra man åbner kassen. Vibratoren er fuldstændig gennemført og produceret i sort silikone og med en silkeblød overflade. Med en meget stilet bund, der ligner en knapp, men som altså ikke er det.

Knappen til at tænde op under den effektive mini wand aka kraftige klitoris vibrator, der ligner en lille figur, sidder derimod midt på produktet. Og den holder man simpelthen inde i 3 – 4 sekunder, hvorpå vibratoren går i gang af sig selv.

Vanvittig kraftig – størrelsen taget i betragtning

Ude i det meget fleksible vibratorhoved er klitoris vibratoren vanvittig kraftig. Så selv om produktet ikke er så stort, sammenlignet med de fleste andre wands vibratorer, så er sexlegetøjets vibrationer altså pænt hardcore. Vibrationerne går fra at være super snurrende, jeg slet ikke bryder mig om, til i den anden ende at være ”rumlende” og kraftige – og så kan den også komme fint op i hastighed. Denne her Petite Mini Magic Wand dækker et bredt spektrum af vibrationer.

PETITE MINI MAGIC WAND kan ses her

Vandtæt og oplades via USB

Vibratoren er vandtæt og kan altså tages med i bad, og så er den genopladelig via USB – og så, som jeg sagde i begyndelsen, så ligger den altså sindssygt godt i hånden. Ikke mindst på grund af denne her form, hvor den går ind oppe ved hovedet og nede ved foden af produktet.

Et kæmpe plus er også, at wanden faktisk ikke larmer ret meget. Denne danske mini magic wand er helt klart et af de mere lydsvage produkter, jeg igennem årene har været i kontakt med.

En klar anbefaling herfra!

Køb din PETITE MINI MAGIC WAND her

Fakta om Petite Mini Magic Wand

Producent: Sinful

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 3 hastigheder

Programmer: 7

Genopladelig: ja via medfølgende usb oplader

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: Mega god pris.

Fordele: Super fleksibel og prisvenlig

Længde/størrelse: 16 centimeter lang, og 3,7 cm bred.

Ulemper: vibrerer lidt i skaftet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud