Pålideligt bækkenbundsæg fra danske Sinful


af blogger JoanB

Endelig har jeg fundet og testet et godt og pålideligt bækkenbundsæg med fjernbetjening, der IKKE koster en bondegård – og så er produktet endda dansk.

Jeg har fundet mit ÆG her

Igennem de her snart mange år, jeg nu har testet sexlegetøj, har jeg haft rigtig mange bækkenbundsæg mellem hænderne. Og i ”gamle dage”, der var de her produktet ikke trådløse, som de fleste er i dag. Og mange af de bækkenbundsæg, jeg har testet, har rent faktisk været relativt dyre. Mens de få billige, jeg har haft fat i, rent ud sagt ofte været noget rigtig – ja, lort. Og dermed heller ikke særlig pålidelige.

Pålideligt bækkenbundsæg, fjernstyret og genopladeligt

Men nu har jeg langt om længe endelig fået testet det her bækkenbundsæg fra danske Sinful.  Et genopladeligt og fjernstyret, vibrerende kærligheds-æg, som de vist selv kalder produktet.

Og hatten af for, at vibratorægget her er noget mere pålideligt, end jeg lige er vant til. Desuden har det her bækkenbundsæg også nogle andre ret fede ting over sig.

Aflang og slank i ægformen

Blandt andet er det dejligt, at selve ægget, man fører op, ikke er så stort og tykt, men at det derimod er noget mere aflangt og slankt i formen. Der gør, at det er nemmere at indføre og dermed altså også nemmere at benytte sig af.

Har man til gengæld en mindre stærk bækkenbund, så kan produktet her være en smule mere svært at holde fast på, da det på grund af netop formen så nemmere kan smutte ud igen.

Læs mere om Ægget her

Sort og genopladeligt via USB i numsen

Bækkenbundsægget her er helt sort, og så er det genopladeligt via et USB-stik, man stikker ind i bagdelen af produktet – og ægget er super nemt at benytte. For at tænde for sexlegetøjet holder man blot knappen på ægget inde, hvorpå man ved hjælp af en god portion vandbaseret glidecreme efterfølgende får det plantet oppe i vagina.

Ægformet remotekontrol – og hidsige vibrationer

Via den medfølgende lille, sorte og ægformede remotekontrol, man tænder ved at holde knappen i midten nede på, kan man så skifte imellem vibratoræggets forskellige vibrationsprogrammer.

Når ægget starter op, så er dets vibrationerne mega hidsigt – og det bliver kun hidsigere, indtil man når frem til programmerne med forskellige typer af vibrationsmønstre. Her er både snurrende, summende men også lidt mere rumlende vibrationer – altså noget for enhver smag.

Ægget kan købes lige her

Vibrator-leg ikke på biblioteket

Lydmæssigt, så er der noget lyd på. Så tager du og kæresten sexlegetøjet med ud i byen, så skal I nok ikke lege på biblioteket eller på en af de mere stille restauranter. Men at gå sig en tur på Strøget, i stormagasinet eller lignende, mens hun har ægget oppe, det vil ingen kunne hverken opdage eller høre. Og her om vinteren, hvor vi udendørs ofte har mange lag tøj på, så fungerer det fjernbetjente æg altså fortsat efter hensigten.

Testede ægget med dyner og puder oven på

Det, jeg selv gjorde, da jeg skulle teste fjernbetjeningens evne til at connecte med bækkenbundsægget, var at lægge ægget på sengen, hvorpå jeg lagde en masse puder og dyner oven på ægget – og det gik altså helt fint med kontakten. Ifølge Sinful selv er rækkevidden cirka 10 meter. Men det kommer altså igen an på hvor meget tøj, man nu har på – samt, bliver jeg altså også nødt til at sige, hvilken størrelse menneske, man nu er.

Men sidder man sammen med kæresten på en cafe eller går en tur sammen med ad gågaden, så er der overhovedet ingen problemer med rækkevidden. En god ide er dog lige at prøve sexlegetøjet af derhjemme, inden man eventuelt tager ægget med på tur – sådan bare lige for at finde ud af, hvad der nu kan lade sig gøre.

Vandtæt og godt til klitoris stimulation

Det her bækkenbundsæg er naturligvis vandtæt. MEN ikke fjernbetjeningen. Det skal produktet være, når det handler om indføring i vagina. Udover bækkenbunds træning og diverse former for fjernbetjente parlege med ægget, hvor man enten selv eller ens partner har fingeren på fjernbetjeningen, så kan Sinful bækkenbundsæg helt klart også benyttes som en ganske almindelig klitorisvibrator. Hvor det vibrerende æg enten kan benyttes separat eller kontrolleres via fjernbetjeningen.

Billig i forhold til, hvad du får for pengene

Et stort plus til Sinful ægget her fra mig. Det er en god og positiv overraskelse, at man kan få et så godt og pålideligt bækkenbundsæg aka vibratoræg til så forholdsvis billige penge, det hele taget i betragtning. Det er bare så fedt!

Ægget kan blive dit her

Fakta om Ægget

Producent: Sinful

Materiale: Medicinsk silikone og ABS-plast

Vibrationer: 11

Genopladelig: ja via medfølgende usb oplader

Vandsikker: Ja, 100 procent, MEN ikke fjernbetjening

Pris: God pris.

Tip: Sørg for god og lydisolerende beklædning med leg udenfor hjemme.

Fordele: Parlegetøj, træning og sololegetøj i et produkt

Længde/størrelse: 8,3 centimeter lang 8uden snoren), og 3,2 cm bred.

Ulemper: ingen lige umiddelbart

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud