Trusser med fjernbetjent bullet vibrator

 


Secret Panty sættet består af justerbare g-streng trusser, bullet vibrator og remote control – hvor på man enten selv eller sammen med sin partner kan lege helt anonymt i det offentlige rum.

Secret Panty med bullet vibrator er fundet her

Jeg har haft dette her Secret Panty sæt liggende herhjemme i en del måneder, da jeg indimellem – det indrømmer jeg gerne – er en lille smule forudindtaget når jeg modtager et produkt, hvor man ikke har gjort specielt meget ud af det ydre. Fx indpakningen. Men man bør ikke altid skue hunden på hårene. For produktet her er faktisk helt fint og brugbart.

Trusser med trådløs remote og bullet vibrator

Men nu har jeg så endelig fået taget mig sammen til at kigge lidt nærmere på produktet – og hvad er Secret Panty så? Jo, det er en lille sæt/pakke, der indeholder en ABS-plast bullet vibrator, en lille sort remote control og et par medfølgende trusser. Meningen er så, at vibratoren skal placeres i de justerbare G-streng trusser – hvor man placerer denne her bullet vibrator i en lille indvendig lomme på trusserne.

Og det hele er naturligvis trådløst, da man blandt andet skal kunne benytte Secret Panty sexlegetøjet i det offentlige rum. Eller hvor man nu tænder på at benytte det. Hvor enten man selv eller ens partner styrer og kontrollere, hvornår og hvordan, vibratoren i trusserne skal på arbejde.

Rækkevidde på mere end 10 meter

Det der blandt andet er vigtigt, når man skal teste en trådløs vibrator, det er at finde ud af, hvor mange lag tøj man fx kan tillade sig at have på, før sexlegetøjet ikke længere virker efter hensigten. Samt hvor meget vibratoren eventuelt larmer. På en natklub er det naturligvis ikke noget problem, her er jo masser af støj. Men sidder man fx på en restaurant, hvor hver en lyd kan høres, så kan det godt at man bør lade være. Eller hvis nu vibratoren vibrerer direkte ned i stolesædet, der kun yderligere forstærker lyden.

Med hensyn til rækkevidden, så er jeg faktisk imponeret af dette her Secret Panty sæt. Vi, altså jeg og Manden, har fået den til at række cirka 11 meter – og det var via brug af den medfølgende trusse med en nederdel ud over. Til gengæld er denne lette påklædning ikke specielt lydisolerende. Går man rundt i gadebilledet eller i skoven, så er det fint nok, men står man fx i en forsamling, så kan andre godt høre den. Hvad de i situationen så end tror, de nu engang hører.

Du lan læse mere om og se forskellige Bullet Vibratorer her

Snurrer mere end den brummer

Den lille bullet vibrator snurrer rigtig meget – og helt personligt er jeg ikke specielt meget til vibratorer, der snurrer. Jeg er mere til en brummende eller slående vibrator stimulation. Men når man har gang i sådan en leg her, som vi nu har haft med Secret Panty, hvor Manden styrede slagets gang, så gør det altså ikke så meget. Så er det mindst lige så meget det psykologiske som det mere fysiske, der spiller ind, synes jeg. At man ikke ved, hvor og hvornår, han igen trykker på knappen.

Vibratoren kommer med batterier, og man skal lige åbne den og fjerne en lille strip, inden man sætter batterierne i – og så er sættet sådan set klar til action. Der er også batterier i remoten til et ret godt stykke tid. Og den fungerer på den måde, at man trykker på tænd-knappen, hvorpå man så kan vælge imellem 10 forskellige vibrationsprogrammer.

Nyd foråret og sommeren med dit nye sexlegetøj

Hvis man ikke lige kan oprette kontakt til vibratoren, der godt kan ske, så åbner man blot sin bullet – ved at skrue den fra hinanden og så skrue den sammen igen, og så er der atter fin kontakt mellem remote og vibrator igen. Man skal dog ikke forvente, at den kan arbejde i timevis.

Men tager du fx en tur i Normal, har jeg fundet ud af, så kan du få massevis af de her små batterier til ikke ret mange penge.

Så kom ud og leg – det er forår, snart sommer, og pt. skinner solen fra en skyfri himmel, så hvorfor dog ikke benytte lejligheden til at komme lidt ud af huset for at hyggelege i det fri.

Fakta om Secret Panty

Producent: LOVE TO LOVE

Materiale: ABS, Polyester.

Vibrationer: 3 styrker

Pulseringsprogrammer: 7

Genopladelig: Nej, benytter 3 LR44 og 1 LR23, de er inkluderet i pakken.

Vandsikker: Ikke angivet fra producenten, så nej

Pris: Ganske fin pris.

Fordele: Sjov udfordring til parret, kan benyttes solo også.

Længde/størrelse: 6,5 centimeter (Bullet)

Ulemper: snurre lidt højt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud