Mors dag – hyldest til alle kvinder.

morsdagBegav hende, der tager sig af dine børn – og selv om jeg ikke vil være ved det officielt, så er det da spændende at se, hvad der måske dukker op på søndag. Og ikke kun fra børnene, men måske også fra Manden, deres far. Han plejer faktisk at være ret så givende når det tager ham.

Det er svært ikke at blive mindet om, at det er Mors Dag lige om lidt. Så sent som for få dage siden stod jeg omringet af Manden og alle tre unger inde på Strøget og savlede over en creme, jeg da gerne gad få. Men det er nok ikke ungerne, der finder på at købe en sådan til mig – og formentlig desværre heller ikke Manden. Men drømme kan man jo altid.

Og i virkeligheden betyder intet for mig, hvad ungerne eventuelt finder på at give mig søndag. En sød tegning eller en lille buket blomster ude fra marken er mindst ligeså meget værd som en indkøbt dims.

Men fra Manden er det altså lækkert at få en ting han ved jeg gerne vil have, noget lækkert til bare mig, eller måske noget vi kan bruge sammen. Det betyder faktisk en hel del.

For mig er Morsdag to ting, to titler. Mine børn vil gerne give fordi de vil glæde mig, med deres iver og kærlighed. Og Manden fordi han erkender min rolle som mor og kvinde, hylder mit moderlige arbejde og bare gerne vil give mig…..

Jer mænd har et par gange eller flere spurgt til hvilke produkter mon vil glæde jeres kvinde, også tænker jeg at jeg i anledningen af Morsdag vil give et par ideer, som i øvrigt ikke kun er beregnet til Mødre, men til alle kvinder som bør hyldes for at være kvinde.

Her er fem nylige favoritter jeg klart kan anbefale.

Sæt i gang 🙂

Ooh

Byg-selv-vibratoren – super fed til begynderen                               

Kan købes her

Jeg klappede i mine små hænder, da jeg på en sexlegetøjsmesse i Tyskland fandt ud af, at producenten Je Joue, i bedste LEGO-style, havde fundet på at designe og lancere en serie byg-selv-vibratorer. Hvor underdelen (vibratoren/motoren) er den samme, mens overdelen kan udskiftes efter lyst og behov. Et pænt genialt koncept, hvor der ikke kun fås overdele til mig, men også til stimulation af Manden. Det fedeste byg-selv-kit til begynderen. Læs anmeldelsen af ooh Rio her

——————————————————————–

lelo luna smart bead

Mor bør træne sin bækkenbund – på den smarte måde
Luna kan købes her

Jeg har født tre gange, og det har altså sat sine fysiske spor. Også når det kommer til bækkenbunden, der ikke er helt lige så stærk og smidig, som inden jeg første gang blev mor. Så endnu engang vil jeg slå et slag for, at man som kvinde bør træne sin bækkenbund. Også inden, man går hen og bliver mor, og bækkenbundstræningen skal man gerne fortætte med hele livet igennem. Selv træner jeg gerne med Luna Smart Bed, der hjælper mig til at træne på den smarte måde. Læs anmeldelse af Luna her

———————————————————————-

touch-by-we-vibe-rechargeable-massager

Vibrator-ulv i fåreklæder – til den krævende mor

Kan købes her

Jeg har aldrig været den store fan af We-Vibes parprodukter, men når det kommer til deres soloprodukter, så er det straks en anden og meget mere positiv sag, oplevet med min krop. Og selv om Touch-vibratoren måske ikke syner af meget, sådan umiddelbart, så er vibratoren lidt af en ulv i fåreklæder. En super lækker og effektiv klitorisvibrator, jeg har stor fornøjelse ud af. Også når Manden giver en hjælpende hånd med under legen. Touch er henvendt den krævende mor – og hvilken som helst anden kvinde, der er til en seriøst effektiv vibrator. Læs anmeldelse af Touch her

—————————————————————————

We-vibe NovaVibrator-kaninen – der altid rammer plet

Kan købes her

Rabit-vibratoren Nova, jeg gerne omtaler som mine egen lille Super Nova, er en af de bedste rabbits, jeg nogensinde har testet. Og jeg har godt nok haft en del af slagsen igennem ”maskineriet”. Med Nova er det nemlig ikke svært at ramme plet, der betyder alt i forhold til oplevelsen og succesen med produktet. Og næsten det hele på grund af Super Novas justerbare klitoris-arm. Hjemme hos os rammer vi altid plet med Nova. Læs anmeldelse af Nova her

———————————————————————————

je joue ami”Julekugler” – til glæde for et sundere underliv

Kan købes her

Jeg har med stor succes i en længere periode bækkenbundstrænet med ”julekugle-sættet” fra Je Joue.

Bestående af tre typer kugler, der vejer henholdsvis 47, 78 og 106 gram. Så jeg løbende kan gå op og ned i kuglevægt alt afhængig af, hvad min bækkenbund lige fortæller mig. Med kuglesættet hjælper du hende til at hjælpe sig selv. Mor eller ej! Læs mere om Ami her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud