Halvmåne med hotte spidser fra Rianna S

moonHver gang et nyt stykke sexlegetøj er på vej i posten, glæder jeg mig som en lille pige til at pakke op. Ikke kun til og mærke, røre, føle og prøve det, men i høj grad også til og pakke ud og forhåbentlig glæde mig over produktets design mv. Det er en smule som juleaften hver gang.

Men lige så glad og begejstret jeg kan blive over selv den mindste lille detalje ved vibratoren, der glæder og overrasker, lige så skuffet og irriteret kan jeg også blive over en fx tarvelig indpakning. En dårlig finish. At det hverken er til at finde hoved eller hale på produktet mv. Og er jeg først kommet dertil, så skal der meget til at få mig tilbage på en mere positiv kurs igen.

Min Moon er herfra

moon 1Med hensyn til Moon vibe klitorisvibrator fra Rianne S, en hollandsk kvinde, der er gået fra at være landsskabsarkitekt til at designe sexlegetøjsprodukter, på smukkeste vis har frembragt, så har Rianne med garanti haft mig i tankerne.  Specielt da hun valgte at ”pakke” vibratoren ind i en lille, sød og lyserød vibratorpung. For allerede her, uden overhovedet at haft vibratoren oppe af pungen, var jeg solgt til stanglakrids.

For at hun overhovedet tænker så langt, fortæller mig alt om, at der ligger en masse tanke og kærlighed til produktet bag. At det ikke blot handler om et samlebåndsprodukt, men at måne-vibratoren er speciel. Oplevet med de positive briller på.

Hånd- og mandevenlig måne

Når man benytter sin røde halvmåne, lader man vibratorens/månens vibrerende spidser omfavne klitoris – og selv Manden, der som regel gerne giver en hånd med i forbindelse med nye tests af nye stykker sexlegetøj, havde ikke de helt store problemer med at ramme plet. Der normalt plejer at være en ret fin indikation af, at selv den mest fumlefingrede kan finde ud af at guide månevibratoren frem til målet.

moon 2Men så er der jo lige dette her tilbagevendende ”mandeproblem”, at ikke alle vibratorer, i hvert fald ifølge Manden, er lige håndvenlige. Forstået på den måde, at en del vibratorer giver lige så heftige vibrationer i hånden og i fingrene som i det område, produktet nu engang skal stimulere. Med en efterfølgende irriterende snurren i fingrene til følge. Der godt kan tage toppen af lysten til at give en hånd med i legen.

Men Manden gav meget hurtigt Moon Vibe klitorisvibrator en ”thumps up”– endda krydret med en smilende Smiley, som han efterfølgende sagde.

At Rianne S forsøger at tage kampen op imod luksuriøse sexlegetøjsbrands som fx svenske LELO og Je Joue, lægger designeren bag ikke et sekund skjul på. Og fremgår da også ret tydeligt af såvel ”indpakning” som produktets lækre ”guld-finish”.

Igen måske en mindre detalje, men dæleme ret så væsentlig for helhedsoplevelsen. Og helhedsoplevelsen er altså generelt ret god, synes jeg – også set i forhold til, hvad man skal lægge af gode, danske kroner for at få sin egen halvmåne med hotte spidser med posten.

Køb din egen Moon her

Fakta om Moon fra Rianna S

Producent: Rianna S

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: Snurrende i de laveste trin og over i brummende.

Antal hastigheder. 3

Antal programmer: 4

Genopladelige: ja, med USB

Vandsikker: 100 % ja.

Pris: Meget god pris, tjek linket, virkelig meget for pengene.

Fordele: Anvendelig, kvalitet, lækker overflade, nem at bruge, fedt at der er taske med, super cute lille hængelås.

Ulemper: Kan ikke komme i tanke om nogen 🙂 🙂 🙂

Hvem kan få glæde af Moon?

Alle vil jeg mene, og en ideel ide til hende som ønsker en diskret fræk gave.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud