Smart bækkenbunds træning med Luna Bead

sponsor1


lelo luna smart bead

Er du et konkurrencemenneske, også når det handler om at konkurrere med dig selv, så er Luna Smart Bead formentlig et trænings-æg for dig. Lige som bækkenbundsægget er noget for mig.

Når man den allerførste gang benytter Luna-ægget, så begynder man helt automatisk på tredje ud af fem mulige niveauer. Hvor niveau et er henvendt nybegynderen, mens niveau fem, for sat sige det mildt, er pænt svært at opnå. Men selvfølgelig helt klart værd og stræbe efter.

Niveau tre, hvor vi alle altså begynder, er for den let øvede bruger.

Efter at man har tændt ægget og placeret det oppe i skeden (husk nu at bruge godt med glidecreme, træningen skal jo gerne være behagelig), begynder Luna-ægget efter 30 sekunder at brumme/vibrerer. Der fortæller en, at man skal begynde at spænde op i bækkenbunden.

Luna Smart Bead kan købes her

Smart og enkelt bækkenbundsæg

Herefter kører ægget en fem minutters træningsrutinerutine, hvor produktet helt automatisk måler, hvor man styrkemæssigt befinder sig lige nu og her. Selv blev jeg efter den første træning sat til niveau 2. Når man så næste gang skal træne sin bækkenbund, så er niveauet helt automatisk sat til det niveau, hvor ens bækkenbundsstyrke befinder sig lige nu og her.

Men i takt med, at man langsomt bliver lidt stærkere i bækkenbunden, så rykker man selvfølgelig også op i niveau – eller risikerer måske at ryge et par trin ned igen, hvis man i en periode ikke lige har passet sin træning. Så her kan man hverken snyde det smarte æg eller sig selv!!!!

På ægget kan man også rent visuelt se, lige efter at man har tændt det, på hvilket niveau man pt. er. Ægget blinker nemlig det antal gang, man nu er havnet på. Og lige inden ens træningsrutine påbegyndes, så kommer ægget desuden med tre hurtige brum/vibrationer. Det samme sker så igen, når man har overstået træningen. Hver rutine (omgang træning) varer blot fem minutter.

LELO_Femme-Homme_LUNA-SMART-BEAD_packaging_pink_1Stram op og slap af!

Selve træningen med Luna-ægget foregår helt enkelt på den måde, at man skal man stramme op i bækkenbunden, når ægget vibrerer, og så slappe af igen, når ægget igen stopper med at vibrere.

Jeg har igennem årene oplevet og testet en del forskellige bækkenbundsæg, og helt personligt synes jeg det er ret fint, at der netop er dette her element af konkurrence med sig selv indbygget i træningen med Luna Smart Beads.

Man har det nemlig sådan ok, hvis man efter en omgang træning i det mindst holder sit niveau.

Til gengæld, som næsten siger sig selv, er det slet ikke så fantastisk at ryge et niveau ned.

Rykker man til gengæld en tand op ad stigen, så er man slet ikke til at skyde igennem – og inspireres kun yderligere til at holde fast ved sin træning. Pt. er jeg nu kommet op på niveau tre og drømmer om niveau fire. Størrelsen og æggets materiale er helt, som det nu bør og skal være, nemlig super fint – og så er ægget naturligvis trykfølsomt. Og at der ikke er en app til Luna Smart Beads, hvor man stolpe op og ned kan læse og tolke på sine træningsresultater, er egentlig ret fint, synes jeg.

Simpelt og nemt kan nemlig også sagtens være godt og effektivt!!!

Luna Smart Bead kan købes her

Fakta om Luna Smart Bead

Producent: Lelo

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: Snurrende og killende

Antal hastigheder. 5 som tilpasser sig dit niveau

Genopladelige: Nej bruger et AAA batteri

Vandsikker: 100 % ja.

Pris: God pris, tjek linket.

Fordele: Fin og nem at bruge, effektiv bækkenbundstræning brugt jævnligt, gerne hver anden dag.

Ulemper: Ikke genopladelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud