Realistisk Kæmpe Dildo – Fylder dig helt ud

 


Crystal Clear kæmpe dildo er næsten 22 centimeter lang, men er langt voldsommere i sin omkreds og tykkelse. Det perfekte valg for dig, der ønsker at blive fyldt helt ud – uden at det koster en halv bondegård.

Jeg har fundet min CRYSTAL CLEAR her

Kæmpe dildo med voldsom diameter

Denne her Crystal Clear dildo, er den til dato største af slagsen, jeg helt personligt har forsøgt at anmelde – og jeg vil gerne lægge ud med at sige, at denne her dildo ikke er for nybegyndere.

Eller henvendt personer, der ikke kender til pænt meget udvidelse i forbindelse med at modtage en så stor/tyk dildo eller penis.

Denne kæmpe dildo har en diameter på 5,7 centimeter – og hvor stort er det så lige det, tænker du måske. Men det er altså rigtig, rigtig stort – i hvert fald oplevet med min krop.

Super fleksibelt og bøjeligt sexlegetøj

Nå, men udover det, så har vi her med et materiale at gøre, som hedder PVC gummi, der gør dildoen meget bøjelig og fleksibel, og egentlig også ret glat. Men helt personlig så er jeg, når vi taler såkaldt realistiske dildoer, ikke til, at dildoen skal ligne fuldstændig. Slet ikke. Hverken når det gælder farven eller detaljegraden af sexlegetøjet. Og det har jeg aldrig nogensinde været – uden 100 procent at kunne sige helt hvorfor. Så da jeg besluttede mig for, at jeg nu måtte prøve at teste og anmelde, hvad jeg anser for at være en pænt stor dildo i realistic genren, så valgte jeg altså denne her (lidt mindre realistiske) dildo i clear jelly. Så kan jeg nemlig også bedre forholde mig til, at det altså fortsat handler om et stykke sexlegetøj.

Køb din egen CRYSTAL CLEAR her

Crystal Clear – Ikke lige til at gabe over

Crystal Clear kæmpe dildo er helt præcist 21, 5 centimeter lang – og nej, sådan en, den kan jeg simpelthen ikke gabe over. Men det, der er med sådan en stor bandit som denne her, det er, at man ikke nødvendigvis behøves at jage den ud og ind – igen og igen. En del sikkert evner både vaginalt og analt. For mig handler det mere om denne her oplevelse og følelse af at være fyldt helt ud – og er jeg det, så skal der ikke nødvendigvis en masse bevægelse og frem og tilbage til, for at det kan blive godt og givende. For mig er det bedre med lidt mere stille og rolig leg – og hvor der benyttes masser af glidecreme. For uden rigtig godt med glidecreme, ikke mindst når det kommer til vaginal penetration, så går det slet ikke.

Se flere og mindre udgave af CRYSTAL CLEAR her

Der skal godt med glidecreme og opvarmning til

Desuden skal man med sådan en kleppert ikke lige regne med, at man sådan bare lige kan lege løs med produktet. Særligt analt, hvis man er til det, så skal der nemlig rigtig godt med opvarmning til.

Som forspil vil jeg foreslår en masse sanseleg, hvor man undervejs i opvarmningen tager nogle mindre dildoer i brug – og forsøg også gerne at slide så lidt muligt på slimhinderne.

Ellers handler det bare stille og roligt om at fornemme, hvor meget man som kvinde, når det kommer til at benytte Crystal Clear vaginalt, lidt efter lidt evner åbne sig. Samt i hvor høj grad, man kan tåle denne her udvidelse og stræk af huden i området omkring skedeåbningen. For det giver altså et stræk, når man skal have en så stor dildo i sig vaginalt.

Udfyldning fremkalder mere intense orgasmer

Til gengæld, må jeg så sige, så er de orgasmer, man her kan opnå, når man samtidig benytter en sådan kæmpe, bare ekstra fantastiske. Er igen min helt personlige erfaring. Klitoris-orgasmen bliver bare så meget mere intens, når man samtidig er fyldt ud på denne her facon.

Se en lille CRYSTAL CLEAR her

Nu er denne her dildo, som skrevet allerede flere gange før, meget stor – og ikke mindst i omkreds. Men mindre kan altså også gøre det.

Fx har min gode blogger-veninde Mill, som rigtig godt kan lide en ekstra stor og meget realistisk dildo, anmeldt et andet godt produkt i kategorien, der er noget mindre end Crystal Clear i omkreds. Men som dog fortsat giver hende denne her oplevelse af en rigtig god størrelse.

Giv Crystal Clear chancen

Crystal Clear kæmpe dildo er alt i alt et nydeligt og godt produkt, der henvender sig til hende eller ham, der godt kunne tænke sig at prøve en ekstra stor realistic dildo, der ikke nødvendig behøves at ligne den ægte vare (mandens erigerede penis) 110 procent.

Og ja, kuglerne i bunden af dildoen gør, at produktet også er velegnet til anale lege – her fungerer kuglerne nemlig både som håndtag og en helt naturlig stopklods der rent fysisk markerer ”hertil og ikke længere!”.

Du kan finde CRYSTAL CLEAR lige her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud