Test af Fræk Julekalender 2018

 


af Blogger JoanB og Manden

Fræk julekalender – her får du min og Mandens store test af seks af de mest populære og frække julekalendere anno 2018, primært henvendt par.

Fræk julekalender med 24 stykker sexlegetøj

I løbet af de seneste 10 – 15 år, har der været en stigende tendens til, at danske par forkæler hinanden med en erotisk julekalender. Til fælles glæde og fornøjelse. Vi taler pakkekalendere med 24 forskellige stykker sexlegetøj og andre former for erotiske produkter gemt bag enten låger eller i små kasser.

De frække julekalendere til voksne er ikke et nyt fænomen, men i takt med, at par har fået øjnene op for at krydre sexlivet med forskellige typer af sexlegetøj, er der helt automatisk kommet en større efterspørgsel på frække adventsgaver og ditto julekalendere til os voksne.

Har man som par aldrig leget med sexlegetøj eller måske kun har meget lidt erfaring med brugen af vibratorer, dildoer mv., så er en erotisk julekalender en rigtig god måde at få prikket hul på bylden på. For inde bag lågerne i de bedre og mere populære af kalenderne – som nu de her seks, vi i år har testet og anmeldt herunder, gemmer sig en meget bred variation af produkter.

Noget for, tør jeg godt 100 procent love, for næsten enhver tænkelig lyst og seksuel smag, der giver parret mulighed for at prøve sig lidt frem i mange forskellige genrer – uden at det af den årsag koster en mindre bondegård. Som jo ikke mindst her op til jul er nok så væsentligt.

————

De seks frække julekalendere er vurderet og anmeldt ud fra følgende kriterier:
Udtryk af emballage
Indhold og variation af produkter
Overordnet kvalitet af produkter
Værdi af produkter kontra købspris
Parvenlighed

————-

 

Læs mere efter test resultatet nederst i indlægget…….

Sinful Deluxe Kalenderen
Er fundet her
Sinful’s Deluxe julekalender er fyldt med dansk kvalitet. Kombineret med en stor variation af produkter fra mange genrer. Til stimulation af blandt andet klitoris, G-punktet, bagdøren, mandens prostata, lidt BDSM og meget, meget mere. Herunder flere genopladelige produkter. En enkelt låge gemmer på et produkt, der koster mere end hele kalenderen til sammen. Emballagen er jul med jul på – uden at afsløre indholdet. Kun plusser, ingen minusser, en sikker vinder anno 2018.
FSOG Kalenderen
Er fundet her
Fifty Shades of Grey julekalender er en flot og lækker brand- og genrekalender til par, der ønsker at prøve kræfter med BDSM-universet. Så er I fx ikke til bindelege, så vælg en anden. Når alle låger er åbnet, så er man super godt udstyret til mange timers leg i den mere blide ende af det sorte univers. Hvor også sanselegene kommer i spil. Et festfyrværkeri af produkter, gemt bag en stilren indpakning. Omslag viser dog indholdet, der er lidt øv. Kan dog klart anbefales.
Adventskalenderen
Er fundet her
Trods det fransk klingende navn, så er L’AMOURBOX pæredansk – og er samtidig årets eneste adventskalender i test. Der kommer en ny boks/box hver anden måned – og vi har testet december-udgaven. Der byder på pirring, sanseleg, noget smukt, duft, smørelse og sexsikkerhed – delt op i fire adventsgaver. Koster meget lidt i forhold til, hvad man får – og henvender sig primært til det lidt mere uerfarne par. Kommer i en solid og super flot og rød box, der har værdi i sig selv.
Sinful Kalenderen
Er fundet her
Så handler det om dansk stilfuldhed og kvalitet igen – og også her får man rigtig meget sexlegetøj og andre typer af erotiske produkter for pengene. Denne julekalender indeholder mange fine basisprodukter, alt i sort, fra mange forskellige genrer. Savner dog massageolien og glidecremen. Fortsat dog et rigtig godt valg, hvis man ikke ønsker at bruge vildt mange kroner på sin frække julekalender – og så er denne sorte lågekalender med julede sølvstænk endda meget stilet.
Amorelie Kalenderen
Er fundet her
Førstehåndsindtrykket er godt – og det samme gælder med hensyn til indholdet. Henvender sig dog nok mest til yngre par, der er til sexlegetøj med godt med pangfarver. Er måske lidt for farverigt i udtrykket, men svært at klage over de forskellige produkters kvalitet. Også her får man meget rigtig sexlegetøj for sine penge. Fremfor låger gemmer dagens stykke sexlegetøj i en boks – et koncept, jeg synes godt om. Mangler dog stil – som fx kendetegner vinder-kalenderen.
Orion Kalenderen
Er fundet her
Orion kalenderen er tysk – og måske også lidt for tysk, oplevet med de mindre positive briller på. Indholdet af produkter oser nemlig lidt meget af sexlegetøj anno 1980erne og 1990erne. Målt op imod de andre og mere moderne julekalendere her i testen. Boks-konceptet sidder dog lige i øjet, og hver kasse er en brik i et erotisk puslespil, der først er helt samlet når sidste boks åbnes og vendes den 24. december. Er dog ikke pæn og moderne nok til min og de flestes smag.

De erotiske julekalendere til par henvender sig ikke kun til de mere garvede sexlegetøjsentusiaster, der ønsker at benytte julemåneden til at krydre legetøjskassen med en række nye produkter.
Når den sidste låge eller kasse i kalenderen, juleaften er blevet åbnet, har begynder-parret nemlig fået skrabet så mange stykker sexlegetøj fra forskelige genrer sammen, at parret er rigtig godt kørende det næste lange stykke tid. Ja, måske endda helt frem til næste jul.
Indholdet af de fleste frække julekalendere er desuden sammensat på en sådan måde, at hvert produkt kan benyttes solo, mens de forskellige stykker sexlegetøj i høj grad også kan benyttes på kryds af tværs af hinanden. I et nærmest utal af variationer.
Knus – og god jul
Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud