Test af interaktivt sexlegetøj til parinteraktivt sexlegetøj testet af joanb

Jeg og Manden har testet interaktivt sexlegetøj til par – en type af produkter, der kun kommer flere og flere af – og som bliver mere og mere avancerede. 

Interaktivt sexlegetøj via smartphonen  

Fagre nye og super moderne, interaktive www-verden – med interaktivt sexlegetøj, hvor man nu ikke engang længere behøves at være i samme rum eller befinde sig samme verdensdel for at dyrke hot sex sammen.

Som umiddelbart kan lyde lidt koldt, kedeligt og pænt upersonligt, men som er en ret fed og brugbar mulighed for par, der af den ene eller anden årsag rent fysisk er fra hinanden.

Hvor hun fx er på forretningsrejse i USA, mens han passer hus og unger hjemme i Danmark.

Dermed ikke sagt, at de interaktive sexlegetøjsprodukter ikke kan benyttes og leges med i samme hus, rum og dobbeltseng. For det kan de sagtens, som krydderi på det fælles sexliv derhjemme.

Det er lidt weird, men også fedt   

Helt ind til benet, så foregår den interaktive del via smartphonen, som fungerer som bindeled imellem hans og hendes stykke sexlegetøj – og hvor man i fællesskab benytter en app til på mange forskelige spændende måder at styre og kontrollere hinandens produkter på afstand.

Og hvor sensorer i sexlegetøjet rent fysisk registrerer hvad han eller hun nu har gang i med sin vibrator eller masturbator, så partneren i sin ende af ledningen helt ned i detaljen kan opleve hans/hendes udskejelser på egen krop. Og det er sgu lidt vildt, men også en smule weird – på den fede måde. Her følger min og Mandens fælles test af tre sæt interaktivt sexlegetøj til ham og hende, der tænder på super moderne langdistance sex.

– og så til selve testen af de tre sæt interaktivt sexlegetøj


max og Nora et sæt interaktivt sexlegetøjMax og Nora Lovence (vinder sættet)

Max kan købes her

Masturbatoren Max er hans, og rabbit vibratoren Nora er til hende – og ”parret” Max og Nora, der begge er udviklet af producenten Lovence, kan enten benyttes hver især eller som interaktivt sexlegetøj sammen. Hvor begge produkter via en tilhørende app er koblet op til smartphonen og samspiller.

Men inden jeg og Joan går mere i dybden med, hvad de to produkter evner, så lad mig slå fast, at man klart får mest ud af Max og Nora (efter vores mening), når man leger med dem som par.

Og så er det egentlig ret lige gyldigt, om man befinder sig på hvert sit kontinent eller ligger ved siden af hinanden i dobbeltsengen. Som vi gjorde, da vi testede og legede med Max og Nora.

Nora kan købes her

Masturbatoren Max Lovence

Max er en såkaldt masturbator, som krydret med både vibrator- og suge/vakuum-funktion. Og man skal godt nok være ekstra lang mellem benene, hvis ikke man kan få alle centimeterne med indenfor i silikonerøret.max 1

Til gengæld skal man ikke være alt for voldsomt mange centimeter i omkreds, inden man det bliver lidt mere trangt at penetrere sin Max. Som i kampens hede kan opleves både pænt pirrende og en lille smule klaustrofobisk. En god glidecreme hjælper dog gevaldigt på ”problemet”.

Max masturbatoren benyttes som enhver anden masturbator. Altså til at onanere sig selv med. Og leger man med sit stykke interaktivt sexlegetøj solo, styrer man naturligvis 100 procent selv, om suge-funktionen og/eller vibrationerne enten skal være slået fra eller til.

Selv har jeg aldrig været specielt vild med vibrationer, men det er, som med det meste andet, naturligvis en smagssag.

Husk at koble video-chatten til

Er hun med sin Nora vibrator rabbit til gengæld med inde over legen, så kan man passende skiftes til at styre og kontrollere hinandens produkter – og det kan ske i samme rum eller over tusindvis af kilometer. Som i sig selv er en ret fed og givende oplevelse, ikke kun fysisk, men også oppe mellem ørerne. Og endnu bedre bliver det kun, er vi jeg rørende enige om, hvis man samtidig vælger at benytter sig af den integrerede videochat. Så kan man nemlig live kan følge med i, hvordan partneren nu engang benytter sit produkt. Altså en visuel live overbygning, som ikke mindst er at foretrække i situationer, hvor man ikke ligger lige ved siden af hinanden.

Du kan købe MAX her

Hun leger, han mærker hende

En anden fed, interaktiv feature ved at benytte Max og Nora er, at man – på en måde – rent faktisk kan have sex sammen på store afstande. Max og Nora samspiller nemlig på den måde, at manden, via Max, bogstaveligt talt kan mærke, hvordan hun benytter sin Nora rabbit. Der foregår via berørings sensorer. Når hun stimulerer sig selv indvendig med sin vibrator, så ”mærker han hende” og hendes bevægelser i sin Max masturbator. Også her kan begge parter med stor fordel krydre oplevelsen ved samtidig at videochatte den frække fællesleg.

Mandens konklusion

Min/Mandens konklusion er, at Max og Nora er mest spændende og givende, når de interagerer. Hver især er produkterne også gode, men bliver først noget helt særligt og specielt, når de er koblet op på hinanden – via smartphonen. Dette er mit vindersæt.

Joan om Norarabbit vibrator med mulighed for app styring

Jeg synes, det er mega fedt, at man kan koble sådan et stykke pige legetøj, altså en rabbit, op på hele konceptet. Og det så endda er en ret fed rabbit. Der ikke kun vibrerer, men som også roterer, som i min verden kun gør rabbit vibratoren endnu bedre.

Nora-rotating-headOg den roterer faktisk relativt meget. Hovedet på Nora har nogle rimelig store svingninger. Samtidig er pasformen rigtig fin, og Noras vibrationer er også rigtig gode.

Favoritfunktionen for mig, når Nora er koblet op på hans Max masturbator, er helt klart videodelen. Dette her med, at man kan videochatte og se hinanden benytte produkterne live, giver langdistance sex legen en ekstra dimension, man ikke bør snyde sig selv for.

Nora kan købes her

Fakta om Max og Nora

Mærke: Lovense

Lavet af: Silikone, ABS-plast, metal

Vandtæt: Nora er 100 % vandtæt, Max er kun stænktæt

Vibrations og sugestyrker: Begge har tre

Batterier: Genopladelig, USB medfølger

Pris: Rigtig god

Fordele: Kan købes og bruge hver for sig, men er sjovest sammen. Super kvalitet, gennemført sæt.

Ulemper: Larmer en lille smule


we-vibe sync og Verge kan bruges på mange kilometers afstandSync og Verge fra We-Vibe – det håndfri sæt

Den interaktive del ved parsættet Sync og Verge minder en del om det, man sammen kan opleve med vinder-sættet – og også med dette langdistance-sæt kan både hans og hendes vibrator-produkt benyttes solo eller sammen, hvor de er koblet op på en tilknyttet app på smartphonen.

Verge kan købes her

Hænderne fri til andet spændende

Og så er begge vibratorer håndfri. Forstået på den måde, at både han og hun har begge sine hænder fri til andet interessant og spændende, når produkterne først er blevet ”monteret” og sidder, hvor det nu skal.

Sync kan købes her

Fordelen ved We-Vibe produkterne i forhold til Max og Nora er, at man som par også kan benytte Sync (en vibratorklemme til hende) og Verge (en penisring med vibrationer) rent fysisk sammen. Altså som to stykker mere almindeligt parlegetøj. Så sættet er altså både med fræk tanke på interaktiv langdistanceleg og sex rent fysisk sammen.

Til gengæld kan man pr. langdistance kun styre og kontrollere vibrationerne i hinandens produkter. I Sync og Verge er der nemlig IKKE installeret trykfølsomme sensorer, som i Max og Nora, der giver mulighed for at mærke hinanden på afstand. Som trækket en smule ned.wevi

Når de tre sæt her i testen måles op imod hinanden, trækker det også ned, at mandens Verge-produkt her ”kun” er en penisring. Da penisringen i sig selv, om den er med vibrationer eller ej, ikke er et stykke onanilegetøj. Så skal manden under den interaktive del af samlegen med kæresten for alvor stimuleres – og krydre oplevelsen med en forløsning, så må han samtidig bruge hånden på sig selv. Og den, altså hans hånd, har hun jo ikke rigtig mulighed for at fjernstyre. Så her forsvinder lidt af den interaktive del af legen – desværre.

Du kan ”knække” og justere Sync15856_-_we-vibe_sync_par_vibrator_10

Med hensyn til hendes Sync (vibratorklemme), som er designet til at stimulere klitoris og G-punktet indvendig i skeden på samme tid, så kan det lade sig gøre at opnå orgasme vi klemmen, uden anden form for berøring med fingre eller andet sexlegetøj.

Og dette meget takket være designet af Sync-klemmen, der kan ”knækkes” og justeres, så den passer en 100 procent anatomisk korrekt. Der er alfa og omega for netop denne type af vibrator.

For rammer klemmen ikke fuldstændig plet, og/eller den eventuelt er placeret på en måde, hvor den hele tiden smutter ud af position, så er brugen af vibratoren mere til irritation end til pirrende og orgasmefremkaldende stimulation.

wevibe-verge-get-to-knowMandens Verge konklusion

Penisringen Verge fungerer i sig selv godt som – ja, en penisring. Til gengæld er jeg ikke specielt vild med vibratorstimulation af penis – og så er ideen jo lige som røget lidt til jorden med dette mandeprodukt. Selv om Verge også er designet til at vibratorstimulere mellemkødet.

Faktisk er det ”kun”, når vi benytter Verge fysisk sammen, at penisringen – i vores tilfælde – reelt er pengene værd. For her kan Verge nemlig drejes på en sådan måde, at den under samleje kan vibratorstimulere hende – blandt andet i ride-stillingen.      

Joan om Sync klemmen

Sync har gode og stærke vibrationer, og fedt at man kan ”knække” og bøje klemmen på en sådan måde, at den rammer plet og ikke smutter ud i kampens hede – når man er sammen fysisk.

Og så er det naturligvis et kæmpe plus, at den håndfri vibrator-klemme kan give mig orgasme, uden at jeg skal stimulere mig yderligere måder. Og at Manden, pr. langdistance, kan gøre det samme for mig, når han via sin smartphone styrer og kontrollerer hvornår, hvordan og hvor meget, Sync skal vibratorstimulere mig.

Verge kan købes her og Sync kan købes her

Fakta om Verge og Sync

Mærke: We-Vibe

Lavet af: Silikone, metal knapper

Vandtæt: Begge er 100 % vandtætte

Vibrationer: Verge har 9 programmer. Sync har 11 programmer

Batterier: Genopladelig, USB medfølger

Pris: Virkelig god

Fordele: Kan købes og bruge hver for sig, men er sjovest sammen. Lydsvag. Kvalitet

Ulemper: Verge er ikke en mastubator, men mandlig vibrator.


Kiiroo Pearl og Onyx – højteknologisk samspil

Producenten Kiiroo har på mange måder været foregangsmand/kvinde indenfor interaktivt sexlegetøj.

Pearl og Onyx fra Kiiroo kan købes her sammen eller hver for sig

Men lad det være sagt med det samme: prisen, der er pænt høj, spiller naturligvis en rolle – som den jo altid gør.

Til forskel fra de to andre sæt interaktivt sexlegetøj i testen, så samkører disse produkter ene og alene på en speciel app, hvor man kan benytte sig af en lang række forskellige features.

Kiiroo produkterne var oprindeligt designet til at samspille via en pc, men kan i dag også parre den med en app på smartphonen – og OhMiBod også blevet koblet op på samme platform, så produkterne fra de to producenter nu kan tale sammen.

Videochat er ikke integreret

Vil man fx videochatte, når man på afstand styrer hinandens henholdsvis masturbator og vibrator, så skal man enten være plantet foran computeren eller benytte sig af smartphonen.

Med hensyn til selve produkterne, så er de begge gennemførte og af super kvalitet.

Og det er handlingen med vibratoren, kvinden foretager sig, der via sensorer indvendigt i hendes produkt videreføres direkte til hans masturbatur – og det er vildt fedt. For her kan han seriøst mærke, hvordan hun nu engang benytter sin Pearl vibrator.

Hun kan ikke mærke ham i røret

Den anden vej rundt, fra ham til hende, fra Onyx til Pearl, er oplevelsen desværre ikke lige så gennemført og ægte. Hun kan ikke via sin vibrator ”mærke ham” indvendig i masturbator røret. Skal han have hendes produkt til at vibrere, så skal han i stedet bevæge sine fingre henover en sensorplade, der er placeret uden på Onyx masturbatoren. Og det kan man(d) da også godt – og efter kort tid tænker man da heller ikke specielt meget over det længere. Men alligvel!!!

Til gengæld er samspillet meget ægte og sker lige nu og her, som er et plus ved dette sæt.

Et minus, melder manden til gengæld, er tyngden af selve Onyx masturbatoren. Det er godt nok en tung sag i forhold til andre masturbatorer – og i jo længere tid, man leger, jo tungere føles produkt naturligvis også.

Den fælles konklusion

Den fælles konklusion går på, at Pearl og Onyx sættet fra Kiiroo ”kun” opnår en tredjeplads – og her vejer sættets pris tungt. Dermed ikke sagt, at der ikke kan være mange timers hyggelig fællesleg i sættet. For det er der.

Pearl og Onyx fra Kiiroo kan købes her sammen eller hver for sig

Fakta om Onyx og Pearl

Mærke: Kiiroo

Lavet af: Silikone, hård plast

Vandtæt: Nej

Vibrationer: Pearl har 9 programmer og Onyx bestemmer du selv hastighed.

Batterier: Genopladelig, USB medfølger

Pris: Ret dyr

Fordele: Kan købes og bruge hver for sig, men er sjovest sammen. Max kvalitet, gennemført.

Ulemper: Besværlig software, kringlet at få i gang.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud